Sobotni Bielański Bieg Poranny - część 3
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Quote: from kledzik on 10:10 am on Feb. 6, 2003A Bennet? Zostawiasz go samego? Z kim bedzie biegal po Bydgoszczy?Quote: from marcin70 on 9:01 am on Feb. 6, 2003
Młodzieży, wim, że pisaliście już gdzie się spotykacie. W sobotę będę w Waszych okolicach. Napiszcie jeszcze raz gdzie i o której to może uda mi się przyłączyć
kledzik
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
-
- Wyga
Czy ten szlaban od Klauduny i godzina pozostają aktualne? Pytam ze względu na aurę i prognozy, bo szkoda by mi było napierać taki kawał i wymarznąć się tylko w beznadzienym oczekiwaniu....
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
czesc igor
bez wzgledu na temperature, opady, wiatr, naslonecznienie lub jego brak SBBP bylo, jest i BEDZIE
ps.
joy czy mozesz mnie obudzic standardowo? prosze
bez wzgledu na temperature, opady, wiatr, naslonecznienie lub jego brak SBBP bylo, jest i BEDZIE
ps.
joy czy mozesz mnie obudzic standardowo? prosze
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
-
- Zaprawiony W Bojach
W ci±gu ponad trzymiesiêcznej historii SBBP nie zdarzy³o siê, aby spotkanie nie dosz³o do skutku. Bywa³y pojedyncze przypadki absencji poszczególnych cz³onków grupy: a to wyjazd, a to wirus, a to poduszka, a raz nawet kryzys psyche. Ale SBBP przetrwa³o i umacnia siê z tygodnia na tydzieñ.
Ja mam pytanie o jutrzejsz± trasê. Kto¶ co¶ wspomina³ o M³ocinach. Rozumiem, ¿e chcecie tam mocno zaszaleæ? Jaki ³±czny dystans?
Grubcio - dzwoniê do Ciebie jutro o 7:00 rano
Masz ciekawy dopisek pod postem. Da³ mi do my¶lenia.
Ja mam pytanie o jutrzejsz± trasê. Kto¶ co¶ wspomina³ o M³ocinach. Rozumiem, ¿e chcecie tam mocno zaszaleæ? Jaki ³±czny dystans?
Grubcio - dzwoniê do Ciebie jutro o 7:00 rano
Masz ciekawy dopisek pod postem. Da³ mi do my¶lenia.
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
Joy. Dzieki
Na Młocinach pewnie 2 kółka, robimy tam cos w rodzaju biegu w narastajacym tempie, potem wolniej, az sie wszyscy zrownaja i znowu coraz szybciej. Drugie kolko w tempie indywidualnym - ile kto ma sily. W tym tygodniu moze 3 kolka? No zobaczymy.
Efekt jest taki, ze Fredzio ma czas zeby po drodze pobawic sie z pieskami a reszta dobiega plujac kawalkami pluc... bardzo polecam, choc jestem osoba ktora musiala dawniej przystawac w drodze powrotnej.
tetno dochodzi do 180+ ale potem w niedziele w Kampinosie biega sie ok 130. (wiem wiem _moze_ to byc oznaka przetrenowania...)
aa. no i w razie czego to mozemy przeciez pobiec nie 2 tylko jedno w koncu to spotkanie integracyjne - Joy - namawiam na Mlociny!
(Edited by grubcio at 12:41 pm on Feb. 7, 2003)
Na Młocinach pewnie 2 kółka, robimy tam cos w rodzaju biegu w narastajacym tempie, potem wolniej, az sie wszyscy zrownaja i znowu coraz szybciej. Drugie kolko w tempie indywidualnym - ile kto ma sily. W tym tygodniu moze 3 kolka? No zobaczymy.
Efekt jest taki, ze Fredzio ma czas zeby po drodze pobawic sie z pieskami a reszta dobiega plujac kawalkami pluc... bardzo polecam, choc jestem osoba ktora musiala dawniej przystawac w drodze powrotnej.
tetno dochodzi do 180+ ale potem w niedziele w Kampinosie biega sie ok 130. (wiem wiem _moze_ to byc oznaka przetrenowania...)
aa. no i w razie czego to mozemy przeciez pobiec nie 2 tylko jedno w koncu to spotkanie integracyjne - Joy - namawiam na Mlociny!
(Edited by grubcio at 12:41 pm on Feb. 7, 2003)
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
-
- Zaprawiony W Bojach
Eeee... Grubcio.. to ja nie wiem, czy ja za Wami nad±¿ê.. To mo¿e zróbmy tak: pobiegnê z Wami na M³ociny, ja sobie przetruchtam swoim tempem jedno kó³ko, a Wy siê po¶cigacie - dwa, trzy kó³ka - i pewnie dogonicie mnie na drugim okr±¿eniu A potem razem wrócimy do szlabanu.
Wiêcej ni¿ 14 km nie chcê jutro robiæ, bo w niedzielê Kampinos.
Wiêcej ni¿ 14 km nie chcê jutro robiæ, bo w niedzielê Kampinos.
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
Joy. Chyba nie przeczytalas mojego dopisk_u. Sorry ze tego od razu nie napisalem. Integracja przede wszystkim! Dla siebie to sobie kazdy moze pobiegac w inne dni.
(Edited by grubcio at 12:49 pm on Feb. 7, 2003)
(Edited by grubcio at 1:41 pm on Feb. 7, 2003)
(Edited by grubcio at 12:49 pm on Feb. 7, 2003)
(Edited by grubcio at 1:41 pm on Feb. 7, 2003)
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
Hm. Dzieki. Ale to _jeszcze_ nie o mnie.Quote: from joycat on 12:51 pm on Feb. 7, 2003
Już ja Was znam
Macie przyspieszenie jak charty wyścigowe.
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
czy ktoś ma pomysł jak wyrazić za pomocą środków forumowych czystą radość z nadchodzącego biegania?
mi przychodzi do głowy tylko takie:
"brum brum brum brum wrrrr"
:):)
mi przychodzi do głowy tylko takie:
"brum brum brum brum wrrrr"
:):)
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
-
- Zaprawiony W Bojach
No i nic nie wysz³o z M³ocin. Za spraw± kopnego ¶niegu, przez który przysz³o nam siê przedzieraæ wzd³u¿ Wis³ostrady. ¦nieg nie tkniêty ani ludzk±, ani psi± stop±. ¦nieg, który siêga³ mi do po³owy ³ydki. Po takim ¶niegu ciê¿ko siê idzie, nie mówi±c ju¿ o bieganiu. Trochê wiêc poleg³am
Jak w koñcu wydostali¶my siê na asfalt, to postanowili¶my wracaæ do lasu bielañskiego. W lesie warunki okaza³y siê lepsze.
Dzisiaj w SBBP uczestniczyli: Fredzio, Grubcio, Deck, Igor, Marcin70 i ja ( --> chwilami w charakterze ogona ).
Jak w koñcu wydostali¶my siê na asfalt, to postanowili¶my wracaæ do lasu bielañskiego. W lesie warunki okaza³y siê lepsze.
Dzisiaj w SBBP uczestniczyli: Fredzio, Grubcio, Deck, Igor, Marcin70 i ja ( --> chwilami w charakterze ogona ).
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Grubciu , tu masz czytankeQuote: from grubcio on 6:37 pm on Feb. 7, 2003
czy ktoś ma pomysł jak wyrazić za pomocą środków forumowych czystą radość z nadchodzącego biegania?
(Edited by wojtek at 12:48 am on Feb. 9, 2003)
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0