Kobiecy Team Biegowy

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Ulaa
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No i pobiegłam. Zrobiłam 8km. Nie było lekko, ale mam nadzieję, że jak jeszcze pobiegam przez dwa tygodnie to forma wróci? Już teraz nie ma chyba sensu biegać długich wybiegań i w związku z tym boję się, że mam za mało w nogach kilometrów do przebiegnięcia półmaratonu. No nic zobaczę jak to będzie oby tylko choroba się znowu nie przyplątała. Mąż właśnie choruje :echech:
PKO
Awatar użytkownika
izaA
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dla męża zamów opiekę medyczną, żebyś nie załapała nic od Niego :oczko: Będzie dobrze....
Awatar użytkownika
Beauty&Beast
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:45:29
Życiówka w maratonie: 3:42:02
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nagrabię sobie, ale co tam... Ula, ja w takich sytuacjach odsylam malżonka do drugiego pokoju. A wlasciwie - on się sam odsyła :)

W temacie biegania z przeziębieniem jestem ostatnią osobą, kóra powinna się wypowiadać. Ostatnio to zrobiłam na przełomie roku. W efekcie skutki przeziebienia czulam przez dwa miesiace :( ale z drugiej strony - jakoś bardzo nie ucierpiałam... Poza ambicją :grr:
deckard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i jak samopoczucie dzisiaj?
SBBP.WAW.PL
Awatar użytkownika
Ulaa
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nie nagrabiłaś sobie Beauty:)

Odkąd Maja skończyła roczek śpi ze mną, a Adam u Gucia w pokoju. Gdy tylko poczują, że nas tam nie ma budzą się o 5 rano
:hej:

Jak się czuję? Wczoraj nie biegałam, bo kaszel jakby po przedwczorajszym biegu się wzmógł, ale dzisiaj będę biegać z Urbanrunnersami albo sama po centrum albo po AWF-ie. Chcę przebiec około 10km. Nastrój ogólnie mam dobry dopóki sobie nie uświadomię, że bieg jest już w przyszłą niedzielę!
niebieskie migdały
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jutro, w niedziele spotykamy sie z dziewczynami przy Zygmuncie o 12:00 i zrobimy petle czesciowo trasa polmaratonu - polecimy kawalek Krakowskim, w dol do Syrenki, wzdluz Wisly do Sanguszki, przetestujemy podbieg ;-) potem Bonifraterska i w kierunku Pl.Zamkowego do Zygmunta/ok.6km/
moze byc rodzinnie lub ze znajomymi i to nie musza byc tylko kobiety ;-)))
dolaczyc kazdy moze, zapraszamy wszystkie damy :hej:
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dziewczyny - dajcie znać, jak Wam poszło na tym słynnym już podbiegu (czy długi, czy stromy). Tak nim straszą, gdzie tylko się da :lalala:

Ulaa - fajna minirelacja z zoo :taktak:
Awatar użytkownika
izaA
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Edda pisze:dziewczyny - dajcie znać, jak Wam poszło na tym słynnym już podbiegu (czy długi, czy stromy). Tak nim straszą, gdzie tylko się da :lalala:

Ulaa - fajna minirelacja z zoo :taktak:
Ja ten podbieg pokonałam dwukrotnie podczas zeszłorocznego Ekidenu...w naszym lesie mamy mocniejsze górki, więc na mnie nie zrobił bardzo dużego wrażenia. Choć przyznam, że Sanguszki na samej końcówce może być męcząca :bum: ale przecież niedługo potem będzie meta...

Mnie też podobała się relacja z zoo, szczególnie komentarz na temat geparda...oglądałam kiedyś materiał, jak się człowiek z gepardem ścigał. Gepard wygrał :hejhej:
niebieskie migdały
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

podbieg przetestujemy i jutro obiecuje relacje z pierwszej reki, ale bez obaw tam bedzie strefa odswiezania i trzeba jeszcze sciagnac jak najwiecej kibicow, nic tak nie pomaga jak mega doping /na legalu oczywiscie/ :lalala:
Awatar użytkownika
izaA
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Najwięcej kibiców (oprócz startu i mety) na trasach rajdów samochodowych gromadzi się w wyjątkowo trudnych miejscach trasy...przekładając to na kibiców biegu - tu powinno ich być najwięcej :bum:
Awatar użytkownika
izaA
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ulu,
dołączam do ekipy z motylkami w brzuchu... :ech:
Awatar użytkownika
Ulaa
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Tak? No to cieszę, że nie jestem sama. :hejhej:

Iza Ty to już chyba szybko śmigasz, na jaki czas sie nastawiasz?
Awatar użytkownika
izaA
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nie napiszę, bo jak nie zrobię, to się będą fachofcy naśmiewać...posyłam PW :bleble:
złośliwa wiedźma
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

GRATKI ULAA !!! :hej:
Awatar użytkownika
izaA
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ulu, wszystkie jesteśmy bohaterkami dnia wczorajszego, zajrzyj do mnie, też nie było łatwo :ech: Dziś Marek powiedział mi: bo pierwszą imprezę biegnie się, byle dobiec, a nie lecieć na wynik...ale debiutu pogratulował :hej: Ja z kolei do wieczora miałam kłopot by mój żołądek wznowił działalność, coś jak po narkozie, dopiero dziś chodzę cały dzień głodna...

Czy dla Ciebie to też tylko połowa drogi?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ