mysle, ze wiekszosc z 99% to gdybanie teoretyczne.... malo kto robil ten trening czy inne koncepcje... z autopsji wiem ze o MLSS troche juz wie Michal Jarosz bo w tym samym czasie zaczelismy go wprowadzac i doszlismy do podobnych wnioskow...
1- trening jest bardzo ciezki....
2- znacznie zwieksza V progowa zdecydowanie obnizajac HR biegu
3- mozna go stosowac raz na 3 dni- ze wzgledu na duza intensywnosc czy znaczne obciazenie dla ustroju
4- mistrz IO mial racje- nie ma nic lepszego

(wlasnie od niego tzn on przekonal mnie do tego typu treningu- sam bazujac na nim zrobil 2 rekordy Swiata kilkakrotnie zostal mistrzem swiata i teraz dorzucil zloto olimpijskie)
5- kwestia bylo podpytanie trenera praktykujacego jak to wprowadzic do planu treningowego itd

przetestowalem to na sobie po konsultacjach z Michalem Jaroszem
6- wprowadzilem do treningu swoim zawodnikom- przez testowanie na sobie zdobylem szersza wiedze tzn wiem jak organizm sie czuje na tego typu treningu- bole brzucha- bieg czy chod na pograniczu...
7- wyniki jakie dalo stosowanie tego testu:
w moim poprzednim poscie
jak na pierwszy rok stosowania go wsrod 19- i 18 latkow jest naprawde bardzo dobrze
pozdrawiam i zachecam do przetestowania MLSS na wlasnej osobie- wtedy dyskusja bedzie miala nei tylko charakter teoretyczny ale przedewszystkim PRAKTYCZNY
Pozdrawiam Wesolych Świat