Jesteś pewien? To będzie już Twoja trzecia osobowość.deckard pisze: Adam - czy możesz mi załatwić zmianę nicka na "KOLCE ROZMIAR 50?"
Zagadka do wszystkich - jaką ksywkę miał deckard w 2002 roku ?

Jesteś pewien? To będzie już Twoja trzecia osobowość.deckard pisze: Adam - czy możesz mi załatwić zmianę nicka na "KOLCE ROZMIAR 50?"
elektrod pisze:Czy w Decaltonie można kupić przez internet, albo telefonicznie złożyć zamówienie? Jestem ze Szczecina i niestety nie ma tu takiego sklepu, a przyznam, że ceny i opinie produktów Kalenji są kuszące i kilka ciuchów bym sobie kupił.
Od lewej: Pit, Joy, Deckard vel grubcio, FredzioAdam Klein pisze:Żeby nie było.
Na tym zdjęciu - jesteśmy w czwórkę z Deckardem, Joycat i Pitem.
Zgaduj zgadula - kto jest kto ?
Tak można . Pisz na maila michal.rubaszewski@decathlon.comelektrod pisze:Ponawiam pytanie :elektrod pisze:Czy w Decaltonie można kupić przez internet, albo telefonicznie złożyć zamówienie? Jestem ze Szczecina i niestety nie ma tu takiego sklepu, a przyznam, że ceny i opinie produktów Kalenji są kuszące i kilka ciuchów bym sobie kupił.
pasuje do Twojego problemu wstęp do tego utworu, lolelektrod pisze:Szkoda, że realizowane są tylko zamówienia powyżej 1000 zł
L.Adam Klein pisze:Koszulke biegową bieganie.pl.
Jaki rozmiar ? M? L?
Niestety koledzy z sektora bieganie tak ustalili. A trzeba powiedzieć jeszcze że Decathlon nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej jako takiej. Jest taka możliwość - faktura pro forma i przesyłka kurierska, więc jeżeli jest czas, duże zamówienia mogą być realizowane. Niestety odbywa się to kosztem obsługi klienta na sklepie. To jest priorytet, więc stąd te warunki.elektrod pisze:Szkoda, że realizowane są tylko zamówienia powyżej 1000 zł
Say jam sucker, cytując ulubioną piosenkę kolegi Tomka. Nie mam misji o kórej piszesz, a Decathlon? ba, albo się zmieni albo zniknie, to kwestia czasu. :DMichał Rubaszewski pisze:A kolega deckard chyba został nieźle pojechany w tym wątku i teraz ma jakąś dziwną antydecathlonową misję.