PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dzisiaj chyba aura mi nie służyła... Niedość, że jakoś ciężko mi się biegło w tym śniegu to tętno miałem coś za wysokie, przez co musiałem wyluzować i odłączyć się wcześniej niż zwykle. Mam nadzieję, że to jedno razowy kiepawy dzień był...
- Wiechu
- Wyga
I zaliczysz swoje pierwsze 15 km:-)))Świeżyna pisze:No to znów sobie pobiegaliście, ale fajnie
Mam nadzieje, ze pomimo intensywnego śniegu dało się pobiegać.
Ja niestety nie dalam rady dzis dołączyć do Was, bo mój organizm odmówił posłuszeństwa, no i nie moglam wyjśc z domu
Myślę, ze za tydzien w końcu już dołącze i to nie sama (mam nadzieję), ale z koleżankami
- Świeżyna
- Dyskutant
Edi, bo tego śniegu dzisiaj było rzeczywiście sporo i na ścieżkach i ciągle leciał z nieba, więc pewnie dlatego nie było za łatwo. Ale pewnie niebawem polecisz niczym błyskawica, wszystko przed Tobą
Mi tez cos ostatnio w tym sniegu sie jakoś gorzej biega i na dodatek mniej regularnie... ale za to krajobraz jest cudny i jest co podziwiać:)
Wiesiu i dlatego o 15 km to mogę na razie tylko pomarzyć... Może kiedyś w przyszłości Na razie zadowole się dalej magiczną 10 km
Mi tez cos ostatnio w tym sniegu sie jakoś gorzej biega i na dodatek mniej regularnie... ale za to krajobraz jest cudny i jest co podziwiać:)
Wiesiu i dlatego o 15 km to mogę na razie tylko pomarzyć... Może kiedyś w przyszłości Na razie zadowole się dalej magiczną 10 km
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zdziwie Cie Nagor - progi nie , siła biegowa i owszem i taka tam paplanina o trenerach i zawodnikach - troche obgadywalismy niektórych na tapecie był miedzy innymi Czapi i jego pierwszy trener już niestety św pamieci.Nagor pisze:
Możecie czasem streścić, co tam Michał mówi ciekawego o treningu... Bebej, nie wierzę, że nie poruszałeś tematu progów... ; )
Wnioski to moze Ci kiedys zdradzimy jak sie spotkamy osobiście - serdecznie zapraszamy juz za tydzień - Poznań 9:00 wejscie na stadion Olimpii, przy jeziorze Rusałka, każda niedziela.
PS Maniaków też zapraszam - to że dziś nie biegałem w koszulce klubowej to nie znaczy, że zrezygnowałem z członkowstwa w klubie - to taka aluzja do dzisiejszego spotkania z 2 kolegami maniacami.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wiesz, Bebej ja z członkostwa też w Maniacach nie zrezygnowałem poprostu Startową koszulkę na specjalne okazję zakładam (zawody ?:D) A w taką pogodę jak wczoraj to szkoda brudzić
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dokładnie, sam nie wiem jak reagowac na tego typu "żarty" - ktos chyba sie pogubił albo ma inne podejscie do idei klubów biegowych, którego nie jest wstanie pojąć mój biegowy umysł.Edi pisze:Wiesz, Bebej ja z członkostwa też w Maniacach nie zrezygnowałem poprostu Startową koszulkę na specjalne okazję zakładam (zawody ?:D) A w taką pogodę jak wczoraj to szkoda brudzić
- Wiechu
- Wyga
Świeżyna pisze:Edi, bo tego śniegu dzisiaj było rzeczywiście sporo i na ścieżkach i ciągle leciał z nieba, więc pewnie dlatego nie było za łatwo. Ale pewnie niebawem polecisz niczym błyskawica, wszystko przed Tobą
Ty Beatko sobie myśl co chcesz a szykuj się w niedzielę na 15 km, wiem że dasz radę
- Świeżyna
- Dyskutant
Wiesiu, Twoja wiara w ludzkie możliwości jest wielka
A dzisiejsze ścieżki w lesie ... to tory z przeszkodami, woda jest wszędzie. Na na głównych drożynach głębsze zbiorniki wodne. Jest ciekawie
A dzisiejsze ścieżki w lesie ... to tory z przeszkodami, woda jest wszędzie. Na na głównych drożynach głębsze zbiorniki wodne. Jest ciekawie
- Wiechu
- Wyga
Wielka ale uzasadniona Biegałem w breji wczoraj pobiegam i dzisiaj. Jeszcze trochę i będzie wiosnaŚwieżyna pisze:Wiesiu, Twoja wiara w ludzkie możliwości jest wielka
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wczoraj i przedwczoraj rusałka była niedostepna (na warstwie lodu była woda, toteż totalnie śliskie podłoże) Za to dzisiaj +5 więc jestem pozytywnej myśli na jutrzejszy poranek
-
- Rozgrzewający Się
chciałabym z wami pobiegac, ale w weekend o 9 rano przewracam sie na drugi bok:/
bieganie samej zaczyna mnie nudzic, wiec please...dajcie niektorym szanse wyspania sie i pobiegania z Wami
pozdrawiam
karolka
bieganie samej zaczyna mnie nudzic, wiec please...dajcie niektorym szanse wyspania sie i pobiegania z Wami
pozdrawiam
karolka
- Wiechu
- Wyga
Jaka tam niedostępna biegałem, taplałem się ale zaliczyłemEdi pisze:Wczoraj i przedwczoraj rusałka była niedostepna (na warstwie lodu była woda, toteż totalnie śliskie podłoże) Za to dzisiaj +5 więc jestem pozytywnej myśli na jutrzejszy poranek
- Wiechu
- Wyga
To się nie obracaj na drugi bok Tylko przychodź na 9.00karolkaxx pisze:chciałabym z wami pobiegac, ale w weekend o 9 rano przewracam sie na drugi bok:/
pozdrawiam
karolka
-
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Poznanianki,Poznaniacy
Pogodę zamówiłem na niedzielę i mam nadzieję ,że będzie nas więcej jak ostatnim razem (10 osób- WSTYD!!! )
Do zobaczenia w niedzielę o 9.00.
Pogodę zamówiłem na niedzielę i mam nadzieję ,że będzie nas więcej jak ostatnim razem (10 osób- WSTYD!!! )
Do zobaczenia w niedzielę o 9.00.
Michał