Kobiecy Team Biegowy
- Ulaa
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No i pobiegłam. Zrobiłam 8km. Nie było lekko, ale mam nadzieję, że jak jeszcze pobiegam przez dwa tygodnie to forma wróci? Już teraz nie ma chyba sensu biegać długich wybiegań i w związku z tym boję się, że mam za mało w nogach kilometrów do przebiegnięcia półmaratonu. No nic zobaczę jak to będzie oby tylko choroba się znowu nie przyplątała. Mąż właśnie choruje
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Nagrabię sobie, ale co tam... Ula, ja w takich sytuacjach odsylam malżonka do drugiego pokoju. A wlasciwie - on się sam odsyła
W temacie biegania z przeziębieniem jestem ostatnią osobą, kóra powinna się wypowiadać. Ostatnio to zrobiłam na przełomie roku. W efekcie skutki przeziebienia czulam przez dwa miesiace ale z drugiej strony - jakoś bardzo nie ucierpiałam... Poza ambicją
W temacie biegania z przeziębieniem jestem ostatnią osobą, kóra powinna się wypowiadać. Ostatnio to zrobiłam na przełomie roku. W efekcie skutki przeziebienia czulam przez dwa miesiace ale z drugiej strony - jakoś bardzo nie ucierpiałam... Poza ambicją
- Ulaa
- Stary Wyga
Nie nagrabiłaś sobie Beauty:)
Odkąd Maja skończyła roczek śpi ze mną, a Adam u Gucia w pokoju. Gdy tylko poczują, że nas tam nie ma budzą się o 5 rano
Jak się czuję? Wczoraj nie biegałam, bo kaszel jakby po przedwczorajszym biegu się wzmógł, ale dzisiaj będę biegać z Urbanrunnersami albo sama po centrum albo po AWF-ie. Chcę przebiec około 10km. Nastrój ogólnie mam dobry dopóki sobie nie uświadomię, że bieg jest już w przyszłą niedzielę!
Odkąd Maja skończyła roczek śpi ze mną, a Adam u Gucia w pokoju. Gdy tylko poczują, że nas tam nie ma budzą się o 5 rano
Jak się czuję? Wczoraj nie biegałam, bo kaszel jakby po przedwczorajszym biegu się wzmógł, ale dzisiaj będę biegać z Urbanrunnersami albo sama po centrum albo po AWF-ie. Chcę przebiec około 10km. Nastrój ogólnie mam dobry dopóki sobie nie uświadomię, że bieg jest już w przyszłą niedzielę!
-
- Rozgrzewający Się
Jutro, w niedziele spotykamy sie z dziewczynami przy Zygmuncie o 12:00 i zrobimy petle czesciowo trasa polmaratonu - polecimy kawalek Krakowskim, w dol do Syrenki, wzdluz Wisly do Sanguszki, przetestujemy podbieg potem Bonifraterska i w kierunku Pl.Zamkowego do Zygmunta/ok.6km/
moze byc rodzinnie lub ze znajomymi i to nie musza byc tylko kobiety ))
dolaczyc kazdy moze, zapraszamy wszystkie damy
moze byc rodzinnie lub ze znajomymi i to nie musza byc tylko kobiety ))
dolaczyc kazdy moze, zapraszamy wszystkie damy
- izaA
- Stary Wyga
Ja ten podbieg pokonałam dwukrotnie podczas zeszłorocznego Ekidenu...w naszym lesie mamy mocniejsze górki, więc na mnie nie zrobił bardzo dużego wrażenia. Choć przyznam, że Sanguszki na samej końcówce może być męcząca ale przecież niedługo potem będzie meta...Edda pisze:dziewczyny - dajcie znać, jak Wam poszło na tym słynnym już podbiegu (czy długi, czy stromy). Tak nim straszą, gdzie tylko się da
Ulaa - fajna minirelacja z zoo
Mnie też podobała się relacja z zoo, szczególnie komentarz na temat geparda...oglądałam kiedyś materiał, jak się człowiek z gepardem ścigał. Gepard wygrał
-
- Rozgrzewający Się
podbieg przetestujemy i jutro obiecuje relacje z pierwszej reki, ale bez obaw tam bedzie strefa odswiezania i trzeba jeszcze sciagnac jak najwiecej kibicow, nic tak nie pomaga jak mega doping /na legalu oczywiscie/
- izaA
- Stary Wyga
Najwięcej kibiców (oprócz startu i mety) na trasach rajdów samochodowych gromadzi się w wyjątkowo trudnych miejscach trasy...przekładając to na kibiców biegu - tu powinno ich być najwięcej
- izaA
- Stary Wyga
Ulu, wszystkie jesteśmy bohaterkami dnia wczorajszego, zajrzyj do mnie, też nie było łatwo Dziś Marek powiedział mi: bo pierwszą imprezę biegnie się, byle dobiec, a nie lecieć na wynik...ale debiutu pogratulował Ja z kolei do wieczora miałam kłopot by mój żołądek wznowił działalność, coś jak po narkozie, dopiero dziś chodzę cały dzień głodna...
Czy dla Ciebie to też tylko połowa drogi?
Czy dla Ciebie to też tylko połowa drogi?