To nie jest tylko kwestia IP. Dla nas tożsamość autora nie budzi żadnych wątpliwości - dał się złapać jak uczniak. Nie dość, że judzi, to jeszcze nieudolnie, to już grzech niewybaczalny.rusolis pisze:Za jednym IP często są tysiące komputerów, więc proponuje powściągliwość w wyrokach
Zagubiony Heniu
- Nagor
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tak, nie ma wątpliwości co do personaliów Adamosa.
- pikkot
- Wyga
Może już nie powinienem dolewać oliwy do ognia, ale przepiszę ze strony Walk Group(organizator wykonawczy) ich filozofię. Zobaczycie, że zastosowali się do niej w 100% organizując 6. MBank maraton:
Walk Group napisał:
Nasza Filozofia
Event to narzędzie!
Event marketing to kolejne narzędzie w rękach sprawnego marketera.
Od Ciebie zależy czy w pełni wykorzystasz nasz potencjał.
Nie ma rzeczy niemożliwych! [ ]
W tym biznesie "the sky is the limit", faktem jest, że koło zostało dawno wymyślone,
ale ilość kombinacji jest nieograniczona[to chyba o trasie].
Co to znaczy, że "it sizzles"?
Od nas zależy jak łączyć elementy układanki,
żeby stworzyć niepowtarzalne wydarzenie z wyjątkowym klimatem.
Kim jesteśmy?
Jesteśmy ukierunkowani na niestandardowe rozwiązania,
odważne pomysły, bo ta forma coraz częściej spotyka się ze zrozumieniem [?] Konsumentów.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No dobra, ale rozdzielmy Walk Group od Przemysława Walewskiego - to sa zupełnie niezależne byty, akurat przy maratonie współpracowali ale nie mozna na nich zrzucić odpowiedzialnosci za dzisiejsze zachowanie Dyrektora Maratonu.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
nie bój nic - rejestrując sie na forum podaje sie adres email, za którym nie stoją tysiące komputerówrusolis pisze:Za jednym IP często są tysiące komputerów, więc proponuje powściągliwość w wyrokach. To że mBank maraton się skompromitował to już wiemy, ale żeby nie skompromitowało się bieganie.pl. Jeśli to jest nieprawda i ten człowiek nie wchodzi na to forum to nawet nie może się obronić.Nagor pisze:Uch, no to wpadkę zaliczył wielce szanowny Pan Dyrektor Chyba zapomniał, że to nie jest anonimowe forum onetu, gdzie można każdego bezkarnie obrzucić błotem. Wiemy już jednak, co robi dyrektor takiej imprezy w wolnej chwili - ano zamiast myśleć nad udoskonaleniem imprezy, judzi na forum pod różnymi nickami. Bardzo to interesujące
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
Tak a Pan Dyrektor milczy - może jest w szoku albo zgubił język?
Pozdrawiam milcząco
PS.
Dzięki moderatorze.
Pozdrawiam milcząco
PS.
Dzięki moderatorze.
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
- rusolis
- Zaprawiony W Bojach
No tak, w takim razie kolo wpadłgasper pisze:nie bój nic - rejestrując sie na forum podaje sie adres email, za którym nie stoją tysiące komputerówrusolis pisze: Za jednym IP często są tysiące komputerów, więc proponuje powściągliwość w wyrokach. To że mBank maraton się skompromitował to już wiemy, ale żeby nie skompromitowało się bieganie.pl. Jeśli to jest nieprawda i ten człowiek nie wchodzi na to forum to nawet nie może się obronić.
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
[/quote]pikkot pisze: Walk Group napisał:
ilość kombinacji jest nieograniczona[to chyba o trasie].
po raz kolejny gratuluję agencji zajmującej się komunikacją znajomości języka polskiego...Ilość, liczba...bez znaczenia. Bez ograniczeń.
-
- Zaprawiony W Bojach
powstrzymywałem się dotychczas od oceny dyrektora mimo ,że wiedziałem z wiarygodnego żródła jak dał ciała, na chłodno powiem, że to karierowicz, o jego poziomie profesjonalizmu niech świadczy jego strona internetowa
to co napisał Adam wprawiło mnie w prawdziwe osłupienie , jak tak można z ludzi głupków robić, powinni go za to wywalić z Runnersworld Polska
to co napisał Adam wprawiło mnie w prawdziwe osłupienie , jak tak można z ludzi głupków robić, powinni go za to wywalić z Runnersworld Polska
Tomek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
karierowicz to mało powiedziane najbardziej bawi mnie jego przedstawianie sie jako Mistrz Europy weteranów w maratonie, w którym to przegrał z facetami z kilku kategorii wiekowych starszych od niegoTomek Michałowski pisze:powstrzymywałem się dotychczas od oceny dyrektora mimo ,że wiedziałem z wiarygodnego żródła jak dał ciała, na chłodno powiem, że to karierowicz, o jego poziomie profesjonalizmu niech świadczy jego strona internetowa
dodam, że po Maniackiej Dziesiątce Przemek był zagorzałym krytykiem, zgorszonym przez młodzieńców przebranych za Borata
no i tytuł tego wątku też bardzo w stylu pewnego portalu - to bardzo charakterystyczny dla Przemka język
-
- Zaprawiony W Bojach
Tu akurat zgadzam się z tym panem. Gasper, nie wykorzystuj okazji. To, że facet dał plamę rozpoczynając ten wątek nie oznacza jeszcze, że w innych sprawach nie ma racji i można go teraz skopać!gasper pisze: dodam, że po Maniackiej Dziesiątce Przemek był zagorzałym krytykiem, zgorszonym przez młodzieńców przebranych za Borata
A tak w ogóle to co się stało? Henryk Szost zgubił trasę? To w ogóle możliwe?
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Boraci byli tylko jednym z wątków krytyki, a ogólnie było wszystko nie takjumper pisze:Tu akurat zgadzam się z tym panem. Gasper, nie wykorzystuj okazji. To, że facet dał plamę rozpoczynając ten wątek nie oznacza jeszcze, że w innych sprawach nie ma racji i można go teraz skopać!gasper pisze: dodam, że po Maniackiej Dziesiątce Przemek był zagorzałym krytykiem, zgorszonym przez młodzieńców przebranych za Borata
p.s. mnie boraci nie zgorszyli, moich dzieci też nie - no ale ja bywam na plaży, basenie itd.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
może przeczytaj relacje Szosta to sie dowieszjumper pisze: A tak w ogóle to co się stało? Henryk Szost zgubił trasę? To w ogóle możliwe?