Lublin- grupa biegowa
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witam, masz zamiar pobiec 6.06 Tomek
- wiselka
- Rozgrzewający Się
Tak, mam zamiar pobiec. Tylko nie wiem, o której dokładnie jest start biegu głównego, czy będzie autokar wiozący uczestników z LBL do Świdnika na start. Kiedyś chyba 10 lat temu pobiegłem na tej trasie, autokar był, teraz niczego nie można być pewnym .
Ktoś się wybiera na ten bieg?
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
nie wiem czy to pomoże: http://www.solidarnosc.org.pl/lublin/bieg08.html, na bieg wybieram się, też już biegałem raz ta trasę i był autokar, a było to 4lata temu. Tak poza tematem to znamy się z Polibudy :D
- andre1105
- Wyga
Start do biegu głównego jest o godz. 11.30 (plac konstytucji w Świdniku). Zapisy do biegu są na Królewskiej 3 (siedziba regionu Solidarności-niski parter). Oto numer telefonu pod którym można uzyskać więcej informacji gdyż strona internetowa jest nieaktualna. Tel: 081-5320811 wewnętrzny 41. Pozdrawiam i do zobaczenia może na starciewiselka pisze:Tak, mam zamiar pobiec. Tylko nie wiem, o której dokładnie jest start biegu głównego, czy będzie autokar wiozący uczestników z LBL do Świdnika na start. Kiedyś chyba 10 lat temu pobiegłem na tej trasie, autokar był, teraz niczego nie można być pewnym .
P. S. Na temat autokaru nic nie wiem:)
- kaktus71
- Dyskutant
Będzie autokar. Poniżej treść e-maila, który otrzymałem od organizatorów:
"Start ze Świdnika 6 czerwca o godz. 11:30 z placu Konstytucji 3 Maja. Osoby z Lublina będą zawiezione autokarem, wyjeżdżającym o godz. 9:30 z parkingu obok stadionu MKS Start (przy CPN)."
"Start ze Świdnika 6 czerwca o godz. 11:30 z placu Konstytucji 3 Maja. Osoby z Lublina będą zawiezione autokarem, wyjeżdżającym o godz. 9:30 z parkingu obok stadionu MKS Start (przy CPN)."
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
wszystko jest na stronie http://www.solidarnosc.org.pl/lublin/bieg09/index.php
-
- Rozgrzewający Się
Witam
Mam pytanie czy na terenie stadionu start-u będzie gdzie zostawić swoje rzeczy podczas biegu solidarności. Czy po prostu lepiej nie brać niczego ze sobą?
Pozdrawiam
Mam pytanie czy na terenie stadionu start-u będzie gdzie zostawić swoje rzeczy podczas biegu solidarności. Czy po prostu lepiej nie brać niczego ze sobą?
Pozdrawiam
- Jakub Osina
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja nie zdecydowałem się na dzisiejsze zawody (oszczędzam się na jutrzejszy Urszulin), ale byłem z synem na starcie - jakoś mało osób chyba - ale niech ktoś kto uczestniczył napisze jak było.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Na taką pogodę muszę przyznać rację, nie było wielu biegaczy. Wina w tym pewnie niedzielnego biegu w Urszulinie i biegu studentów w Lublinie. Do tego ta 12,5 kilometrowa trasa. Bieg ogólnie udany, brakuje mi tylko oznaczenia kilometrów na trasie, a szkoda bo się przydająJakub Osina pisze:Ja nie zdecydowałem się na dzisiejsze zawody (oszczędzam się na jutrzejszy Urszulin), ale byłem z synem na starcie - jakoś mało osób chyba - ale niech ktoś kto uczestniczył napisze jak było.
-
- Wyga
Witam,
Słaba frekwencja w Biegu Solidarności, to wina przede wszystkim orgów, którzy nie dbają o odpowiednie nagłośnienie sprawy. Dobrze, że choć w szkołach wywieszono jakieś plakaty, ale to i tak mało jak na jedyny poważny bieg w naszym grodzie
Kolejny rok z rzędu mamy wrażenie, że nikomu nie zależy na frekwencji w biegu głównym....
Przy okazji zwracam uwagę (nie wiem może już ktoś o tym już pisał), że już 1 sierpnia odbędzie się jedna z fajniejszych imprez w naszym regionie, czyli 15tka w Kodniu.
Polecam
Słaba frekwencja w Biegu Solidarności, to wina przede wszystkim orgów, którzy nie dbają o odpowiednie nagłośnienie sprawy. Dobrze, że choć w szkołach wywieszono jakieś plakaty, ale to i tak mało jak na jedyny poważny bieg w naszym grodzie
Kolejny rok z rzędu mamy wrażenie, że nikomu nie zależy na frekwencji w biegu głównym....
Przy okazji zwracam uwagę (nie wiem może już ktoś o tym już pisał), że już 1 sierpnia odbędzie się jedna z fajniejszych imprez w naszym regionie, czyli 15tka w Kodniu.
Polecam
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
-
- Rozgrzewający Się
Trochę obciachowo wygląda przeciskanie się między samochodami na Klinie, i niebezpiecznie. Nie jest to impreza przygotowana należycie - ludzie widzą w nas "przeszkadzajki", które trzeba omijać z lewa, atmosfery sportowej jak na lekarstwo, no może na starcie w Świdniku.
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
Witam,
Jeszcze mnie tu nie było ale już się melduję. Głupia sprawa z tym biegiem solidarności ale w sumie czego się spodziewać po mieście inspiracji krową i burakiem cukrowym.
Na szczęście na ulicach widać coraz więcej biegaczy- amatorów jak i tych lepsiejszych.
Jeszcze mnie tu nie było ale już się melduję. Głupia sprawa z tym biegiem solidarności ale w sumie czego się spodziewać po mieście inspiracji krową i burakiem cukrowym.
Na szczęście na ulicach widać coraz więcej biegaczy- amatorów jak i tych lepsiejszych.