UGP-Grupa Ursynowska
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Wczoraj biegali Byn, Pedro i Piro. Byn znowu mocno pociągnął, ale tym razem nie daliśmy mu za bardzo uciec Fajny bieg w dobrym towarzystwie, a na koniec jako najstarszy odprowadziłem do domu Byna i Pedro, a później sam pobiegłem do siebie. Jedynym mankamentem po biegu okazała się boląca lewa stopa:( Dziś niestety muszę odpuścić wieczorne bieganie, ale mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie.
(Edited by piro20 at 1:56 pm on Jan. 30, 2004)
(Edited by piro20 at 1:56 pm on Jan. 30, 2004)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Wyga
A ja dalej w pracy.... już prawie meta... od dwóch tygodni nie biagalam, nie spałam..... piątek wieczór i dalej w biurze.... ale zaraz wychodzi nasz raport i KONIEC!
Buziaki dla chłopaków z UGP, juz nie moge sie doczekac biegania... ale teraz to nie dotrzymam Wam kroku :(
Buziaki dla chłopaków z UGP, juz nie moge sie doczekac biegania... ale teraz to nie dotrzymam Wam kroku :(
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dementuję te pogłoski!!! Piro nie zabiera się ani za Barciora, ani tym bardziej za Nobbie, on po prostu bardzo lubi z nią rozmawiać
Nobbie, co się tyczy dotrzymania kroku, to ja chętnie zwolnię........jak tylko pojawisz się na treningu
Nobbie, co się tyczy dotrzymania kroku, to ja chętnie zwolnię........jak tylko pojawisz się na treningu
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No panowie - nie bądźcie takimi egoistami. Przywieźcie Nobbie na SBBP chociaż raz jak ja będę.
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak.... nie masz czasu rozmawiać bo wypruwasz do przodu. "Dzięki" Tobie Piro złapał kontuzję we czwartek :). A co do zabierania się Pira za Barciora to miałem na myśli ..... gadanie
Ibex
- byn
- Zaprawiony W Bojach
CZE
....nic mi o tym nie wiadomo że Dzięki mnie Piro złapał kontuzję!!!!
...chyba sam Piro nie ma do mnie pretensji
....a w sumie to trochę śmiesznie twierdzić że ktoś przez kogoś złapał kontuzję co nie Ibex!!!!:):)
Pozdrawiam
Dziękuję
....nic mi o tym nie wiadomo że Dzięki mnie Piro złapał kontuzję!!!!
...chyba sam Piro nie ma do mnie pretensji
....a w sumie to trochę śmiesznie twierdzić że ktoś przez kogoś złapał kontuzję co nie Ibex!!!!:):)
Pozdrawiam
Dziękuję
BYN
-
- Zaprawiony W Bojach
Byn, oczywiście masz rację, że to przesada, że Piro przez Ciebie zlapał kontuzje . Każdy biega wg swoich potrzeb. To była tylko taka..... duża przenośnia. Jeżeli się obraziłeś to przepraszam.
Ibex
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
To jet ktoś chętny na dzisiaj?
Piro wykurowałeś się? Jeśli możesz to prześlij mi SMS nr twojej komórki bo dzwoniłem w sobotę wieczorem na jakiś numer 434... ale nikt nie odbierał.
Mogę być tak jak zwykle o 18:50 pod CN.
Pozdr
Piro wykurowałeś się? Jeśli możesz to prześlij mi SMS nr twojej komórki bo dzwoniłem w sobotę wieczorem na jakiś numer 434... ale nikt nie odbierał.
Mogę być tak jak zwykle o 18:50 pod CN.
Pozdr
Pedro
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hej Pościgowcy i Rzeźnicy. Robię to z wielkim żalem, ale niestety dziś będę musiał odpuścić. Noga jeszcze mnie boli i chyba poczekam do całkowitego jej wyleczenia. Smaruję ją dwoma rodzajmi maści i rano jak wstaję, to jest prawie że dobrze, ale jak zacznę chodzić to zaczyna znowu boleć. Optymistyczne jest to, że z każdym dniem ból jest coraz mniejszy. Ale opuchlizna nie chce zejść do końca i chyba pójdę z tą nogą do lekarza. Życzę miłego i szybkiego biegania, mnie nie będzie, to wreszcie będziecie mogli rozwinąć skrzydła i odpowiednią szybkość
Pedro, numer, na który dzwoniłeś to numer do mnie na biurko. Mój kom. to 603088901.
Pedro, numer, na który dzwoniłeś to numer do mnie na biurko. Mój kom. to 603088901.