PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
- Świeżyna
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Michaś,
Tak biegać jak Ty to chciałby każdy... chociaz w marzeniach
Bardzo dziękuje za miłe i krzepiące słowa, czuje się teraz jeszcze bardziej zmotywowana Dodam jeszcze, ze jesli poprawa kondycji jakaś następuje to jest to tylko i wyłącznie zasługa życzliwych kolegów, którzy potrafia motywować, za co jestem bardzo wdzięczna
Ale na rozmowy podczas biegu to jeszcze mnie nie stać
Do zobaczenia w przyszłą niedzielę!
Tak biegać jak Ty to chciałby każdy... chociaz w marzeniach
Bardzo dziękuje za miłe i krzepiące słowa, czuje się teraz jeszcze bardziej zmotywowana Dodam jeszcze, ze jesli poprawa kondycji jakaś następuje to jest to tylko i wyłącznie zasługa życzliwych kolegów, którzy potrafia motywować, za co jestem bardzo wdzięczna
Ale na rozmowy podczas biegu to jeszcze mnie nie stać
Do zobaczenia w przyszłą niedzielę!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No i co ? Biegał ktoś w niedzielę ?
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oczywiście, że biegali Pogoda nam nie straszna ani oblodzenie
-
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Poznaniacy poprawcie się!
Było nas TYLKO 10ciu....ale i tak było fajnie ( tylko ,ze wczoraj miałem poimprezowy kryzys..)
Było nas TYLKO 10ciu....ale i tak było fajnie ( tylko ,ze wczoraj miałem poimprezowy kryzys..)
Michał
-
- Wyga
Witam:)
w zeszłym tygodniu załapałam się na dwa kółka z częścią Teamu, wczoraj mnie dogoniliście i szybko zostawiliście za plecami heh. Mam nadzieję, że następnym razem nie będę musiała zmagać się z bolącym biodrem i zmęczonymi nogami i pomknę razem z Wami hen daleko. Postaram stawić się za 2 tygodnie, bo w najbliższy weekend śmigam na nartach
pozdrawiam
Zuza
PS Wczoraj wybiegałam jakoś 20 km, ale w takich mękach, że brrr.
w zeszłym tygodniu załapałam się na dwa kółka z częścią Teamu, wczoraj mnie dogoniliście i szybko zostawiliście za plecami heh. Mam nadzieję, że następnym razem nie będę musiała zmagać się z bolącym biodrem i zmęczonymi nogami i pomknę razem z Wami hen daleko. Postaram stawić się za 2 tygodnie, bo w najbliższy weekend śmigam na nartach
pozdrawiam
Zuza
PS Wczoraj wybiegałam jakoś 20 km, ale w takich mękach, że brrr.
-
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
cześć Zuza,
Narty są świetnym przygotowaniem siłowym dla biegaczy!
Ale będziesz fruwać jak wrócisz do nas.Czekamy na Ciebie za 2 tygodnie.
Pozdrawiam
Narty są świetnym przygotowaniem siłowym dla biegaczy!
Ale będziesz fruwać jak wrócisz do nas.Czekamy na Ciebie za 2 tygodnie.
Pozdrawiam
Michał
- Świeżyna
- Dyskutant
A teraz trochę przewrotne pytanie do Team'u? Czy jest jakaś temperatura skrajnie wysoka lub niska, oczywiście mysle tu o pogodzie, która powstrzymała by Was przed wyjściem na bieg?
Michał, myślę, ze to pytanie może pomóc Tobie ocenic frekwencje na kolejnych spotkaniach, jeśli pogoda zacznie płatać nam figle :uuusmiech: No chyba że nikt nie odpowie na nie ...
Pozdrowienia!
Michał, myślę, ze to pytanie może pomóc Tobie ocenic frekwencje na kolejnych spotkaniach, jeśli pogoda zacznie płatać nam figle :uuusmiech: No chyba że nikt nie odpowie na nie ...
Pozdrowienia!
- mikaelos
- Wyga
hej!
W końcu się zarejestrowałem. Biegałem z wami juz dwa razy i mam nadzieję stworzyć z tego nawyk.
Świeżyna: biegałem w zakresie temperatur od ok -16 do 38 [stopni Celsjusza] były to naprawdę jak dla mnie skrajne warunki. Dużo jednak też zależy od opadów, wilgotności powietrza i wiatru.
W końcu się zarejestrowałem. Biegałem z wami juz dwa razy i mam nadzieję stworzyć z tego nawyk.
Świeżyna: biegałem w zakresie temperatur od ok -16 do 38 [stopni Celsjusza] były to naprawdę jak dla mnie skrajne warunki. Dużo jednak też zależy od opadów, wilgotności powietrza i wiatru.
Michał
-
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Co do pogody - jest pieknie ( wizualnie ) ale do biegania srednio lubię śnieg. Jest jeden plus tej sytuacji - wiecie jak będzie się łatwo biegać jak potrenujemy w śniegu a potem go zabraknie!
Skrajne temp. -15 +38 ale na te skrajności musimy być dobrze przygotowani: - 15 ( tłusty krem na twarz, dobre rękawiczki, czapka,na rajtki-leginsy najlepiej założyć jeszcze spodnie ortalionowe, koszulka techniczna t-shirt, bluza techniczna ciepla i na to ortalion tzw. oddychający )
+ 38 :płyny isotoniczne ,czapeczka (jesli biegamy w słońcu ) kremy ochronne
W tych skrajnych temp. radzę biegać ( zaawansowani ) nie więcej jak 15km.
Pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę!
Skrajne temp. -15 +38 ale na te skrajności musimy być dobrze przygotowani: - 15 ( tłusty krem na twarz, dobre rękawiczki, czapka,na rajtki-leginsy najlepiej założyć jeszcze spodnie ortalionowe, koszulka techniczna t-shirt, bluza techniczna ciepla i na to ortalion tzw. oddychający )
+ 38 :płyny isotoniczne ,czapeczka (jesli biegamy w słońcu ) kremy ochronne
W tych skrajnych temp. radzę biegać ( zaawansowani ) nie więcej jak 15km.
Pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę!
Michał
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jest jeden plus śniegu - po wczorajszym bieganiu moje buty wyglądają jak nowe
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wróciłem wczoraj w nocy z nart i po chorobie - od razu nad Rusałkę - dzisiaj dyszka, ale dosc szybko - za tydzień postaram sie sciagnąć ojca ale musimy pierwsze kółko biec wolniej, bo sie zniechęci - wracając razem z Wieśkiem doszlismy chyba do konstrultywnych wniosków , które mozna streścić tak - idziemy na ilość, a nie na szybkość, przynajmniej pierwsze kółko - wszystkim scigaczom napalonym i narwańcom mówimy stanowcze nie.
Prawie 2 tygodnie bez biegania, ale biegało sie dobrze. Michał chyba ma racje, narty tez cos dają.
Prawie 2 tygodnie bez biegania, ale biegało sie dobrze. Michał chyba ma racje, narty tez cos dają.
- Świeżyna
- Dyskutant
No to znów sobie pobiegaliście, ale fajnie
Mam nadzieje, ze pomimo intensywnego śniegu dało się pobiegać.
Ja niestety nie dalam rady dzis dołączyć do Was, bo mój organizm odmówił posłuszeństwa, no i nie moglam wyjśc z domu
Myślę, ze za tydzien w końcu już dołącze i to nie sama (mam nadzieję), ale z koleżankami
Mam nadzieje, ze pomimo intensywnego śniegu dało się pobiegać.
Ja niestety nie dalam rady dzis dołączyć do Was, bo mój organizm odmówił posłuszeństwa, no i nie moglam wyjśc z domu
Myślę, ze za tydzien w końcu już dołącze i to nie sama (mam nadzieję), ale z koleżankami
- tomek wzięch
- Rozgrzewający Się
bebej, o ile sobie dobrze przypominam to pierwsze kółko prowadziłeś z Michałem właśnie TYbebej pisze:(...) wracając razem z Wieśkiem doszlismy chyba do konstrultywnych wniosków , które mozna streścić tak - idziemy na ilość, a nie na szybkość, przynajmniej pierwsze kółko - wszystkim scigaczom napalonym i narwańcom mówimy stanowcze nie. (...)
- Nagor
- Ekspert/Trener
A w Poznaniu też tak napadało? W Słupsku atak zimy jak na Biegunie Północny...
Możecie czasem streścić, co tam Michał mówi ciekawego o treningu... Bebej, nie wierzę, że nie poruszałeś tematu progów... ; )
Możecie czasem streścić, co tam Michał mówi ciekawego o treningu... Bebej, nie wierzę, że nie poruszałeś tematu progów... ; )