Zagubiony Heniu

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

rusolis pisze:Za jednym IP często są tysiące komputerów, więc proponuje powściągliwość w wyrokach
To nie jest tylko kwestia IP. Dla nas tożsamość autora nie budzi żadnych wątpliwości - dał się złapać jak uczniak. Nie dość, że judzi, to jeszcze nieudolnie, to już grzech niewybaczalny.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Tak, nie ma wątpliwości co do personaliów Adamosa.
Awatar użytkownika
pikkot
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Może już nie powinienem dolewać oliwy do ognia, ale przepiszę ze strony Walk Group(organizator wykonawczy) ich filozofię. Zobaczycie, że zastosowali się do niej w 100% organizując 6. MBank maraton:
Walk Group napisał:
Nasza Filozofia

Event to narzędzie!
Event marketing to kolejne narzędzie w rękach sprawnego marketera.
Od Ciebie zależy czy w pełni wykorzystasz nasz potencjał.

Nie ma rzeczy niemożliwych! [ :) ]
W tym biznesie "the sky is the limit", faktem jest, że koło zostało dawno wymyślone,
ale ilość kombinacji jest nieograniczona[to chyba o trasie].

Co to znaczy, że "it sizzles"?
Od nas zależy jak łączyć elementy układanki,
żeby stworzyć niepowtarzalne wydarzenie z wyjątkowym klimatem.

Kim jesteśmy?
Jesteśmy ukierunkowani na niestandardowe rozwiązania,
odważne pomysły, bo ta forma coraz częściej spotyka się ze zrozumieniem [?] Konsumentów.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No dobra, ale rozdzielmy Walk Group od Przemysława Walewskiego - to sa zupełnie niezależne byty, akurat przy maratonie współpracowali ale nie mozna na nich zrzucić odpowiedzialnosci za dzisiejsze zachowanie Dyrektora Maratonu.
Awatar użytkownika
pikkot
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Racja, sorry, powinno pójść do drugiego tematu. Mogę tu wyciachać i tam wrzucić.
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

pikkot pisze:Racja, sorry, powinno pójść do drugiego tematu. Mogę tu wyciachać i tam wrzucić.
Nic nie ciachaj, to dobry wpis :hej:
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

rusolis pisze:
Nagor pisze:Uch, no to wpadkę zaliczył wielce szanowny Pan Dyrektor :hahaha: Chyba zapomniał, że to nie jest anonimowe forum onetu, gdzie można każdego bezkarnie obrzucić błotem. Wiemy już jednak, co robi dyrektor takiej imprezy w wolnej chwili - ano zamiast myśleć nad udoskonaleniem imprezy, judzi na forum pod różnymi nickami. Bardzo to interesujące :hej:
Za jednym IP często są tysiące komputerów, więc proponuje powściągliwość w wyrokach. To że mBank maraton się skompromitował to już wiemy, ale żeby nie skompromitowało się bieganie.pl. Jeśli to jest nieprawda i ten człowiek nie wchodzi na to forum to nawet nie może się obronić.
nie bój nic - rejestrując sie na forum podaje sie adres email, za którym nie stoją tysiące komputerów
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak a Pan Dyrektor milczy - może jest w szoku albo zgubił język?

Pozdrawiam milcząco

PS.
Dzięki moderatorze.
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
Awatar użytkownika
rusolis
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gasper pisze:
rusolis pisze: Za jednym IP często są tysiące komputerów, więc proponuje powściągliwość w wyrokach. To że mBank maraton się skompromitował to już wiemy, ale żeby nie skompromitowało się bieganie.pl. Jeśli to jest nieprawda i ten człowiek nie wchodzi na to forum to nawet nie może się obronić.
nie bój nic - rejestrując sie na forum podaje sie adres email, za którym nie stoją tysiące komputerów
No tak, w takim razie kolo wpadł :-)
Awatar użytkownika
DOM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:27
Życiówka w maratonie: 2:36:045

Nieprzeczytany post

pikkot pisze: Walk Group napisał:

ilość kombinacji jest nieograniczona[to chyba o trasie].
[/quote]

po raz kolejny gratuluję agencji zajmującej się komunikacją znajomości języka polskiego...Ilość, liczba...bez znaczenia. Bez ograniczeń.
Spełniona mama dwóch chłopaków.
Miłośniczka Wings For Life;) i biegów górskich.
DOMwBIEGU.pl
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

powstrzymywałem się dotychczas od oceny dyrektora mimo ,że wiedziałem z wiarygodnego żródła jak dał ciała, na chłodno powiem, że to karierowicz, o jego poziomie profesjonalizmu niech świadczy jego strona internetowa
to co napisał Adam wprawiło mnie w prawdziwe osłupienie , jak tak można z ludzi głupków robić, powinni go za to wywalić z Runnersworld Polska
Tomek
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:powstrzymywałem się dotychczas od oceny dyrektora mimo ,że wiedziałem z wiarygodnego żródła jak dał ciała, na chłodno powiem, że to karierowicz, o jego poziomie profesjonalizmu niech świadczy jego strona internetowa
to co napisał Adam wprawiło mnie w prawdziwe osłupienie , jak tak można z ludzi głupków robić, powinni go za to wywalić z Runnersworld Polska
karierowicz to mało powiedziane :) najbardziej bawi mnie jego przedstawianie sie jako Mistrz Europy weteranów w maratonie, w którym to przegrał z facetami z kilku kategorii wiekowych starszych od niego :)
dodam, że po Maniackiej Dziesiątce Przemek był zagorzałym krytykiem, zgorszonym przez młodzieńców przebranych za Borata :)
no i tytuł tego wątku też bardzo w stylu pewnego portalu - to bardzo charakterystyczny dla Przemka język :)
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gasper pisze: dodam, że po Maniackiej Dziesiątce Przemek był zagorzałym krytykiem, zgorszonym przez młodzieńców przebranych za Borata :)
Tu akurat zgadzam się z tym panem. Gasper, nie wykorzystuj okazji. To, że facet dał plamę rozpoczynając ten wątek nie oznacza jeszcze, że w innych sprawach nie ma racji i można go teraz skopać!

A tak w ogóle to co się stało? Henryk Szost zgubił trasę? To w ogóle możliwe?
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jumper pisze:
gasper pisze: dodam, że po Maniackiej Dziesiątce Przemek był zagorzałym krytykiem, zgorszonym przez młodzieńców przebranych za Borata :)
Tu akurat zgadzam się z tym panem. Gasper, nie wykorzystuj okazji. To, że facet dał plamę rozpoczynając ten wątek nie oznacza jeszcze, że w innych sprawach nie ma racji i można go teraz skopać!
Boraci byli tylko jednym z wątków krytyki, a ogólnie było wszystko nie tak

p.s. mnie boraci nie zgorszyli, moich dzieci też nie - no ale ja bywam na plaży, basenie itd.
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jumper pisze: A tak w ogóle to co się stało? Henryk Szost zgubił trasę? To w ogóle możliwe?
może przeczytaj relacje Szosta to sie dowiesz :)
ODPOWIEDZ