SBBP
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ibex - chcę oczywiście - ale ....no zobaczymy co powie lekarz. Jesli że tylko sobie to wyimaginowałem - to będę. Jeśli powie, zę musi mi dać antybiotyk - to odpuszczę.
Na 10:20 mam wizytę.
Na 10:20 mam wizytę.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Wróciłem - nie dostałem zadnych powaznych lekartsw.
Ale - Pani kazała mi na rzie nie przebywac zbyt dużo na świeżym powietrzu. Zobaczę jak będzie wieczorem i w nocy.
Ale - Pani kazała mi na rzie nie przebywac zbyt dużo na świeżym powietrzu. Zobaczę jak będzie wieczorem i w nocy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ta pani siê nie zna.
Jestem sk³onna za³o¿yæ siê z Tob± o butelkê dobrego wina, ¿e je¿eli jutro przebiegniesz siê na SBBP (z szalikiem na szyi), to ból gard³a zniknie bez ¶ladu.
Najgorsze co mo¿esz teraz zrobiæ, to kisiæ te bakterie w gardle w przesuszonym powietrzu biura i mieszkania.
Jestem sk³onna za³o¿yæ siê z Tob± o butelkê dobrego wina, ¿e je¿eli jutro przebiegniesz siê na SBBP (z szalikiem na szyi), to ból gard³a zniknie bez ¶ladu.
Najgorsze co mo¿esz teraz zrobiæ, to kisiæ te bakterie w gardle w przesuszonym powietrzu biura i mieszkania.
- libi
- Dyskutant
Witajcie,
Chciałabym się jutro z wami pobiegać, ale jestem bardzo początkująca. Czy jutro przy szlabanie zjawią sie jacyś 'rozgrzewający się", do których mogłabym się dołaczyć?
pozdrawiam
Chciałabym się jutro z wami pobiegać, ale jestem bardzo początkująca. Czy jutro przy szlabanie zjawią sie jacyś 'rozgrzewający się", do których mogłabym się dołaczyć?
pozdrawiam
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Napisz pismo do przełożonego o nawilżacze powietrza. U mnie w biurze jest 32% wilgotności i ja pisze, bo nie chce, żeby mie męczyły w zimię wieczne infekcje gardła.
- libi
- Dyskutant
tzn., bardzo dziękuję za serdeczne powitanie . Przyznam sie szczerze, że na razie biegałam sama (trochę podtrzymywał mnie na duchu internetowo Fredzio. Dzięki!) i to tylko 2 razy, hmmm - jakoś się nakręciłam właśnie ostatnio. Za pierwszym razem po 25 min. byłam padnięta, ale już dwa dni później po 32 min ciągłego biegu czułam się całkiem ok. Chciałabym pobiec z Wami, ale nie chce nikogo zatrzymywać...i właśnie dlatego spytałam o 'rozgrzewających się'. Jeśli ktoś byłby chętny to ja też bardzo chętnie:-)?
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja co prawda nie bêdê siê jutro "rozgrzewaæ", ale chêtnie oferujê Ci moje towarzystwo. Planujê biegaæ jutro po Lesie Bielañskim (reszta grupy biegnie na M³ociny). Zrobimy bardzo lekkie 2 km na rozgrzewkê, a potem pêtelkê 2,7 km po bielañskich górkach, i to akurat bêdzie pó³ godziny, i bêdziesz mog³a skoñczyæ bieg, a ja polecê dalej.
OK?
Obiecujê, ¿e bêdziemy bieg³y wolno.
OK?
Obiecujê, ¿e bêdziemy bieg³y wolno.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
eee - nie wierz joycat.
Ona tak zawsze obiecuje a potem zasuwa tak, że się trzeba nieźle napinać.
Ale przyjdź - zobaczymy coś za ziółko.
(Edited by FREDZIO at 3:10 pm on Dec. 5, 2003)
Ona tak zawsze obiecuje a potem zasuwa tak, że się trzeba nieźle napinać.
Ale przyjdź - zobaczymy coś za ziółko.
(Edited by FREDZIO at 3:10 pm on Dec. 5, 2003)
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Joycat, to znaczy nie chcesz ze mną jutro biegać ?
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- libi
- Dyskutant
Jeśli tylko nie będzie to dla Ciebie męczarnią to super, wielkie dzięki. Czy możesz mi powiedzieć mniej więcej jak tam dojechać (autobusem). Mieszkam na mokotowie, ale jeśli znasz komunikację z centrum to już jakoś się zorientuję.
-
- Zaprawiony W Bojach
FREDZIO!!!
Leszek, nie zapomnia³am - biegamy jutro razem kros. Zabierzemy Libi na jedn± pêtlê, OK?
Libi - niestety kompletnie nie znam siê na komunikacji miejskiej. Z Czerniakowskiej to zdaje siê 185 jedzie na Podle¶n±, a w³a¶ciwie na Gwia¼dzist±, ale g³owy za to nie dam sobie uci±æ. Lepiej sprawd¼.
Leszek, nie zapomnia³am - biegamy jutro razem kros. Zabierzemy Libi na jedn± pêtlê, OK?
Libi - niestety kompletnie nie znam siê na komunikacji miejskiej. Z Czerniakowskiej to zdaje siê 185 jedzie na Podle¶n±, a w³a¶ciwie na Gwia¼dzist±, ale g³owy za to nie dam sobie uci±æ. Lepiej sprawd¼.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
PANOWIE !!!!
Dziewczę z Mokotowa rano na sbbp chce przyjechać ??!?!
Kto przez Mokotów przejeżdża ???
Dziewczę z Mokotowa rano na sbbp chce przyjechać ??!?!
Kto przez Mokotów przejeżdża ???