Mistrzostwa Polski w Półmaratonie Piła 2009

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

liczba zapisanych nieuchronnie orbituje w stronę 1500 ;-)))
brawo , brawo, brawo
Tomek
PKO
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no i 1500 pękło :bleble: huurra, nie jest to bynajmniej Spontaniczne Młociskie Bieganie po lasku dla relaksu ;-)
Tomek
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:42
Życiówka w maratonie: 03:32:22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Niestety nie dam rady pobiec w PILE w tym roku przez zakończenie już startów w tym sezonie przez kontuzję :-( ale w PILE się pojawię porobię trochę zdjęć :-)
Widzimy się już za tydzień w Niedziele :-)
Będzie fajno - więc do zobaczenia
Awatar użytkownika
glootech
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Półmaraton zbliża się wielkimi krokami, więc mam jeszcze dwa pytania organizacyjne ;).
Pierwsze: 27.08 wpłaciłem opłatę startową (w tytule przelewu wpisałem swoje imię, nazwisko, miasto, rok urodzenia i dopisek opłata startowa). Jak na razie na stronie nie pojawiło się ptaszek przy opłacono przy moim nazwisku - brać na wszelki wypadek jakiś dowód wpłaty do piły?
Druga sprawa dotyczy badań lekarskich: napisane jest, że albo badania, albo start na własną odpowiedzialność, czyli generalnie nie są konieczne?
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ja wpłaciłem jakieś 2 tygodnie temu a wpłata pojawiła sie w liście zapisanych dopiero 2-3 dni temu - więc poczekaj jeszcze do końca tygodnia
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

glootech pisze:Półmaraton zbliża się wielkimi krokami, więc mam jeszcze dwa pytania organizacyjne ;).
Pierwsze: 27.08 wpłaciłem opłatę startową (w tytule przelewu wpisałem swoje imię, nazwisko, miasto, rok urodzenia i dopisek opłata startowa). Jak na razie na stronie nie pojawiło się ptaszek przy opłacono przy moim nazwisku - brać na wszelki wypadek jakiś dowód wpłaty do piły?
Druga sprawa dotyczy badań lekarskich: napisane jest, że albo badania, albo start na własną odpowiedzialność, czyli generalnie nie są konieczne?
weż potwierdzenie przelewu, tak na wszelki wypadek
nie trzeba mieć badań, podpisujesz kwit i lecisz
do zobaczenia w Pile
Tomek
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

glootech pisze:Półmaraton zbliża się wielkimi krokami, więc mam jeszcze dwa pytania organizacyjne ;).
weż potwierdzenie przelewu, tak na wszelki wypadek
nie trzeba mieć badań, podpisujesz kwit i lecisz
do zobaczenia w Pile
Tomek
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

1621 , uuułał, zawody za tydzień
Tomek
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak trochę offtopowo. Nie daleko Piły (5-8km) w drodze do Szczecina jest miejscowość Stara Łubianka. Jest tam przydrożny zajazd. Ludzie!, tam robią taki placek po węgiersku, że szok!
Kurcze..myślałem, że ten półmaraton był dziś..a to za tydzień :jatylko: Może się skuszę :hahaha: Jeszcze nie wiem na co..czy na bieg czy na ten placek :bum:

U nas w Szczecinie podczs półmaratonu Gryfa, każdemu kto bieg ukończył medal na szyję zawieszała Monika Pyrek! Byłem tak styrany, że Jej nie poznałem :lalala:
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ile poleciałeś Gryfa? ten bar o którym piszesz czasem nazywają "wyrzutnia" :bum: bar nazywa się "bumerang"
Tomek
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:ile poleciałeś Gryfa? ten bar o którym piszesz czasem nazywają "wyrzutnia" :bum: bar nazywa się "bumerang"
"bumerang" :hahaha:
Poleciałem bardzo wolno 02:08:38:0. Zwykle nie biegam nawet tak długich treningów. Tu chodziło tylko o to aby przebiec więc zacząłem bardzo wolno. Pierwszą połówkę pobiegłem w 1h:05 a drugą o dziwo szybciej. Choć bałem się szybkiego tempa (asfalt i ból w nogach) na takim dystansie to tak od 17-stego kilometra przyspieszyłem i wyprzedziłem ok 40 osób. Pólmaraton to na razie granica moich mozliwości. Bardzo dużo braków fizycznych i wciąż za duża waga, a przecież wystarczy zobaczyć jak napisali w ost. Runer"s Wowld ile się zyskuje na konkretnym dystansie zrzucając 1kg masy. Czas po sezonie poświęcam na definitywną walkę z wagą i zbudowanie dobrej podstawy pod bieganie (nogi, brzuch itp) Z pustego nie nalejesz :lalala:
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

1736, lekko mnie zmroziło
Tomek
mario36
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:1736, lekko mnie zmroziło

liczba uczestnikow?:) mam nadzieje ze Organizatorzy poradza sobie z takim tlumem ? i po nie bedzie zlych opinii!:))
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zobaczymy czy sobie poradzą już w niedzielę
Tomek
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:zobaczymy czy sobie poradzą już w niedzielę
na starcie pierwsi będą stać na początku Piły a ostatni już za tablicą Piła ;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ