Deckard-ziku duży
jestem Ci bardzo wdzięczny za to co napisałeś , szczerze , bo tylko w ten sposób będziemy mogli poprawić to co jest niewystarczające w obecnym modelu biznesu, ja się nie obrażam jak ktoś coś krytycznego napisze , wolę aby napisał szczerze i co może konstruktywnie podnieść jakość usług byleby to były konstruktywne uwagi a nie te typu ,że mamy modele Asicsa sprzed wojny
a propos kolców , wiem , Decathlon nie jest w nich specjalistą , przyznaję się jesteśmy słabi ,mamy kolce dla amatorów, tanie i z dość średniej półki, jak ktoś szuka czegoś specjalistycznego to niestety nie u nas
co do obsługi ,najlepsza jest w POZNANIU tak uważam, bo tam pracują sami biegacze, w Warszawie też nie jest żle , chłopaki biegają a co najważniejsze szkolenia techniczne były i to dwukrotnie więc jak zapytasz każdy wie co mówi
de facto, stóp Kalenji jest najwięcej bo 7 modeli + 2 startówki + 6 modeli Eliofeeta w różnej kolorystyce, nie ma co, to bije po oczach
Asics 6 modeli
Nike 3 modele topowe
Adidas 2 modele
Mizuno 2 modele
NB 1 model
total 29 modeli + końce serii + terenowce
te niefortunne sformułowania o 3-4 x w tygodniu do 5km będą na kolekcji jesień - zima wyeliminowane, za 2 tygodnie pojawi się nowa kolekcja a pod koniec lipca wyprzedaże , wtedy wszystkim szukającym niskiej ceny za brand obiecuję "pieszczoty" cenowe, już teraz jednak jest wiele modeli przecenionych m.in. Asics 1140
jak gdzieś jest taniej to dajcie znać , popracujemy nad ceną
zdrówko jak mawia kolega zza wschodniej miedzy