Prosze o pomoc-problem z polarem s610

kalenji84
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich bardzo prosze o pomoc poniewaz dzis moj polar sie jakby zawiesil wiec go zresetowalem i niestety wyskoczyło mi MEMORY FAILED i niestety nie moge nic nacisnac ani wlaczyc tak jakby przyciski nie dzialaly wogole nie reaguje.Czy to moze byc spowodowane jedynie bateria czy cos poważniejszego sie z nim stalo.Moze ktos mial juz taki przypadek ze swoim polarem.bardzo prosze o pomoc !!!!
P.S. A co do wymiany bateri to jak odkrecilem 4 srubki to niestety jest na zegarku jakas zlota plytka i nie wiem jak ja sciagnac zeby sie dostac do bateri Mozem ktos tez wie jak to sciagnac.
Bieganie to najprzyjemniejszy sposób spędzania wolnego czasu.Gdy biegam czuje że żyje!!!!!
PKO
Marek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mialem ten sam problem z pamiecia. Nie moglem sobie z tym na poczatku poradzic, troche sie nawet balem ze juz po sprzęcie.

Z tego co pamietam nawet wyciagniecie baterii nie pomagal, albo trzymałem dlługo przycisk reset, "ten malutki przycisk między przyciskami oswietlenia i stop" jak to nie pomoze to przytrzymaj dlugo przycisk start, ten czerwony po srodku ;)

Co do wyciagniecia baterii z zegarka to jest ona bajecznie prosta i nie bardzo wiem o jakiej zlotej plytce piszesz. Z tego co pamietam to jest tam tylko taka blaszka przytrzymujaca baterie, ma ona trzy nozki i jedna z nich trzeba bylo delikatnie podgiąć.
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

panowie, z tego co pamiętam to tajemny sposób na memory failed - to wciśnięcie i przytrzymanie przez parenaście sekund wszytskich !!! łącznie z czerwonym, przycisków na raz.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2009, 10:58 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
kalenji84
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

NIestety nic nie dziala :ech: :chlip:
Bieganie to najprzyjemniejszy sposób spędzania wolnego czasu.Gdy biegam czuje że żyje!!!!!
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to może bez czerwonego?? tylko te boczne? kurcze już nie pamiętam -ale na 100% to działało.
kalenji84
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

:chlip: niestety a chcialem wyjac baterie i wylecialy mi jakies dwie malutkie sprezynki i nie wiem jak je wlzyc :ech: czy one sa konieczne
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bez sprężynek nie będziesz miał pipania-da się z tym żyć-wkłada się je od góry -widać takie otworki :)
jutro będę się widział z bratem -ma moją 610tkę -sprawdzę ten twardy reset .
kalenji84
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ok bede bardzo wdzieczny bo jestem zalamany troszke ta sprawa :chlip:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ