Nawierzchnia

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
lubusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:20:14

Nieprzeczytany post

;P pisze:ło jej a skąd ja 200zł wyklepe na buty które będę używał tylko do biegania ;F
W 1982 lub 83 r biegaliśmy w polsportach jako 17 latkowie w biegach ulicznych przed maratonem w Dębnie. W trakcie maratonu coś na 30 km jeden z zawodników czołówki krajowej ( biegali ci nasi ok 2.11 ) usiadł na krawężniku i ściągał z grymasem na twarzy wypasione, kolorowe buty z obtartych stóp. Kolega zagadał " ale ma pan fajne buty" i były one już jego. Ale mu zazdrościliśmy !
Może teraz to też jest sposób na zdobycie dobrych butów ?
PKO
Awatar użytkownika
ejchost
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ja kupiłem hiszpańskie JOMA(tanie). Model Carrera VII. Biega się rewelacyjnie. Przed tem piszczele i łydki dawały o sobie znać. Buty to podstawa, nie koniecznie za 500zł. powodzenia
[url=http://runmania.com/rlog/?u=ejrun][img]http://runmania.com/f/5348a6fe6b522b01bb6644fae69eee4e.gif[/img][/url]
Awatar użytkownika
artur511
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

;P pisze:ło jej a skąd ja 200zł wyklepe na buty które będę używał tylko do biegania ;F
A w butach od garnituru się biega?!

W Polsce są dwa miasta: Przemyśl i Wrzeszcz...
NEVER back down!
tomek5
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

jeśli tylko masz możliwość biegania po lesie to biegaj;)
Awatar użytkownika
mxk
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Podaj numer konta, może dobrzy ludzie się dorzucą:D

Nie musisz od razu kupować super sprzętów. Ja od roku biegam w butach jakiejś marki Ambro (jedyne 65 zł) i nie narzekam. Jeszcze długo mi posłużą.
Obrazek
Awatar użytkownika
Fatty
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

ło jej a skąd ja 200zł wyklepe na buty które będę używał tylko do biegania
trzeba sobie uciułać. Warto.
Też cierpiałam rozterki dotyczące obuwia, z pieniędzmi różnie bywa i żal było przeznaczyć sakiewkę na buty: szarpnęłam się i nie żałuję, nie ma nawet porównania do wcześniejszego obuwia: biegam bardziej komfortowo, but trzyma stopę we właściwiej pozycji i nareszcie nic mnie nie boli.
tomek5
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

wszystko też zależy po ile kilometrów ktoś biega jesli niewiele to bucik wcale nie musi być wypaśny wystarczy jakiś podstawowy model al musi to być bucik do biegania bo można sobie zrobić krzywdę biegając w nieodpowiednim obuwiu;/
Awatar użytkownika
steve
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

;P - Nie uzalaj sie nad soba tak ostentacyjnie. 200zl na buty do biegania to dobra cena jeszcze, zwlaszcza za markowe. Skad masz wziasc pieniadze? nie wiem to Twoja sprawa, masz wakacje, na budowie w 2 dni zarobisz na buty. Ja do niedawna biegalem w starych najeczkach z przed 5 lat i dopiero ostatnio kupilem sobie fajne nowe ,ale zeszlosezonowe (przez co taniutkie) najeczki.
Jak sobie wypatrzysz jakiegos buta, to warto pojsc do sklepu firmowego, przymierzyc zeby wiedziec jaka numeracja bedzie na Ciebie dobra z tej firmy, a pozniej poszukac na allegro, a tam mozna o wiele taniej wychaczyc wiekszosc modeli.
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

czemu 200? w promocju kupisz juz za 100-120
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
Yumi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja kupiłam Nike za 150 z przeceny.mozna znalezc nawet tańsze.strasznie jedziecie na pana ;P nie .mozna spokojnie doradzić? od razu musi kipieć sarkazmem każda wypowiedź? pokój ludziom dobrej woli :)
;P
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

spokojnie.. ludziska :p

chodziło mi o to że .. a zresztą nie ważne .. koniec tematu xD
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ