pomocy! czy mi się uda? czekam na odpowiedzi ;)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Nie uda ci się!
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
-
- Rozgrzewający Się
wzrost 169 , 50 kg.
mimo, że z bmi wychodzi niedowaga to i tak mam spory tłuszcz na brzuchu i nieco na udach.
nie jest to mój wymysl bo nie tylko ja to widzę
gdybyscie starali się powiedziec, że cos sobie wmowilam :P
moim problemem nie jest jakas ogolna otyłosc czy cos (co widac po mojej wadze) tylko te dwie partie ciała.
mimo, że z bmi wychodzi niedowaga to i tak mam spory tłuszcz na brzuchu i nieco na udach.
nie jest to mój wymysl bo nie tylko ja to widzę

gdybyscie starali się powiedziec, że cos sobie wmowilam :P
moim problemem nie jest jakas ogolna otyłosc czy cos (co widac po mojej wadze) tylko te dwie partie ciała.
Nie ma się wpływu na to, gdzie spalany jest tłuszcz.Edda pisze:zdecydowanie coś jest w rodzaju aktywności. U mnie pożądane efekty dotyczące ud były wtedy, kiedy prym wiódł fitness (intensywne ćwiczenia na dolne partie ciała tbc, abt) i spinning, przy stosunkowo mniejszej dawce biegania
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ja ostatnio spaliłem na patelni i mogę to powtórzyć dowolną ilość razy.tomasz pisze:Nie ma się wpływu na to, gdzie spalany jest tłuszcz.Edda pisze:zdecydowanie coś jest w rodzaju aktywności. U mnie pożądane efekty dotyczące ud były wtedy, kiedy prym wiódł fitness (intensywne ćwiczenia na dolne partie ciała tbc, abt) i spinning, przy stosunkowo mniejszej dawce biegania
k00ra ->nie słuchaj mędrców tylko ćwicz i biegaj, bo od tego się chudnie, a nie od mędrkowania w necie.
-
- Zaprawiony W Bojach
przykro mi, ma. Widocznie nie pociłeś się na w/wtomasz pisze:Nie ma się wpływu na to, gdzie spalany jest tłuszcz.Edda pisze:zdecydowanie coś jest w rodzaju aktywności. U mnie pożądane efekty dotyczące ud były wtedy, kiedy prym wiódł fitness (intensywne ćwiczenia na dolne partie ciała tbc, abt) i spinning, przy stosunkowo mniejszej dawce biegania

- sredniak
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jakos nie potrafię sobie wyobrazić tego tłuszczu przy tej wadze i wzroście. Coś chyba przesadzaszk00ra pisze:wzrost 169 , 50 kg.
.
run your way
www.sklepbiegacza.pl - polecam
www.sklepbiegacza.pl - polecam
-
- Stary Wyga
tomasz ma racje,tłuszcz spalamy równomiernie z całego organizmu , a twój przykład to poprostu fakt iż tam gdzie mamy bardziej rozwinięte mięśnie tłuszcz nie jest tak widoczny co wcale nie oznacza że go nie maEdda pisze:przykro mi, ma. Widocznie nie pociłeś się na w/wtomasz pisze:Nie ma się wpływu na to, gdzie spalany jest tłuszcz.Edda pisze:zdecydowanie coś jest w rodzaju aktywności. U mnie pożądane efekty dotyczące ud były wtedy, kiedy prym wiódł fitness (intensywne ćwiczenia na dolne partie ciała tbc, abt) i spinning, przy stosunkowo mniejszej dawce biegania. Cwiczysz wybrane partie ciała - załóżmy brzuch, uda, pośladki. Trwa to miesiąc. Po miesiącu mierzysz obwod poszczególnych partii - ubytek po ok 3 cm. Waga bez zmian. Zwiększył się tłuszcz, zmniejszyły się mieśnie?
Proponuję fizjologię wysiłku poczytać, a później dopiero mówićEdda pisze:przykro mi, ma. Widocznie nie pociłeś się na w/wtomasz pisze:Nie ma się wpływu na to, gdzie spalany jest tłuszcz.Edda pisze:zdecydowanie coś jest w rodzaju aktywności. U mnie pożądane efekty dotyczące ud były wtedy, kiedy prym wiódł fitness (intensywne ćwiczenia na dolne partie ciała tbc, abt) i spinning, przy stosunkowo mniejszej dawce biegania. Cwiczysz wybrane partie ciała - załóżmy brzuch, uda, pośladki. Trwa to miesiąc. Po miesiącu mierzysz obwod poszczególnych partii - ubytek po ok 3 cm. Waga bez zmian. Zwiększył się tłuszcz, zmniejszyły się mieśnie?

Po co brnąć w mitach, jak można sięgnąć do literatury?
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
A skąd się biorą różne sylwetki?
Nie żebym się czepiał, ale skoro u niektórych więcej tłuszczu się odkłada w jednych miejscu u innych w innym to może i spalanie jest też różne w różnych miejscach - nie logiczne?
Pozdrawiam grubiutki tu i ówdzie
Nie żebym się czepiał, ale skoro u niektórych więcej tłuszczu się odkłada w jednych miejscu u innych w innym to może i spalanie jest też różne w różnych miejscach - nie logiczne?
Pozdrawiam grubiutki tu i ówdzie
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
-
- Zaprawiony W Bojach
Zastanówmy się wpierw czy to jest możliwe? Moim zdaniem nie! Gdyby było tłuszcz zniknie na pewno.k00ra pisze: jedząc od 1 500 do 2 000 kcal dziennie, biegając codziennie przez godzinę i robiąc 300 brzuszków dziennie jestem w stanie zrzuci tłuszcz z brzucha i ud?
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
Godzina biegania to tak średnio 1000 kcal spalone. 300 brzuszków to zdaje się też jakaś godzina treningu pewnie. Dodając do tego pracę i to co się codziennie robi to będziesz mieć ujemny bilans energetyczny, czyli będziesz chudnąć. Od biegania uda wcale nie muszą się zmniejszyć ale na pewno będą jędrniejsze i mocniejsze, brzuszek będzie mniejszy
. Tylko czy nie za dużo chcesz na raz, może lepiej przeplatać raz brzuszki innego dnia bieganie, basen może
Pozdrawiam chudy w uszach

Pozdrawiam chudy w uszach

Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
Bardzo nielogiczne wnioskowanieJarStary pisze:A skąd się biorą różne sylwetki?

Jeśli chodzi o Twoje pytanie - to jest genetyczne.