Ok, to jest strona DJ ze Stanów, biegającego, sam przygotowuje muzykę do treningów w odpowiednim tempie.
http://www.djsteveboy.com/mixes.html
Jak wejdziesz, to będziesz miała muzykę w różnym tempie, ja wybieram 177 bitów, bo mam drobny krok, mój Piotrek wybiera 158 bitów. Najlepiej wgrać sobie kilka i wybrać najlepsze.
Strona oficjalna, żadnego piractwa. Kawałki są po 60 minut - starczy na początek...muzyka ułożona bardzo w porządku, czasami zdarzy się "zgubienie kroku". Nam bardzo odpowiada. Nie na wszystkie pytania są moje odpowiedzi w wywiadzie, ale to nic, ja biegam z muzyką, kiedy ćwiczę sama i kiedy nie muszę słyszeć sygnałów z zegarka (wtedy to przeszkadza i ciągle muszę zerkać na rękę), czyli, kiedy w programie mam zapisane swobodne wybiegania bez interwałów i przebieżek.
Cieszę się, że projekt jest zachęcający. Zaglądajcie na nasze blogi, komentujcie - to motywuje do pisania dalej. Fundacja zaprasza wszystkie panie chętne do przebiegnięcia półmaratonu do zgłaszania się do projektu, podobno na koniec mają być dodatkowe atrakcje

A nagranie ze studia TV ma szansę pojawić się na stronie, czekamy na "odchudzenie".