Mazowiecki Park Krajobrazowy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja także machnąłem życiówkę - poprawiłem się o grubo ponad 2 minuty. Udało mi się złamać 45 minut Powiedziałbym, że to niezły prognostyk przez PMW, ale niestety bieg przypłaciłem koszmarnym katarem Liczę, że na katarze się skończy, i to szybko, a forma nie umknie...
-----------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Gerard
Pozdrawiam,
Gerard
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Wykuruj się koniecznie przed MW, a będzie kolejna życiówka.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
-
- Wyga
- Kontakt:
pogoda byla super to i wyniki super sie posypaly... mnie sie tez udalo zyciowke zrobic w Falenicy
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
45 minut w Falenicy to znaczy, że na płaskiej trasie, takiej jak np. w Kabatach w zasięgu jest 40 minut. Super wynik. W tamtym roku, byliśmy nieźle wybiegani, a po śniegu co prawda, nie mogłem złamać 50 minut.Gerard pisze:Ja także machnąłem życiówkę - poprawiłem się o grubo ponad 2 minuty. Udało mi się złamać 45 minut
Wszystkim należą się gratulacje, nieźle, 4 życiówki, a marzec to przecież nie jest miesiąc życiówek.
My w sobotę 62 km na rowerze ze średnią prędkością 26 km/h, a w niedzielę 22 km po Marysi. Kręciliśmy się po obcych stronach i odkryliśmy fajną ścieżkę po drugiej stronie wydmy. Z ciekawostek napiszę, że spotkaliśmy henleya, który był na krótkim rekonesansie i wyglądał bardzo zdrowo.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Biegacze z MPK jak już poprawiają życiówki to nie jakieś tam "nędzne" 10-15 sek, tylko konkretnie : 1min, 2 min!!!
Ogromne gratulacje dla Życiówkowiczów z Falenicy, tegoroczny sezon biegowy idzie w dobrym kierunku .
Ogromne gratulacje dla Życiówkowiczów z Falenicy, tegoroczny sezon biegowy idzie w dobrym kierunku .
pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
henley
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Dziś jak zwykle zjawiłem się przy szlabanie, a tu ni widu ni słychu nikogo... Henley robi jakiś intensywny BPS, to go po cichu usprawiedliłem ale brak Reni i Darka uznałem za dezercję... i po 10 minutach potruchtałem sam w las spotykając sarenki - w sumie było bardzo fajnie. Wychodząc z lasu zobaczyłem jednak samochód Reni i Darka, więc jednak dotarli. Szkoda że się nie spotkaliśmy, bo całą długość głównej alejki oglądałem się szukając błyskających w oddali lampek.
Do czwartku?
Do czwartku?
- Renata
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Faktycznie szkoda, bo przyznam że myśleliśmy o Tobie i też wypatrywałam światełka w lesie. Nie biegliśmy po wydmie tylko zrobiliśmy pętlę po płaskim i pewnie dlatego się rozminęliśmy. Warunki dziś były niesprzyjające: pełno połamanych gałęzi plączących się pod nogami, wiatr hulający i trzeszczące odgłosy suchych konarów, które w każdej chwili mogły spaść na głowy, na koniec jeszcze coś przelotnie kropiło i wróciliśmy 15 min przed planowanym zakończeniem. Jesteśmy więc w pełni usprawiedliwieni, choć spóźniliśmy się.
We czwartek przy takiej pogodzie jeździmy po pokoju, bo w kwietniu mamy zamiar dojechać do Garwolina .
We czwartek przy takiej pogodzie jeździmy po pokoju, bo w kwietniu mamy zamiar dojechać do Garwolina .
Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
- henley
- Zaprawiony W Bojach
No niestety jednak nie robi intensywnego BPS-u ze względu na awarię kręgosłupa . Wygląda na to ,że w tym roku do PMW nie będzie mini BPS-u a co najwyżej "nano-BPS" .PiotrekMarysin pisze:Henley robi jakiś intensywny BPS, to go po cichu usprawiedliłem
pzdr
henley
henley
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Mam nadzieję, że to nic poważnego - napisz co się stało?henley pisze:No niestety jednak nie robi intensywnego BPS-u ze względu na awarię kręgosłupa .
A w Twój nano-BPS czwartek się jakoś wpisuje, czy nie bardzo?
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiaj wygląda na to ,że jest już lepiej. Na pewno będę dzisiaj biegał nie wiem tylko co ?PiotrekMarysin pisze:Mam nadzieję, że to nic poważnego - napisz co się stało?henley pisze:No niestety jednak nie robi intensywnego BPS-u ze względu na awarię kręgosłupa .
pzdr
henley
henley
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Masz buty nowsze, czy jakieś stare? Bo może warto zainwestować w tym momencie w nową amortyzację, pozdrawiamhenley pisze:Dzisiaj wygląda na to ,że jest już lepiej. Na pewno będę dzisiaj biegał nie wiem tylko co ?PiotrekMarysin pisze:Mam nadzieję, że to nic poważnego - napisz co się stało?henley pisze:No niestety jednak nie robi intensywnego BPS-u ze względu na awarię kręgosłupa .
- beata
- Ekspert/Trener
Kazig, Henley biega bez amortyzacji . Ja zresztą też.Kazig pisze:Masz buty nowsze, czy jakieś stare? Bo może warto zainwestować w tym momencie w nową amortyzację, pozdrawiam
A na kręgosłup - ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. Buty wiele do rzeczy tu nie mają, na tym etapie - Henley to przecież nie początkujący biegacz.
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Dla lubiących poczytać do poduszki, małe co nieco .
- beata
- Ekspert/Trener
Piotrek, ale to było wczoraj - dziś do poduszki poprosimy inną bajkę .
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
niezły miałem ubaw czytając pytanie Kaziga, czy henley biega w starych butach
Piotrek, zdaje się, że już znam przyczynę ostatniej ciszy forumowej, brawa za artykuł.
Piotrek, zdaje się, że już znam przyczynę ostatniej ciszy forumowej, brawa za artykuł.
Pozdrawiam,
Darek
Darek