Nike air pegasus tylko dla ciężkich biegaczy ?

Goever
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mam na oku powyższy model. Wyczytałem jednak że są to buty dla ciężkich biegaczy. Pytanie - czy będą dobre dla mnie , czyli dla 70-cio kg biegacza po asfalcie ?
PKO
Awatar użytkownika
sebbor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:38
Życiówka w maratonie: 2:38

Nieprzeczytany post

Ja ważę 73kg, biegam w Pegasusach 25+ i jest ok. Żadnej masywności nie zauważyłem, biega się komfortowo.
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Goever pisze:Mam na oku powyższy model. Wyczytałem jednak że są to buty dla ciężkich biegaczy. Pytanie - czy będą dobre dla mnie , czyli dla 70-cio kg biegacza po asfalcie ?
Zdecydowanie będą OK
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Goever pisze:Mam na oku powyższy model. Wyczytałem jednak że są to buty dla ciężkich biegaczy. Pytanie - czy będą dobre dla mnie , czyli dla 70-cio kg biegacza po asfalcie ?
gdzie Ty to wyczytałeś ?
Tomek
elizakop
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Biegam w takich. A że są dobre między innymi dla cięższych biegaczy, to widziałam w tabeli na bieganie.pl. Może Goever też właśnie tam to wyczytał :lalala:. Link nie wchodzi. Tytuł artykułu to Katalog butów biegowych treningowych i terenowych jesień zima 2007-2008.
Goever
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki za pomoc w zorientowaniu się w temacie. Jutro jadę po buty :oczko:
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Biegam w Pegasusach od dłuższego czasu. Ważę 75kg przy 187 cm wzrostu i nie uważam się za ciężkiego. ;) Moje ulubione buty.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

a ja dziś je byłem reklamować - po 3 miesiącach biegania (w nich przebiegłem może z 300 km) w jednym bucie siadła amortyzacja - nike ma jakąś poduszke gazową czy coś i biegnąc wyrażnie czułem, że lewa noga inaczej się odbija, a jak poszedłem na asfalt to już miałem pewność - lewy but wydawał dziwne dźwięki w momencie uderzania o asfalt
elizakop
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

I jak się skończyła reklamacja? Mam nadzieję, że Ci buty wymienili. Wszędzie może się zdażyc jakiś feler. Ja na razie w moich zrobiłam 875km i nadal są dobre :hejhej: .
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ