Grupa Trójmiejska - bieg sobotni 11.10

DaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zwykle bywa tak, ze nim sie wszyscy poschodza to mija kwadrans. Mozna wiec chyba uznac, ze spotkanie jest o 9:00, ale bieg sie rozpoczyna nie wczesniej niz o 9:15. A plecak mozna zostawic w obiektach SKLA, tam sie chyba nawet przebrac mozna w cywilizowanych warunkach (jest jakis klub fitnes, hotel i cos tam jeszcze).

(Edited by DaB at 11:43 am on Oct. 10, 2003)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witajcie,
....ale z kolei Darek autobus może się spóźnić więc wszem i wobec zatwierdzam godzine 9:15 jako godzinę spotkania.

Oto lista osób:

pewni: Olek, GAga, Masiulis, Grzechu, Kazig.
niepewni: Przemek, Ania?

GAga: Powinno się udać zostawić plecak, choć żaden z nas nie będzie zmotoryzowany.
Dziekuje wszystkim za odzew :usmiech:
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Na 9.05 chyba zdołamy dotrzeć z Grzechem.

Natomiast co do szatni to chyba nie jest tak różowo . W każdym razie podczas któregoś spotkania próbowaliśmy bezskutecznie znaleźć takie miejsce. Wiem że Moka korzystala z jakiejś szatni, ale nie wiem nic bliżej.

Liczę na to, że Przemek będzie zmotoryzowany. Jeżeli nie, to będę biegł z plecakiem.
biegowa recydywa
krzysiekk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:49
Życiówka w maratonie: 2:59:44

Nieprzeczytany post

I jak było?
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bardzo fajny lightowy bieg - zjawili się: Gaga /była pierwsza na miejscu spotkania  :) /, Grzechu, Kazig, Przemek, Adam, DaB i Olek. Darek przyjechał tylko chwilę pogadać - więc biegła 6-ka. Trasa - zliczyłem dosyć dokładnie i wyszło 11 km, co zajęło nam 74 min.
Gaga bardzo udanie debiutowała na dłuższym dystansie. Bardzo jestem ciekaw czy obędzie się bez jakichś zakwasów, czy czegoś w tym rodzaju. Na gdyńskim biegunie pojawiła się kobieta.  :)
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cool!
Abaddon
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kurde ostatnio rzadko czytam forum a biegam jeszcze rzadziej... Cos chyba zle sie ubieram bo jestem chory po kazdym biegu :) Ale akurat sie wykurowalem i gdybym wiedzial to bym z checia wpadl... No nic to.. Postaram sie nadrobic to w przyszlosci. Mialem z Wami zasuwac caly wrzesien i pazdziernik a udalo mi sie raz :))

No ale obiecuje poprawe! I haplo wezme bo skoro juz sie szkola zaczela i siedzi w Gdansku to chyba uda mi sie go wyciagnac.

Pozdrowionka dla wszystkich!
Krzysiek
Awatar użytkownika
GAga
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

hej wszystkim:)
zyje, rzeczywiscie, nogi troche bola.....moze inaczej, nie tyle bola, co teraz dopiero czuje, ze je mam:)
ale bylo fajnie, podobalo mi sie - tempo rekreacyjne (tak jak pisali); naprawde grupa dostosowala sie do mnie (i dla mnie), bo niczym przyjechalam, obawialam sie, ze mnie gdzies tam zostawia (bo biegam wolno) i coz, radz sobie sama - a tu calkiem odwrotnie!:) ..............teraz zachecam wszystkich z okolic, co sie boja, ze nie dadza rady (to ze sie boja, to sie nie dziwie, kazdego poczatkujacego moze przestraszyc, gdy czyta o ciezkich biegach na 26km :o) ja jestem (nawet nie w polowie) 10 tygodniowego planu i dalam rade i bieglo mi sie sympatycznie, w milym towarzystwie..........ile? 11 km - tak, jestem z siebie dumna :taktak:
przyjechalam do domu i spalam 3 godziny - a nie zdaza mi sie spac w ciagu dnia!:)..........rozumiem, ze kolejny taki lightowy bieg w nastepna sobote? wlasciwie co sobote?
w ten weekend, co bedzie nie moge, wyjezdzam, bede sobie biegac po lasach w Osieku - tez piekne tereny............. i stamtad was na razie pozdrawiam
Agniecha
PS. Kazig, dla cukierkow moge przychodzic czesciej :taktak: :)
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie mozesz GAga w najblizsza sobote? A to straszna szkoda :( Bo zamierzam pojawic sie na tym biegu z Baca (Baca jest wiceprezesem sekcji czworonogow w Grupie Trojmiejskiej).

Gratuluje udanego biegu. 11 kilometrow to niezly kawalek!

kledzik
DaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Widzisz, Aga nie taki diabel straszny ;) . W tym Osieku koniecznie sobie pobiegaj i za dwa tygodnie zapraszamy. Wprawdzie idzie jesien i niebawem w lesie zrobi sie ciut blotniscie, ale zaraz potem czeka Cie niespodzianka w postaci zimy. A zima bieganie jest wyjatkowo przyjemne - snieg, mroz, para z ust i TPK w sniegu wyglada zupelnie jak las w Finlandii - nie moge sie doczekac (kurka, rozmarzylem sie).
Wracajac do rzeczy to moj remont minal polmetek i mysle, ze w tym tygodniu juz go zakoncze. Czyli, ze w sobote i niedziele juz smigam. Pazdziernik i listopad poswiecam na odpoczynek i troche sie przestawie na trening przygotowawczy do sezonu narciarsko-biegowego. Nie moge sobie przypomniec jak to sie stalo, ze poprzedniej zimy nie spotkalismy sie ani razu na biegowkach? Tej zimy trzeba bedzie to koniecznie nadrobic.
DaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W zwiazku z tym, ze robi sie coraz zimniej i rozpoczal sie sezon grzewczy zapowiadam wznowienie akcji "herbata dla zziebnietego biegacza". Czyli na nastepnym spotkaniu zjawiam sie z termosem.
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co z sobota? Kiedy i gdzie? Kto zalozy nowy watek?

kledzik
DaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from kledzik on 8:46 am on Oct. 14, 2003
Co z sobota? Kiedy i gdzie? Kto zalozy nowy watek?

kledzik
Watek za chwile zaloze :)
ODPOWIEDZ