Prosze o pomoc-problem z polarem s610
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam wszystkich bardzo prosze o pomoc poniewaz dzis moj polar sie jakby zawiesil wiec go zresetowalem i niestety wyskoczyło mi MEMORY FAILED i niestety nie moge nic nacisnac ani wlaczyc tak jakby przyciski nie dzialaly wogole nie reaguje.Czy to moze byc spowodowane jedynie bateria czy cos poważniejszego sie z nim stalo.Moze ktos mial juz taki przypadek ze swoim polarem.bardzo prosze o pomoc !!!!
P.S. A co do wymiany bateri to jak odkrecilem 4 srubki to niestety jest na zegarku jakas zlota plytka i nie wiem jak ja sciagnac zeby sie dostac do bateri Mozem ktos tez wie jak to sciagnac.
P.S. A co do wymiany bateri to jak odkrecilem 4 srubki to niestety jest na zegarku jakas zlota plytka i nie wiem jak ja sciagnac zeby sie dostac do bateri Mozem ktos tez wie jak to sciagnac.
Bieganie to najprzyjemniejszy sposób spędzania wolnego czasu.Gdy biegam czuje że żyje!!!!!
-
- Wyga
Mialem ten sam problem z pamiecia. Nie moglem sobie z tym na poczatku poradzic, troche sie nawet balem ze juz po sprzęcie.
Z tego co pamietam nawet wyciagniecie baterii nie pomagal, albo trzymałem dlługo przycisk reset, "ten malutki przycisk między przyciskami oswietlenia i stop" jak to nie pomoze to przytrzymaj dlugo przycisk start, ten czerwony po srodku
Co do wyciagniecia baterii z zegarka to jest ona bajecznie prosta i nie bardzo wiem o jakiej zlotej plytce piszesz. Z tego co pamietam to jest tam tylko taka blaszka przytrzymujaca baterie, ma ona trzy nozki i jedna z nich trzeba bylo delikatnie podgiąć.
Z tego co pamietam nawet wyciagniecie baterii nie pomagal, albo trzymałem dlługo przycisk reset, "ten malutki przycisk między przyciskami oswietlenia i stop" jak to nie pomoze to przytrzymaj dlugo przycisk start, ten czerwony po srodku

Co do wyciagniecia baterii z zegarka to jest ona bajecznie prosta i nie bardzo wiem o jakiej zlotej plytce piszesz. Z tego co pamietam to jest tam tylko taka blaszka przytrzymujaca baterie, ma ona trzy nozki i jedna z nich trzeba bylo delikatnie podgiąć.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
panowie, z tego co pamiętam to tajemny sposób na memory failed - to wciśnięcie i przytrzymanie przez parenaście sekund wszytskich !!! łącznie z czerwonym, przycisków na raz.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2009, 10:58 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
to może bez czerwonego?? tylko te boczne? kurcze już nie pamiętam -ale na 100% to działało.
-
- Rozgrzewający Się

Bieganie to najprzyjemniejszy sposób spędzania wolnego czasu.Gdy biegam czuje że żyje!!!!!
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
bez sprężynek nie będziesz miał pipania-da się z tym żyć-wkłada się je od góry -widać takie otworki 
jutro będę się widział z bratem -ma moją 610tkę -sprawdzę ten twardy reset .

jutro będę się widział z bratem -ma moją 610tkę -sprawdzę ten twardy reset .
-
- Rozgrzewający Się
ok bede bardzo wdzieczny bo jestem zalamany troszke ta sprawa