Garmin Forerunner 50?

Doominoo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wiem, że to pytanie pewnie było już X razy zadane, ale zadam je jeszcze raz bo nie mogę dokopać się do jakiejś jednoznacznej i przejrzystej odpowiedzi.
A więc. CZY WARTO? :niewiem:
Biegam od jakichś 2 miesięcy, ale dopiero od niedawna zaczynam regularnie, 3 razy w tygodniu po ok. 8-10km. Z czasem pewnie będzie to coraz dłużej. Kupiłem już buty i teraz myślę nad urządzeniem, które pomoże mi w kontroli mojego treningu.
Rozważałem kupno Nike+iPod, ale wszyscy na forum zapytani czy kupić Nike+iPod czy inny pulsometr/krokomierz raczej skłaniają sie ku temu drugiemu.
Dlaczego myślę nad F50? Bo nie jest drogi, a ja na kasie nie śpie, poza tym jest chyba liderem w swojej klasie.
No i jeszcze jedno, czy gdybym kupił F50 + FootPod, czy istnieje możliwość późniejszego dokupienia opaski do pomiaru pulsu?
Jeśli tak to gdzie (linki!) i za ile? Nie mówcie, że się nie opłaca, wiem o tym.
Po prostu nie mam 600zł żeby je teraz na to wyłożyć.
PKO
Doominoo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć?
Może zaproponować inne lepsze urządzenie?
Przedział cenowy do 300zł najlepiej.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Doominoo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki wielkie :oczko:
Roland8
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zamiast garmina F50 przynajmniej moim zdaniem lepiej kupić geonaute CW500 SD jest to sprzęt praktycznie o tych samych funkcjach co garmin lecz o wiele tańszy.Ja go mam i jestem bardzo zadowolony.
http://www.decathlon.com.pl/PL/cw-500-sd-52257889/
Doominoo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie jest tańszy, na allegro F50 można dorwać za mniej niż 350 zł :P
Roland8
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Doominoo pisze:Nie jest tańszy, na allegro F50 można dorwać za mniej niż 350 zł :P
Tylko żę za 350 zł masz garmina bez sensora do pomiaru prędkości i dystansu ,a CW500 SD za 370zł masz z pomiarem tętna oraz z pomiarem dystansu i prędkości.
Doominoo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hyhy, nie żebym coś mówił, ale w tej chwili za 480 zł masz na allegro F50 z czujnikiem bezwładnościowym do pomiaru tempa i dystansu i z pulsometrem :hej:
Zastanawiam się nad zakupem właśnie, a raczej moje finanse się zastanawiają.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ