Lublin- grupa biegowa

dubbler
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam, masz zamiar pobiec 6.06 Tomek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
wiselka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tak, mam zamiar pobiec. Tylko nie wiem, o której dokładnie jest start biegu głównego, czy będzie autokar wiozący uczestników z LBL do Świdnika na start. Kiedyś chyba 10 lat temu pobiegłem na tej trasie, autokar był, teraz niczego nie można być pewnym :chlip: .
Ktoś się wybiera na ten bieg?
dubbler
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

nie wiem czy to pomoże: http://www.solidarnosc.org.pl/lublin/bieg08.html, na bieg wybieram się, też już biegałem raz ta trasę i był autokar, a było to 4lata temu. Tak poza tematem to znamy się z Polibudy :D
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

wiselka pisze:Tak, mam zamiar pobiec. Tylko nie wiem, o której dokładnie jest start biegu głównego, czy będzie autokar wiozący uczestników z LBL do Świdnika na start. Kiedyś chyba 10 lat temu pobiegłem na tej trasie, autokar był, teraz niczego nie można być pewnym :chlip: .
Ktoś się wybiera na ten bieg?
Start do biegu głównego jest o godz. 11.30 (plac konstytucji w Świdniku). Zapisy do biegu są na Królewskiej 3 (siedziba regionu Solidarności-niski parter). Oto numer telefonu pod którym można uzyskać więcej informacji gdyż strona internetowa jest nieaktualna. Tel: 081-5320811 wewnętrzny 41. Pozdrawiam i do zobaczenia może na starcie :)
P. S. Na temat autokaru nic nie wiem:)
Awatar użytkownika
kaktus71
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Będzie autokar. Poniżej treść e-maila, który otrzymałem od organizatorów:
"Start ze Świdnika 6 czerwca o godz. 11:30 z placu Konstytucji 3 Maja. Osoby z Lublina będą zawiezione autokarem, wyjeżdżającym o godz. 9:30 z parkingu obok stadionu MKS Start (przy CPN)."
dubbler
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

przemyslaw85
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam
Mam pytanie czy na terenie stadionu start-u będzie gdzie zostawić swoje rzeczy podczas biegu solidarności. Czy po prostu lepiej nie brać niczego ze sobą?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jakub Osina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja nie zdecydowałem się na dzisiejsze zawody (oszczędzam się na jutrzejszy Urszulin), ale byłem z synem na starcie - jakoś mało osób chyba - ale niech ktoś kto uczestniczył napisze jak było.
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jakub Osina pisze:Ja nie zdecydowałem się na dzisiejsze zawody (oszczędzam się na jutrzejszy Urszulin), ale byłem z synem na starcie - jakoś mało osób chyba - ale niech ktoś kto uczestniczył napisze jak było.
Bieg studentów . 2 miejsce.
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
dubbler
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jakub Osina pisze:Ja nie zdecydowałem się na dzisiejsze zawody (oszczędzam się na jutrzejszy Urszulin), ale byłem z synem na starcie - jakoś mało osób chyba - ale niech ktoś kto uczestniczył napisze jak było.
Na taką pogodę muszę przyznać rację, nie było wielu biegaczy. Wina w tym pewnie niedzielnego biegu w Urszulinie i biegu studentów w Lublinie. Do tego ta 12,5 kilometrowa trasa. Bieg ogólnie udany, brakuje mi tylko oznaczenia kilometrów na trasie, a szkoda bo się przydają
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziękuję wszystkim, którzy mimo wysokiej temp. stawili się na wspólne bieganie i zapraszam oczywiście w niedzielę nad zalewe o godz. 9.30 zbiórka przy tamie.:)
akurat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam,

Słaba frekwencja w Biegu Solidarności, to wina przede wszystkim orgów, którzy nie dbają o odpowiednie nagłośnienie sprawy. Dobrze, że choć w szkołach wywieszono jakieś plakaty, ale to i tak mało jak na jedyny poważny bieg w naszym grodzie :-(

Kolejny rok z rzędu mamy wrażenie, że nikomu nie zależy na frekwencji w biegu głównym.... :niewiem:

Przy okazji zwracam uwagę (nie wiem może już ktoś o tym już pisał), że już 1 sierpnia odbędzie się jedna z fajniejszych imprez w naszym regionie, czyli 15tka w Kodniu.

Polecam :bleble:
>>-------->
Olo Kurczewski

www.maraton.lublin.eu
martini_74
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Trochę obciachowo wygląda przeciskanie się między samochodami na Klinie, i niebezpiecznie. Nie jest to impreza przygotowana należycie - ludzie widzą w nas "przeszkadzajki", które trzeba omijać z lewa, atmosfery sportowej jak na lekarstwo, no może na starcie w Świdniku.
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam,
Jeszcze mnie tu nie było ale już się melduję. Głupia sprawa z tym biegiem solidarności ale w sumie czego się spodziewać po mieście inspiracji krową i burakiem cukrowym.
Na szczęście na ulicach widać coraz więcej biegaczy- amatorów jak i tych lepsiejszych.
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Taka cisza na naszym forum, bowiem wszyscy zawzięcie trenują przed maratonem w Warszawie-tak mi się wydaje:)
ODPOWIEDZ