Komentarz do artykułu Bieganie z Mają odcinek 5
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
ooo właśnie obejrzałem i czegoś mi brakowało (związanego z Mają i drugim kolegą tłem) - że w sumie to odcinek znowu trochę taki przegadany przez adama
jakiejś takiej interakcji brakuje żeby to nie był wykład o bieganiu tempem konwersacyjnym.
muzyka podobała mi się szczególnie na początku
potem w tle tak sobie... ale w sumie ok;-)
kroczki baletowe były intrygujące - czyżby miała za sobą szkołę baletową czy jakiś inny jazzik ?

jakiejś takiej interakcji brakuje żeby to nie był wykład o bieganiu tempem konwersacyjnym.
muzyka podobała mi się szczególnie na początku

kroczki baletowe były intrygujące - czyżby miała za sobą szkołę baletową czy jakiś inny jazzik ?
- pozzie
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
OK, to teraz zgodnie z zasadą - 'co nas nie zabije to nas wzmocni'
- to co już przedmówcy zauważyli zauważyła również Maja podczas samego programu. I powiedziała: "Na razie to jest monolog". I tak zostało do końca. One-man-show. Gdzie zniknął współprowadzący?
- czy druga część w takiej formule oznacza rozwód z lookr.tv? nie znam oczywiście - i nie wnikam - w powody, ale pod kątem profesjonalizmu czysto telewizyjnego bardzo niedobrze to programowi zrobiło. parę półek w dół.
- o bieganiu interwałami czy planie 6 tygodniowym tak naprawdę dowiedziałem się więcej z poprzedniego programu, niż z towarzyszenia trójce naszych bohaterów z na pewno uroczej przebieżki po Łazienkach
- dowiedziałem się za to o rozgrzewce ("nie róbmy ludziom wody z mózgu, że do wszystkiego trzeba się rozgrzewać").
- od strony czysto technicznej - taka forma wizualnie, zdjęciowo czy muzycznie zdecydowanie wymaga dopracowania
to ja tak pokrótce
Zaznaczam od razu (bo ludzie czasami się oburzają, obrażają etc,) że jako od niedawna użytkownik tego forum i generalnie bieganie.pl (jak również biegania jako takiego
) życzę programowi jak najlepiej i mam nadzieję, że krytyka była choć trochę konstruktywna. Progress musi być.
Na razie program ruszył truchtem (odcinek 1) żeby przejść do marszu (odcinek 2). Zgodnie z taktyką dla początkujących
Pora na ponowny trucht aż dojdzie do biegu!
powodzenia życzę i kciuki trzymam
- to co już przedmówcy zauważyli zauważyła również Maja podczas samego programu. I powiedziała: "Na razie to jest monolog". I tak zostało do końca. One-man-show. Gdzie zniknął współprowadzący?
- czy druga część w takiej formule oznacza rozwód z lookr.tv? nie znam oczywiście - i nie wnikam - w powody, ale pod kątem profesjonalizmu czysto telewizyjnego bardzo niedobrze to programowi zrobiło. parę półek w dół.
- o bieganiu interwałami czy planie 6 tygodniowym tak naprawdę dowiedziałem się więcej z poprzedniego programu, niż z towarzyszenia trójce naszych bohaterów z na pewno uroczej przebieżki po Łazienkach
- dowiedziałem się za to o rozgrzewce ("nie róbmy ludziom wody z mózgu, że do wszystkiego trzeba się rozgrzewać").
- od strony czysto technicznej - taka forma wizualnie, zdjęciowo czy muzycznie zdecydowanie wymaga dopracowania
to ja tak pokrótce
Zaznaczam od razu (bo ludzie czasami się oburzają, obrażają etc,) że jako od niedawna użytkownik tego forum i generalnie bieganie.pl (jak również biegania jako takiego

Na razie program ruszył truchtem (odcinek 1) żeby przejść do marszu (odcinek 2). Zgodnie z taktyką dla początkujących

Pora na ponowny trucht aż dojdzie do biegu!
powodzenia życzę i kciuki trzymam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
One man show - poprawimy to, Maja będzie więcej mówić. Kuba zniknął ale nie znaczy że sie nie pojawi. To nie jest jakoś wszystko szczegółowo zaplanowane.
Co do profesjonalizmu telewizyjnego - coś za coś. Taka forma absorbuje mnie mniej.
Co do profesjonalizmu telewizyjnego - coś za coś. Taka forma absorbuje mnie mniej.
-
- Dyskutant
Zawsze w czwartki mijam się na trasie z kolegą biegaczem tzn. On kończy Ja właśnie zaczynam pętelkę i co widzę ... rozciąganie 4głowego w/g Fredzia
Jak widać czasami nawet nie trzeba w koszulce bieganie.pl a i tak wiadomo co kto czyta
MAJA powodzenia !!!!

Jak widać czasami nawet nie trzeba w koszulce bieganie.pl a i tak wiadomo co kto czyta

MAJA powodzenia !!!!

- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
ha no to teraz już wszystko jasne czemu ten adidasek w takiej pozycji na avatarze
Ale maja widać że wzbudzasz ogólną sympatię - bo wszyscy się dopraszają żeby ten redaktor naczelny w końcu tyle nie gadał ;p
musisz sobie przygotować na następny raz wykład - ile treningów za tobą.. czy czujesz wzrost formy ... i czy redaktor naczelny cię nie zamęcza wydłużając twoje treningi niezgodnie z planem o dodatkowe 20 sekund
a i jeszcze domagam się (jako automianowany przedstawiciel społeczności internetowej) pozdrowień na koniec fimu (tj. nie osobistych, ale pozdrowień dla wszystkich oglądających)

Ale maja widać że wzbudzasz ogólną sympatię - bo wszyscy się dopraszają żeby ten redaktor naczelny w końcu tyle nie gadał ;p
musisz sobie przygotować na następny raz wykład - ile treningów za tobą.. czy czujesz wzrost formy ... i czy redaktor naczelny cię nie zamęcza wydłużając twoje treningi niezgodnie z planem o dodatkowe 20 sekund

a i jeszcze domagam się (jako automianowany przedstawiciel społeczności internetowej) pozdrowień na koniec fimu (tj. nie osobistych, ale pozdrowień dla wszystkich oglądających)

- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Chyba da się zrobić. Wszystko zależy od Pana Redaktora

Myślę, że jednak nie wszyscy wiedzą, szczególnie jak nie oglądali programu na żywo. Ale mam nadzieję, że niedługo pojawią się konkretne wyjaśnieniaha no to teraz już wszystko jasne czemu ten adidasek w takiej pozycji na avatarze

o
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ja się podporządkuję. 

-
- Zaprawiony W Bojach
A ja miałbym specjalne życzenie na kolejne odcinki, może bardziej specjalistyczne, z dziedziny LA, aby ktoś pokazał prawidłową i nienaganną technikę wykonywania różnych ćwiczeń typu skipy itp. Fajnie by było jak by to pokazał ktoś tak znający się na rzeczy jak Michał Jarosz. Może nagralibyście jeden ze zwykłych jego treningów, podczas którego ktoś z jego podopiecznych zademonstrowałby te techniki?
Tak sobie też pomyśałem, że skoro jest hasło "cała Polska biega" to można zrobić cykl TV "cała Polska trenuje" i pokazywać sylwetki różnych polskich trenerów i ich podopiecznych podczas ich codziennej pracy biegowej?
Tak sobie też pomyśałem, że skoro jest hasło "cała Polska biega" to można zrobić cykl TV "cała Polska trenuje" i pokazywać sylwetki różnych polskich trenerów i ich podopiecznych podczas ich codziennej pracy biegowej?
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Staramy się coś pokazać. Na razie nagraliśmy dwie rzeczy - nowy odcinek z Mają i odcinek z Michałem Bernardellim z którym rozmawiamy o sile biegowej i technice biegu. Teraz trzeba to zmontować.