GT- biegun gdyński
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Proponuję kontynuację długich wybiegań w Gdyni.
Środa, g. 16.00 - start spod wiaduktu na obwodnicy w Wlk. Kacku. 15-20 km, 5-6`/km.
Środa, g. 16.00 - start spod wiaduktu na obwodnicy w Wlk. Kacku. 15-20 km, 5-6`/km.
biegowa recydywa
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja niestety odpadam, w piatek bede znal dokladny plan zajec, mam nadzieje ze uda nam sie zgrac jakos godziny na wspolne bieganie
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Biegun gdyński przyjdzie chyba zdobywać solo. Grzegorz też zaczął rok akademicki i jest zajęty do wieczora.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Biegun gdyński - to dosyć wieloznaczne, w tym przypadku chodzilo mi zbiorcze znaczenie.
Nadchodzi dosyć trudny okres dla naszego biegania w Gdyni, w ciągu tygodnia. Młodziaki zaczęli studia, a ja chyba niedługo przestawię się na bieganie - w porze południowej. Obawiam się, że nie będzie łatwo o partnerów. Zresztą zobaczymy - może ten wątek przetrwa zimę.
Nadchodzi dosyć trudny okres dla naszego biegania w Gdyni, w ciągu tygodnia. Młodziaki zaczęli studia, a ja chyba niedługo przestawię się na bieganie - w porze południowej. Obawiam się, że nie będzie łatwo o partnerów. Zresztą zobaczymy - może ten wątek przetrwa zimę.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wygląda na to, że nie jest tak źle. Pojawił się jednak Masiulis, chociaż na bardzo krótko. Do tego byli dwaj nowi: Krzysztof i Czesław /mam nadzieję, że nie pokręciłem - pytałem się kilka razy, ale coś ostatnio jestem kompletnie rozkojarzony/.
Pobieglismy 15 km po sopockim lesie. Tempo wyszło - jak na mnie - zupełnie wariackie, bo poniżej 5`/km. Nie zrobiło to jednak na moich partnerach żadnego wrażenia. Rozmowa przycichła jedynie na takim jednym długaśnym podbiegu. Okazało się, że "nowi" to nie tylko biegacze, ale i cykliści, o czym donoszę z ukontentowaniem. :)
(Edited by Olek at 6:47 pm on Oct. 1, 2003)
Pobieglismy 15 km po sopockim lesie. Tempo wyszło - jak na mnie - zupełnie wariackie, bo poniżej 5`/km. Nie zrobiło to jednak na moich partnerach żadnego wrażenia. Rozmowa przycichła jedynie na takim jednym długaśnym podbiegu. Okazało się, że "nowi" to nie tylko biegacze, ale i cykliści, o czym donoszę z ukontentowaniem. :)
(Edited by Olek at 6:47 pm on Oct. 1, 2003)
biegowa recydywa
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Olek! To ja tu się w pracy martwię o Ciebie, a Ty biegasz w lesie poniżej 5min/km. Czyżbyś chciał zgarnąć jakąś premię po maratonie?
Nowi, ciekawe skąd o nas słyszeli. Najważniejsze okazuje się, że musimy podtrzymywać działania operacyjne, bo cały czas dopływa świeża krew
Mam cichą nadzieję, że po Poznaniu wszystko wróci do normy, bo ostatnio jesteśmy potwornie "rozstrzelani"... niesystemtematyczni, słabo z komunikacją...
Off topic. Stałem się dzisiaj posiadaczem czołówki i leje na ciemność. Można mnie wykorzystać...
(Edited by Kazig at 7:18 pm on Oct. 1, 2003)
Nowi, ciekawe skąd o nas słyszeli. Najważniejsze okazuje się, że musimy podtrzymywać działania operacyjne, bo cały czas dopływa świeża krew
Mam cichą nadzieję, że po Poznaniu wszystko wróci do normy, bo ostatnio jesteśmy potwornie "rozstrzelani"... niesystemtematyczni, słabo z komunikacją...
Off topic. Stałem się dzisiaj posiadaczem czołówki i leje na ciemność. Można mnie wykorzystać...
(Edited by Kazig at 7:18 pm on Oct. 1, 2003)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
4`51``/km - tak jakby, ale ledwo żyję / chociaż ciągle mi się wydaje, że mam spore rezerwy - no w sumie nie wiem.
Premia - nie myślałem o tym, ale ktoś pisał, że świat jest piękniejszy jak się patrzy z pudła ;)
Bardzo sympatyczni "nowi" pojawili się z Masiulisem - nie było okazji pogadać na ten temat.
Co do komunikacji to się zgadzam w 100%.
No i jak z tą czółówką - biegałeś?
Premia - nie myślałem o tym, ale ktoś pisał, że świat jest piękniejszy jak się patrzy z pudła ;)
Bardzo sympatyczni "nowi" pojawili się z Masiulisem - nie było okazji pogadać na ten temat.
Co do komunikacji to się zgadzam w 100%.
No i jak z tą czółówką - biegałeś?
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A propos "nowych" - jak się tak zastanawiam to w ogóle nie docierają na nasze spotkania biegacze początkujący. Powiedziałbym nawet, że średnia wydolność biegowa nowicjuszy grupowych jest coraz wyższa.
biegowa recydywa
- Grzechu
- Wyga
- Kontakt:
Brak mi słów. Pierwszy dzień na uczelni - istna tragedia. Nic nie kumam i wszystkie profesory nawijają tak jakby się już wszystko umiało.
Odnośnie zajęć to mam w środy i czwartki od 7 do 19. Dlatego CBŚ u mnie odpadają. Jedynie biegi w weekendy pozostały .
Odnośnie zajęć to mam w środy i czwartki od 7 do 19. Dlatego CBŚ u mnie odpadają. Jedynie biegi w weekendy pozostały .
"W życiu nie ma odpowiedzi. Są tylko wybory."
"W życiu nie ma odpowiedzi. Są tylko wybory."
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie przejmuj się - oni trochę blefują. Poza tym musisz się oswoić z nowym otoczeniem.Quote: from Grzechu - Brak mi słów. Pierwszy dzień na uczelni - istna tragedia. Nic nie kumam i wszystkie profesory nawijają tak jakby się już wszystko umiało.
Tydzień ma chyba 7 dni. Zrobimy przegląd sytuacji i zdecydujemy kiedy pasują wszystkim długe wybiegania.Odnośnie zajęć to mam w środy i czwartki od 7 do 19. Dlatego CBŚ u mnie odpadają. Jedynie biegi w weekendy pozostały .
Trzymaj się !!!
biegowa recydywa
- crisder
- Dyskutant
hej
moze i fajnie było by pobiegać z wyjadaczami ale:
1. dystanse są przerazające jak dla początkujących (chyba)
2. godziny nie zawsze wszystkim pasują (niektórzy pracują do 19) i sa skazani na samotne wieczorne truchty.
3. przydało by się zorganizować jakiś cykl biegowych w niedziele ot tak typowa rekraacja. do 15km
wydaje mi sie ze udział forumowiczów z gdynii nie jest mały - może by coś z tego wyszło?
moze i fajnie było by pobiegać z wyjadaczami ale:
1. dystanse są przerazające jak dla początkujących (chyba)
2. godziny nie zawsze wszystkim pasują (niektórzy pracują do 19) i sa skazani na samotne wieczorne truchty.
3. przydało by się zorganizować jakiś cykl biegowych w niedziele ot tak typowa rekraacja. do 15km
wydaje mi sie ze udział forumowiczów z gdynii nie jest mały - może by coś z tego wyszło?
Biegnąc pozostawiać wszystko w tyle!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Crisder - zapraszam na wspólne bieganie. Jutro wyjeżdżam na kilka dni do W-wy, ale w przyszłym tygodniu jestem gotowy na propozycje.
W Gdyni oczywiście jest kupę biegaczy, ale w GT jest nas 4-ka i fajnie by bylo powiększyć to grono. Pozdrawiam! Olek
W Gdyni oczywiście jest kupę biegaczy, ale w GT jest nas 4-ka i fajnie by bylo powiększyć to grono. Pozdrawiam! Olek
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Proponuję wstępnie bieganie środowe - 16ta przy wiadukcie pod obwodnicą w Wielkim Kacku /uwielbiam tą nazwę - kiedyś była w 3m synonimem skrajnego zadupia, a teraz jest to bardzo ładna dzielnica/.
Nie wiem czy termin środowy pasuje wszystkim chętnym na bieganie w Gdyni - proszę o ew. sugestie jaki dzień/dni, godziny.
Jeżeli chodzi o mnie to chciałbym jutro pobiegać bardzo lekko. Po tygodniu przerwy jestem, jak sądzę, uwsteczniony biegowo.
Nie wiem czy termin środowy pasuje wszystkim chętnym na bieganie w Gdyni - proszę o ew. sugestie jaki dzień/dni, godziny.
Jeżeli chodzi o mnie to chciałbym jutro pobiegać bardzo lekko. Po tygodniu przerwy jestem, jak sądzę, uwsteczniony biegowo.
biegowa recydywa
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no wiec tak - mi sroda wybitnie nie pasuje,
moge biegac w poniedzialek, wtorek lub piatek
jutro po raz ostatni pasuje mi sroda wiec pewnie bede, mozliwe ze pojawi sie nowy biegacz...
moge biegac w poniedzialek, wtorek lub piatek
jutro po raz ostatni pasuje mi sroda wiec pewnie bede, mozliwe ze pojawi sie nowy biegacz...