Tera jo

.
Przez weekend nie miałem netu dlatego dopiero teraz piszę.
Jacuś dzięki za transport i za przesłanie wyników

.
Sobotni wyjazd był super. Zarówno ze sportowego pkt. widzenia (trasa dająca w kość + „sprzyjające” warunki), jak również z tego, że pierwszy raz mieliśmy okazję pogadać w tak dużym gronie PO biegu, a nie tylko przed. Powiem Wam, że dawno się tak nie uśmiałem: a to z pani zapakowanej próżniowo o przedłużonym terminie przydatności do spożycia, a to z żartu Marcina nt. czyjegoś treningu po południu

, a to z hasła o dzieciakach na kolonii, frotki, obżarstwa mięsem i z wielu, wielu innych śmiesznych sytuacji. I to właśnie jest cool. Jedni chodzą na piwo, na ryby, a my spotykamy się na bieganiu, bynajmniej nie po to by ze sobą rywalizować (rywalizować to może czołowa dwudziestka), ale właśnie spotkać się, pogadać. Szkoda, że nie było ładnej panoramy ze szczytu. Traska ładnie dała popalić, „pięknie” obnażyła braki siłowe. A... fajne było to graffiti już na górze, na budynkach zapory trochę ponad km od mety.
Bleez, Tomek87 ciągle mamy szansę na „Złotą pięćdziesiątkę” - piszecie się na to?
Ktoś upomniał się o tabelkę - proszę bardzo:
Kod: Zaznacz cały
+------+---------+-------+-------+------+
| M-ce | Nick | w kat | czas |tempo |
| 107 | Bleez | 29/64 | 43:06 | 6:20 |
| 158 | Tomek87 | 28/46 | 46:17 | 6:48 |
| 182 | Grozza | 34/46 | 47:56 | 7:03 |
| 186 | Jacuś | 46/64 | 48:19 | 7:06 |
| 229 | Bartess | 52/64 | 51:25 | 7:34 |
| 259 | Jacek | 43/46 | 54:44 | 8:03 |
305 ukończyło
Mała analiza -
Bleez - ogromne gratulacje - jako jedyny przebiłeś się do pierwszej połówki w swojej kategorii!
Tomek87, Grozza, Jacuś też fajne czasy wykręciliście.
Jacuś pewnie miałby lepszy czas, gdyby na początku nie wlókł się ze mną. Ja jestem zadowolony - po morderczym podbiegu odcinek „po płaskim” i wzdłuż płotu, udało mi się wyprzedzić kilka osób, a nawet 2 osoby na ostatnim podbiegu, 100m przed metą, no i pierwszy raz udało mi się wskoczyć do 3 ćwiartki zawodników

.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
PS.:
Bleez - ten Twój kolega
Jacek to On długo biega? Bo jakoś nie popytałem Go.