pewnie tak

przeczytalem ta ich dyskusje hmm i ma mieszane uczucia Nagor chyba troche radykalny sie zrobil
ale do rzeczy co do Vitargo nie znam za drogie jak dla mnie ale jeden argument mnie rzosmiesza bo polska kadra to stosuje i ze ten fakt ma wskazywac na to ze to jest takie dobre Swego czasu pracowalem w znanej dosc firmie ktora otrzymywala branzowe nagrody Pozniej dowiedzialem sie jak je dostawala Po prostu placila za nie Genialne Kazdy kto ma do czynienia z przetargami itp to wie jak to sie to odbywa
To nie jest sugestia ze PZLA czy ktos z tej organizacji wzial w lape by Vitargo bylo napojem kadry ale ogolnie nie wierze w takie hasla bo ktos uzywa Jak jest znany zawodnik tez cos uzywa ale dostaje za to kase ma kontrakt i takie tam Firmy sprzedajace sportowe artykuly chca miec znane nazwiska druzyny bo to przeklada sie na sprzedaz dla amatorow i tyle
Vitargo jest drogie Buty do biegania sa drogie ale mozna je kupic taniej gdy sa przeceny itp Vitargo ma promocje ale nie az tak wysokie
Kazdy z nas musi sam znalezc to co mu pasuje Forum ma mu pomoc w tym ale tez trzeba zachowac zdrowy rozsadek i nie wierzyc bezkrytycznie w kazda rzecz
Wiekszosc z nas zapomina ze ogolnie to biegamy malo wiec tego typu rzeczy sa niepotrzebne nam ale efekt placebo jest istotny

i juz
Nie jestem swiety tez cos tam uzywam i ma zamiar kupic nastepne czy dokonalem dobrego wyboru nie wiem

ale mnie np 2 kg syarczyly na pol roku

resztke wywalilem bo termin przydatnosci minał:)
temat mozna ciagnac dlugo
Jest wiele zamiennikow Vitargo Mamy kase na Vitargo kupujmy je proste a jak nie to zamienniki - na pewno jakies znajdziemy ot co
to tyle