brawo , brawo, brawo
Mistrzostwa Polski w Półmaratonie Piła 2009
-
Tomek Michałowski
- Zaprawiony W Bojach

liczba zapisanych nieuchronnie orbituje w stronę 1500
))
brawo , brawo, brawo
brawo , brawo, brawo
Tomek
-
Tomek Michałowski
- Zaprawiony W Bojach

no i 1500 pękło
huurra, nie jest to bynajmniej Spontaniczne Młociskie Bieganie po lasku dla relaksu 
Tomek
- golon4
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:42
- Życiówka w maratonie: 03:32:22
- Kontakt:
Niestety nie dam rady pobiec w PILE w tym roku przez zakończenie już startów w tym sezonie przez kontuzję
ale w PILE się pojawię porobię trochę zdjęć
Widzimy się już za tydzień w Niedziele
Będzie fajno - więc do zobaczenia
Widzimy się już za tydzień w Niedziele
Będzie fajno - więc do zobaczenia
- glootech
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Półmaraton zbliża się wielkimi krokami, więc mam jeszcze dwa pytania organizacyjne
.
Pierwsze: 27.08 wpłaciłem opłatę startową (w tytule przelewu wpisałem swoje imię, nazwisko, miasto, rok urodzenia i dopisek opłata startowa). Jak na razie na stronie nie pojawiło się ptaszek przy opłacono przy moim nazwisku - brać na wszelki wypadek jakiś dowód wpłaty do piły?
Druga sprawa dotyczy badań lekarskich: napisane jest, że albo badania, albo start na własną odpowiedzialność, czyli generalnie nie są konieczne?
Pierwsze: 27.08 wpłaciłem opłatę startową (w tytule przelewu wpisałem swoje imię, nazwisko, miasto, rok urodzenia i dopisek opłata startowa). Jak na razie na stronie nie pojawiło się ptaszek przy opłacono przy moim nazwisku - brać na wszelki wypadek jakiś dowód wpłaty do piły?
Druga sprawa dotyczy badań lekarskich: napisane jest, że albo badania, albo start na własną odpowiedzialność, czyli generalnie nie są konieczne?
-
gasper
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
ja wpłaciłem jakieś 2 tygodnie temu a wpłata pojawiła sie w liście zapisanych dopiero 2-3 dni temu - więc poczekaj jeszcze do końca tygodnia
-
Tomek Michałowski
- Zaprawiony W Bojach

weż potwierdzenie przelewu, tak na wszelki wypadekglootech pisze:Półmaraton zbliża się wielkimi krokami, więc mam jeszcze dwa pytania organizacyjne.
nie trzeba mieć badań, podpisujesz kwit i lecisz
do zobaczenia w Pile
Tomek
-
Tomek Michałowski
- Zaprawiony W Bojach

weż potwierdzenie przelewu, tak na wszelki wypadekglootech pisze:Półmaraton zbliża się wielkimi krokami, więc mam jeszcze dwa pytania organizacyjne.
nie trzeba mieć badań, podpisujesz kwit i lecisz
do zobaczenia w Pile
Tomek
-
Tomek Michałowski
- Zaprawiony W Bojach

1621 , uuułał, zawody za tydzień
Tomek
-
wykastrowany kot
- Zaprawiony W Bojach

Tak trochę offtopowo. Nie daleko Piły (5-8km) w drodze do Szczecina jest miejscowość Stara Łubianka. Jest tam przydrożny zajazd. Ludzie!, tam robią taki placek po węgiersku, że szok!
Kurcze..myślałem, że ten półmaraton był dziś..a to za tydzień
Może się skuszę
Jeszcze nie wiem na co..czy na bieg czy na ten placek
U nas w Szczecinie podczs półmaratonu Gryfa, każdemu kto bieg ukończył medal na szyję zawieszała Monika Pyrek! Byłem tak styrany, że Jej nie poznałem
Kurcze..myślałem, że ten półmaraton był dziś..a to za tydzień
U nas w Szczecinie podczs półmaratonu Gryfa, każdemu kto bieg ukończył medal na szyję zawieszała Monika Pyrek! Byłem tak styrany, że Jej nie poznałem
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
-
Tomek Michałowski
- Zaprawiony W Bojach

ile poleciałeś Gryfa? ten bar o którym piszesz czasem nazywają "wyrzutnia"
bar nazywa się "bumerang"
Tomek
-
wykastrowany kot
- Zaprawiony W Bojach

"bumerang"Tomek Michałowski pisze:ile poleciałeś Gryfa? ten bar o którym piszesz czasem nazywają "wyrzutnia"bar nazywa się "bumerang"
Poleciałem bardzo wolno 02:08:38:0. Zwykle nie biegam nawet tak długich treningów. Tu chodziło tylko o to aby przebiec więc zacząłem bardzo wolno. Pierwszą połówkę pobiegłem w 1h:05 a drugą o dziwo szybciej. Choć bałem się szybkiego tempa (asfalt i ból w nogach) na takim dystansie to tak od 17-stego kilometra przyspieszyłem i wyprzedziłem ok 40 osób. Pólmaraton to na razie granica moich mozliwości. Bardzo dużo braków fizycznych i wciąż za duża waga, a przecież wystarczy zobaczyć jak napisali w ost. Runer"s Wowld ile się zyskuje na konkretnym dystansie zrzucając 1kg masy. Czas po sezonie poświęcam na definitywną walkę z wagą i zbudowanie dobrej podstawy pod bieganie (nogi, brzuch itp) Z pustego nie nalejesz
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
-
Tomek Michałowski
- Zaprawiony W Bojach

1736, lekko mnie zmroziło
Tomek
-
mario36
- Zaprawiony W Bojach

Tomek Michałowski pisze:1736, lekko mnie zmroziło
liczba uczestnikow?:) mam nadzieje ze Organizatorzy poradza sobie z takim tlumem ? i po nie bedzie zlych opinii!:))
-
Tomek Michałowski
- Zaprawiony W Bojach

zobaczymy czy sobie poradzą już w niedzielę
Tomek
-
gasper
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
na starcie pierwsi będą stać na początku Piły a ostatni już za tablicą PiłaTomek Michałowski pisze:zobaczymy czy sobie poradzą już w niedzielę