Witam zapewne cos bym znalazl w tym temacie ale moje pytanie jest jasno sprecyzowane a szczerze mowiac nie mam czasu na decyzje wiec prosze wybaczyc ze z gory zakladam nowy temat.
Do rzeczy.Moja kolezanka potrzebuje buty do biegania.Dzis ruszylismy na łowy do sklepu niestety jest katastrofa z rozmiarami.Dla uscislenia kolezanka glownie biega na biezni w klubie fitness a w lecie najczesciej po asfalcie stope ma neutralna.Nie wiem co wybrac ale mamy 2 pozycje.Na ogol podobaja nam sie modele New Balance i w ta marke bysmy zainwestowali.Moje pytania:
1.Kolezanka ma rozmiar 41 w New Balance jaki jest to odpowiednik w rozmiarowce UK i USA?
2.http://www.allegro.pl/item566383971_but ... bzorb.html co myslicie o tym modelu warto?podejrzewam ze to starszy model.
3.http://ultrasklep.pl/product_info.php/c ... 960bf26d86 wiem ze ten model jest trekingowy ale bardzo podoba sie jej design i cena jest ok co myslicie nada sie na takie amatorskie przeznaczenie bieznia,troche asfaltu i lasu?
Bede bardzo wdzieczny za pomoc i dodatkowe sugestie.
Potrzebna pomoc w sprawie butów.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Lokalizacja: Bielsko-Biała,Gliwice, Katowice, Kraków, Poznań, Warszawa ...cdn.
- Kontakt:
Jest to odpowiednik US 9.5 (26.5cm). Jeśli wejdziesz na naszej stronie na szukanie zaawansowane i wpiszesz długość i rodzaj jej stopy to pojawi się lista gdzie może wybrać coś dla siebie. Odradzam wam ten model NB 800 BG ze względu na jego podeszwę. Lepszym rozwiązaniem w podobnej kolorystyce jest Asics Enduro 4. Ale trzeba pamiętać że przy wyborze odpowiedniego obuwia do biegania nie można kierować się tylko wyglądem (ciężko do tego przekonać niektóre panie
) Jeśli szukacie modelu NB w dobre cenie to polecam ten model http://sklepbiegacza.pl/produkt/new-balance-645gp/

Maciek
www.sklepbiegacza.pl
www.sklepbiegacza.pl
-
- Dyskutant
- Lokalizacja: Bielsko-Biała,Gliwice, Katowice, Kraków, Poznań, Warszawa ...cdn.
- Kontakt:
1060 jest modelem sprzed 3lat więc trzymanie kleju nie będzie najlepsze. Poza tym jest to model dla cięższych osób szukających maksymalnej amortyzacji. wydaje mi się że ten na zdjęciu jest w wersji dla szerszej stopy (u kobiet D).
Maciek
www.sklepbiegacza.pl
www.sklepbiegacza.pl
-
- Rozgrzewający Się
Mysle ze trzymanie kleju nie powinno stanowic problemu.Gorzej z waga.Kolezanka ma 172 cm wzrostu i wazy 69 kg.Stope ma raczej sredniej wielkosci zupelnie wiec nie wiemy co robic a buty sa pilnie potrzebne.Te 645 nie podobaja sie zupelnie..
-
- Dyskutant
- Kontakt:
W sumie kupujac te 1060 masz topowy model Nb w bardzo dobrej cenie. Myślę że jak nie beda pasowac to zawsze mozecie je zwrocic. wiec nie sugerujcie sie tym co napisalem o szerokosci, to tylko moja subiektywna opinia.
Maciek
www.sklepbiegacza.pl
www.sklepbiegacza.pl