PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK

Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzisiaj chyba aura mi nie służyła... Niedość, że jakoś ciężko mi się biegło w tym śniegu to tętno miałem coś za wysokie, przez co musiałem wyluzować i odłączyć się wcześniej niż zwykle. Mam nadzieję, że to jedno razowy kiepawy dzień był... :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Wiechu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Świeżyna pisze:No to znów sobie pobiegaliście, ale fajnie :usmiech:
Mam nadzieje, ze pomimo intensywnego śniegu dało się pobiegać.
Ja niestety nie dalam rady dzis dołączyć do Was, bo mój organizm odmówił posłuszeństwa, no i nie moglam wyjśc z domu :ojnie:
Myślę, ze za tydzien w końcu już dołącze i to nie sama (mam nadzieję), ale z koleżankami :usmiech:
I zaliczysz swoje pierwsze 15 km:-))) :hej:
Awatar użytkownika
Świeżyna
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Edi, bo tego śniegu dzisiaj było rzeczywiście sporo i na ścieżkach i ciągle leciał z nieba, więc pewnie dlatego nie było za łatwo. Ale pewnie niebawem polecisz niczym błyskawica, wszystko przed Tobą :oczko:
Mi tez cos ostatnio w tym sniegu sie jakoś gorzej biega i na dodatek mniej regularnie... ale za to krajobraz jest cudny i jest co podziwiać:)

Wiesiu i dlatego o 15 km to mogę na razie tylko pomarzyć... Może kiedyś w przyszłości :lalala: Na razie zadowole się dalej magiczną 10 km :hejhej:
Awatar użytkownika
bebej
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nagor pisze:
Możecie czasem streścić, co tam Michał mówi ciekawego o treningu... Bebej, nie wierzę, że nie poruszałeś tematu progów... ; )
Zdziwie Cie Nagor - progi nie , siła biegowa i owszem i taka tam paplanina o trenerach i zawodnikach - troche obgadywalismy niektórych na tapecie był miedzy innymi Czapi i jego pierwszy trener już niestety św pamieci.
Wnioski to moze Ci kiedys zdradzimy jak sie spotkamy osobiście - serdecznie zapraszamy juz za tydzień - Poznań 9:00 wejscie na stadion Olimpii, przy jeziorze Rusałka, każda niedziela. :oczko:

PS Maniaków też zapraszam - to że dziś nie biegałem w koszulce klubowej to nie znaczy, że zrezygnowałem z członkowstwa w klubie - to taka aluzja do dzisiejszego spotkania z 2 kolegami maniacami. :hahaha:
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wiesz, Bebej ja z członkostwa też w Maniacach nie zrezygnowałem poprostu Startową koszulkę na specjalne okazję zakładam (zawody ?:D) A w taką pogodę jak wczoraj to szkoda brudzić :)
Awatar użytkownika
bebej
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Edi pisze:Wiesz, Bebej ja z członkostwa też w Maniacach nie zrezygnowałem poprostu Startową koszulkę na specjalne okazję zakładam (zawody ?:D) A w taką pogodę jak wczoraj to szkoda brudzić :)
Dokładnie, sam nie wiem jak reagowac na tego typu "żarty" - ktos chyba sie pogubił albo ma inne podejscie do idei klubów biegowych, którego nie jest wstanie pojąć mój biegowy umysł.
Awatar użytkownika
Wiechu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Świeżyna pisze:Edi, bo tego śniegu dzisiaj było rzeczywiście sporo i na ścieżkach i ciągle leciał z nieba, więc pewnie dlatego nie było za łatwo. Ale pewnie niebawem polecisz niczym błyskawica, wszystko przed Tobą :oczko:
Mi tez cos ostatnio w tym sniegu sie jakoś gorzej biega i na dodatek mniej regularnie... ale za to krajobraz jest cudny i jest co podziwiać:)

Wiesiu i dlatego o 15 km to mogę na razie tylko pomarzyć... Może kiedyś w przyszłości :lalala: Na razie zadowole się dalej magiczną 10 km :hejhej:

:hahaha: Ty Beatko sobie myśl co chcesz a szykuj się w niedzielę na 15 km, wiem że dasz radę :hejhej:
Awatar użytkownika
Świeżyna
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Wiesiu, Twoja wiara w ludzkie możliwości jest wielka :usmiech:

A dzisiejsze ścieżki w lesie ... to tory z przeszkodami, woda jest wszędzie. Na na głównych drożynach głębsze zbiorniki wodne. Jest ciekawie :hejhej:
Awatar użytkownika
Wiechu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Świeżyna pisze:Wiesiu, Twoja wiara w ludzkie możliwości jest wielka :usmiech:

A dzisiejsze ścieżki w lesie ... to tory z przeszkodami, woda jest wszędzie. Na na głównych drożynach głębsze zbiorniki wodne. Jest ciekawie :hejhej:
:oczko: Wielka ale uzasadniona :oczko: Biegałem w breji wczoraj pobiegam i dzisiaj. Jeszcze trochę i będzie wiosna :hej:
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wczoraj i przedwczoraj rusałka była niedostepna (na warstwie lodu była woda, toteż totalnie śliskie podłoże) Za to dzisiaj +5 więc jestem pozytywnej myśli na jutrzejszy poranek :)
Laguna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dziś na Naramowicach była promocja, do każdej godzinki biegu kąpiel błotna gratis;-)
Ale wiosnę już czuć w powietrzu!
Droga to przygoda.
karolkaxx
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

chciałabym z wami pobiegac, ale w weekend o 9 rano przewracam sie na drugi bok:/
bieganie samej zaczyna mnie nudzic, wiec please...dajcie niektorym szanse wyspania sie i pobiegania z Wami :)

pozdrawiam

karolka
Awatar użytkownika
Wiechu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Edi pisze:Wczoraj i przedwczoraj rusałka była niedostepna (na warstwie lodu była woda, toteż totalnie śliskie podłoże) Za to dzisiaj +5 więc jestem pozytywnej myśli na jutrzejszy poranek :)
Jaka tam niedostępna :hahaha: biegałem, taplałem się ale zaliczyłem :oczko:
Awatar użytkownika
Wiechu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

karolkaxx pisze:chciałabym z wami pobiegac, ale w weekend o 9 rano przewracam sie na drugi bok:/
bieganie samej zaczyna mnie nudzic, wiec please...dajcie niektorym szanse wyspania sie i pobiegania z Wami :)

pozdrawiam

karolka
To się nie obracaj na drugi bok :hahaha: Tylko przychodź na 9.00 :oczko:
michał bartoszak
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Poznanianki,Poznaniacy

Pogodę zamówiłem na niedzielę i mam nadzieję ,że będzie nas więcej jak ostatnim razem (10 osób- WSTYD!!! )

Do zobaczenia w niedzielę o 9.00.
Michał
ODPOWIEDZ