Do Pań pytanie z okazji Dnia Kobiet

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
trinity
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Edda pisze:
:hahaha: wyrzuty sumienia z jakiego powodu?

Przecież mówimy o przebraniu się, zrzuceniu z siebie przepoconych ciuchów, prysznicu i wrzuceniu na siebie czegoś suchego. Jeśli odnosisz to wlaśnie do slowa "towarzysko", to ja preferuję monogamię :hej:

ps. szczególne pozdrowienia dla wszystkich biegowych kolegów!!
No ja nie preferuję monogamii, ależ też nie preferuję przepoconych, zrzucających z siebie i takie tam...
Co jednak pewne, to ja się czułam tam 'preferowana' :ble:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
DOM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:27
Życiówka w maratonie: 2:36:045

Nieprzeczytany post

Ja jeszcze dodam, że Panów możemy podzielić na kilka kategorii:

1. Starsi Panowie- bardzo kurtuazyjni, choć często nachalni.
2. Starsi Panowie, którzy "gryzą" się o nagrody i uważają siebie za mega wyjątkowych- bo biegają w wieku 65+. Niemili wobec kobiet i wobec siebie. Generalnie wszystko im nie pasuje.
3. Młodzi, "fajni", życzliwie nastawieni do kobiet i do świata (to młodzi odnosi się nie tyle do wieku ile ducha;)
4. Młodzi, szybcy, ale poza czołówką. Lepsi od kobiet, ale nie mają szans na nagrody w klasyfikacji mężczyzn- każda nagroda kobiet ich rani, drażni!
....
Spełniona mama dwóch chłopaków.
Miłośniczka Wings For Life;) i biegów górskich.
DOMwBIEGU.pl
Awatar użytkownika
trinity
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

hm, ciekawe na jakie kategorie można podzielić kobiety...

...i cieszę, że jak by nie było ja się zaliczam do tej kategorii, która nie jest dyskryminowana i mogę się bez stresu oddawać urokom biegania :)
ester
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

DOM pisze:Ja jeszcze dodam, że Panów możemy podzielić na kilka kategorii:

1. Starsi Panowie- bardzo kurtuazyjni, choć często nachalni.
2. Starsi Panowie, którzy "gryzą" się o nagrody i uważają siebie za mega wyjątkowych- bo biegają w wieku 65+. Niemili wobec kobiet i wobec siebie. Generalnie wszystko im nie pasuje.
3. Młodzi, "fajni", życzliwie nastawieni do kobiet i do świata (to młodzi odnosi się nie tyle do wieku ile ducha;)
4. Młodzi, szybcy, ale poza czołówką. Lepsi od kobiet, ale nie mają szans na nagrody w klasyfikacji mężczyzn- każda nagroda kobiet ich rani, drażni!
....
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

5. faceci w wszystkich wiekach, ktorzy cie podziwiaja do poki ze sie nie okaze, ze jestes szybsza albo bardziej wytrymala ...

Ale i tak my ich wszystkich kochamy. Dlaczego? Nie wiem. Moze poniewaz jestesmy kobiety... :oczko:
Co sie zmienialo ostatnio, jest moim zdaniem to, ze my troche wiecej patrzymy na to wszystko z ironia i juz nie jestesmy ofiarami, lecz graczami tej wspolnej gry.
Co to jest walka? Moim zdaniem to jest sila przekoniania i przekonania siebie wlasnej wartosci. I chyba, a szczegolnie w tym watku, jestesmy na dobrej drodze... :oczko:
ODPOWIEDZ