pomocy! czy mi się uda? czekam na odpowiedzi ;)

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
airda

Nieprzeczytany post

To moze ja zapytam - ile wazysz i jakiego jestes wzrostu?
New Balance but biegowy
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie uda ci się!
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zdecydowanie coś jest w rodzaju aktywności. U mnie pożądane efekty dotyczące ud były wtedy, kiedy prym wiódł fitness (intensywne ćwiczenia na dolne partie ciała tbc, abt) i spinning, przy stosunkowo mniejszej dawce biegania
k00ra
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wzrost 169 , 50 kg.
mimo, że z bmi wychodzi niedowaga to i tak mam spory tłuszcz na brzuchu i nieco na udach.
nie jest to mój wymysl bo nie tylko ja to widzę ;)
gdybyscie starali się powiedziec, że cos sobie wmowilam :P
moim problemem nie jest jakas ogolna otyłosc czy cos (co widac po mojej wadze) tylko te dwie partie ciała.
tomasz

Nieprzeczytany post

Edda pisze:zdecydowanie coś jest w rodzaju aktywności. U mnie pożądane efekty dotyczące ud były wtedy, kiedy prym wiódł fitness (intensywne ćwiczenia na dolne partie ciała tbc, abt) i spinning, przy stosunkowo mniejszej dawce biegania
Nie ma się wpływu na to, gdzie spalany jest tłuszcz.
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

tomasz pisze:
Edda pisze:zdecydowanie coś jest w rodzaju aktywności. U mnie pożądane efekty dotyczące ud były wtedy, kiedy prym wiódł fitness (intensywne ćwiczenia na dolne partie ciała tbc, abt) i spinning, przy stosunkowo mniejszej dawce biegania
Ja ostatnio spaliłem na patelni i mogę to powtórzyć dowolną ilość razy.

k00ra ->nie słuchaj mędrców tylko ćwicz i biegaj, bo od tego się chudnie, a nie od mędrkowania w necie.
Awatar użytkownika
Katarina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

k00ra, dawaj fote. obiektywnie ocenimy. nie bój się :) proporcje dobrze wróżą (zawsze to lepiej usłyszeć, że jest się za chudym ;))
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tomasz pisze:
przykro mi, ma. Widocznie nie pociłeś się na w/w :hejhej: . Cwiczysz wybrane partie ciała - załóżmy brzuch, uda, pośladki. Trwa to miesiąc. Po miesiącu mierzysz obwod poszczególnych partii - ubytek po ok 3 cm. Waga bez zmian. Zwiększył się tłuszcz, zmniejszyły się mieśnie?
Awatar użytkownika
sredniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

k00ra pisze:wzrost 169 , 50 kg.
mimo, że z bmi wychodzi niedowaga to i tak mam spory tłuszcz na brzuchu i nieco na udach.
.
Jakos nie potrafię sobie wyobrazić tego tłuszczu przy tej wadze i wzroście. Coś chyba przesadzasz
run your way

www.sklepbiegacza.pl - polecam
m47!
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Edda pisze:
tomasz pisze:
przykro mi, ma. Widocznie nie pociłeś się na w/w :hejhej: . Cwiczysz wybrane partie ciała - załóżmy brzuch, uda, pośladki. Trwa to miesiąc. Po miesiącu mierzysz obwod poszczególnych partii - ubytek po ok 3 cm. Waga bez zmian. Zwiększył się tłuszcz, zmniejszyły się mieśnie?
tomasz ma racje,tłuszcz spalamy równomiernie z całego organizmu , a twój przykład to poprostu fakt iż tam gdzie mamy bardziej rozwinięte mięśnie tłuszcz nie jest tak widoczny co wcale nie oznacza że go nie ma
tomasz

Nieprzeczytany post

Edda pisze:
tomasz pisze:
Proponuję fizjologię wysiłku poczytać, a później dopiero mówić :taktak:
Po co brnąć w mitach, jak można sięgnąć do literatury?
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A skąd się biorą różne sylwetki?
Nie żebym się czepiał, ale skoro u niektórych więcej tłuszczu się odkłada w jednych miejscu u innych w innym to może i spalanie jest też różne w różnych miejscach - nie logiczne?

Pozdrawiam grubiutki tu i ówdzie
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

k00ra pisze: jedząc od 1 500 do 2 000 kcal dziennie, biegając codziennie przez godzinę i robiąc 300 brzuszków dziennie jestem w stanie zrzuci tłuszcz z brzucha i ud?
Zastanówmy się wpierw czy to jest możliwe? Moim zdaniem nie! Gdyby było tłuszcz zniknie na pewno.
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Godzina biegania to tak średnio 1000 kcal spalone. 300 brzuszków to zdaje się też jakaś godzina treningu pewnie. Dodając do tego pracę i to co się codziennie robi to będziesz mieć ujemny bilans energetyczny, czyli będziesz chudnąć. Od biegania uda wcale nie muszą się zmniejszyć ale na pewno będą jędrniejsze i mocniejsze, brzuszek będzie mniejszy :hej: . Tylko czy nie za dużo chcesz na raz, może lepiej przeplatać raz brzuszki innego dnia bieganie, basen może :niewiem:

Pozdrawiam chudy w uszach :hej:
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
tomasz

Nieprzeczytany post

JarStary pisze:A skąd się biorą różne sylwetki?
Nie żebym się czepiał, ale skoro u niektórych więcej tłuszczu się odkłada w jednych miejscu u innych w innym to może i spalanie jest też różne w różnych miejscach - nie logiczne?
Bardzo nielogiczne wnioskowanie :nienie: :oczko:
Jeśli chodzi o Twoje pytanie - to jest genetyczne.
ODPOWIEDZ