10 kilometrów... jaki czas ?
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
a ja będę bronił Russian`a, white russian`a. Szasnaście minut z hakiem, zgodnie z biegiem Hussajna Boldta, jest niezłym czasem, żeby nie powiedzieć fantastycznym, i tego będę się trzymał! 

- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
a Ty Łukasz 1989 trochę wyluzuj, chłopaku! 

- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
młody jest. rację ma.
póki co rekord świata na 10000m to faktycznie 26 z 'chakiem' - 26.17.53
zaraz się dowiemy pewnie, że rekord na ulicy to 26 z podwujnym chakiem. albo czym innym.
przynajmniej wreszcie wiadomo ile ten 'chak' dokładnie ma
nie sprawdził. znaczy mój post jest debilny podwójnie. Ale ciągle mam nadzieję że bez obrazy.
jak dla mnie, to i lepiej że łukasz robi błędy ortograficzne, niźli by miał robić treningowe.
tylko zastanawiam się co znaczy to:
to jeszcze błąd składni, czy już treningowy? a może inna czasoprzestrzeń?
dzięki chłopaki/jacuś, bartess/, żeśćie mnie tak bronili, ale że łukasz prawdę mówi, więc lepiej wyjdę
zdrówko :)
[/url]
póki co rekord świata na 10000m to faktycznie 26 z 'chakiem' - 26.17.53
zaraz się dowiemy pewnie, że rekord na ulicy to 26 z podwujnym chakiem. albo czym innym.
przynajmniej wreszcie wiadomo ile ten 'chak' dokładnie ma
co więcej, tak sobie marzyłem, że jak coś takiego nabazgrolę, to się jakiś młody człowiek wysili i sprawdzi, np na wikipedii.pierwszy post tutaj jest debilny (bez obrazy)
nie sprawdził. znaczy mój post jest debilny podwójnie. Ale ciągle mam nadzieję że bez obrazy.
jak dla mnie, to i lepiej że łukasz robi błędy ortograficzne, niźli by miał robić treningowe.
tylko zastanawiam się co znaczy to:
kilometry razy minuty?1x10kmx4min
to jeszcze błąd składni, czy już treningowy? a może inna czasoprzestrzeń?
dzięki chłopaki/jacuś, bartess/, żeśćie mnie tak bronili, ale że łukasz prawdę mówi, więc lepiej wyjdę
zdrówko :)
[/url]
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
endurable
russian, white russian pisze: [...]podwujnym chakiem[...]
rozumiem, ze Ciebie takze ta blyskotliwa opinia dotyczy ;)russian, white russian pisze:jak dla mnie, to i lepiej że łukasz robi błędy ortograficzne, niźli by miał robić treningowe
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
poddaję się
we gather energies
endurable
endurable
- Bartosh
- Zaprawiony W Bojach
Nie tak szybko, russian... Myslalem, ze pomozesz mi sie przygotowac na czas w okolicach 22 minut na dyche. Mam na to tydzien. Od razu mowie, ze bieg z gola klata odpada - nie mam masy, ale jestem ambitnym amatorem. Na razie biegam dyche w 73 minuty z dozym, podwujnym chakiem.russian, white russian pisze:poddaję się
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
oj, ńe rozómieće irońi?airda pisze:russian, white russian pisze: [...]podwujnym chakiem[...]rozumiem, ze Ciebie takze ta blyskotliwa opinia dotyczyrussian, white russian pisze:jak dla mnie, to i lepiej że łukasz robi błędy ortograficzne, niźli by miał robić treningowe
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
Bartosh!
mam plan!
Jeśli tylko zechce i uda ci się wstać 29 marca w środku nocy, i wystartowac o 02:09 am, to jesteśmy w domu. pod warunkiem, że utrzymasz tempo 73 min/dyche.
naprawdę!
powodzenia!
mam plan!
Jeśli tylko zechce i uda ci się wstać 29 marca w środku nocy, i wystartowac o 02:09 am, to jesteśmy w domu. pod warunkiem, że utrzymasz tempo 73 min/dyche.
naprawdę!
powodzenia!
we gather energies
endurable
endurable
- jaackaal
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:52:04
Dobry pomysł...
chyba też wystartuję o tej godzinie to pobije swoje rekordy... 
Troche od tematu odbiegliśmy...
to żeby było na temat: mój czas na 10 km to 59 minut (narazie bez "chaków" ;p) ale to się zmieni już jutro... ^^

Troche od tematu odbiegliśmy...

- Bartosh
- Zaprawiony W Bojach
To jest nas juz co najmniej dwoch, jaackaal. Russian, dzieki za plan.
Ale czy te 22 minuty to bylby dobry czas?
Nie chce mi sie wstawac w nocy zeby dokonac czegos przecietnego. Jak wspomnialem jestem ambitnym amatorem, ponadto mam kolorowe sny.
Ale czy te 22 minuty to bylby dobry czas?
Nie chce mi sie wstawac w nocy zeby dokonac czegos przecietnego. Jak wspomnialem jestem ambitnym amatorem, ponadto mam kolorowe sny.
-
- Dyskutant
A ja (czterdziestoparolatek) biegam od września 2008 i na 10 km mam 1h 2min57sek. Za tydzien w biegu Nike mam nadzieję zejść na 10 poniżej 1h.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
jurwicho
[url=http://runmania.com/rlog/?u=jurwicho][img]http://runmania.com/f/d2607df62c280d1b0ef0bba21434578b.gif[/img][/url]
[url=http://runmania.com/rlog/?u=jurwicho][img]http://runmania.com/f/d2607df62c280d1b0ef0bba21434578b.gif[/img][/url]
- rolek
- Wyga
Studiując filologię czuje się w obowiązku poprawić kolegę, HAKGramowicz pisze:A ja ostatnio jak biegłem 10km to zachaczyłem o chak... pobiegane

---
Biegaj dla zdrowia...
Biegaj dla zdrowia...
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
nie studiując filologii, czuję wielką radość mogąc poprawić kolegę Rolka.
w kontekście obecnego wątku chak jest już zabiegiem stylistycznym, a nie błędem ortograficznym.
a świadome zabiegi stylistyczne na tym forum lepiej doceniać niż poprawiać - bo to gatunek ginący.
a jak się Gramowicz zachaczył o zabieg stylistyczny i dychę przebiegł mimo tego, to ja go doceniam podwójnie
w kontekście obecnego wątku chak jest już zabiegiem stylistycznym, a nie błędem ortograficznym.
a świadome zabiegi stylistyczne na tym forum lepiej doceniać niż poprawiać - bo to gatunek ginący.
a jak się Gramowicz zachaczył o zabieg stylistyczny i dychę przebiegł mimo tego, to ja go doceniam podwójnie
we gather energies
endurable
endurable