Nike air pegasus tylko dla ciężkich biegaczy ?
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
gdzie Ty to wyczytałeś ?Goever pisze:Mam na oku powyższy model. Wyczytałem jednak że są to buty dla ciężkich biegaczy. Pytanie - czy będą dobre dla mnie , czyli dla 70-cio kg biegacza po asfalcie ?
Tomek
-
- Stary Wyga
Biegam w takich. A że są dobre między innymi dla cięższych biegaczy, to widziałam w tabeli na bieganie.pl. Może Goever też właśnie tam to wyczytał
. Link nie wchodzi. Tytuł artykułu to Katalog butów biegowych treningowych i terenowych jesień zima 2007-2008.

- Bennet
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Biegam w Pegasusach od dłuższego czasu. Ważę 75kg przy 187 cm wzrostu i nie uważam się za ciężkiego.
Moje ulubione buty.

No i co mam tu teraz napisać? ;)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
a ja dziś je byłem reklamować - po 3 miesiącach biegania (w nich przebiegłem może z 300 km) w jednym bucie siadła amortyzacja - nike ma jakąś poduszke gazową czy coś i biegnąc wyrażnie czułem, że lewa noga inaczej się odbija, a jak poszedłem na asfalt to już miałem pewność - lewy but wydawał dziwne dźwięki w momencie uderzania o asfaltGoever pisze:Mam na oku powyższy model. Wyczytałem jednak że są to buty dla ciężkich biegaczy. Pytanie - czy będą dobre dla mnie , czyli dla 70-cio kg biegacza po asfalcie ?