tak przypominam sobie , rzeczywiście był problem z farbowaniem u Ciebiesoprano99 pisze:wyściółka od wewnątrz buta. Pamiętsz Tomku jak pisałem, że farbują?? No! To właśnie były początki przecierania. Może niewłaściwie je dobrałęm no i ta pani doradzająca mało kompetentna była.fotke zrobie to zamieszcze. Szukam tego paragonu coby potem problemów nie było No na allegro to ceny kosmos kalenji maja. oszusty jedne
raczej zły dobór.zwróć je spokojnie
są 2 możliwości , jedna to tak jak piszesz problem z doborem właściwym albo drugie słaby materiał w tej wyściółce
no właśnie , bo tam ten but jest najbardziej wcięty do góry ,że tak powiem aby tę pronację właśnie likwidować , jak stopa jest tam bardziej płaska to ociera o wkładkę , nie wiem czy się dokładnie wyrażam , ja też tak miałem w gt 2120 , obcierały mnie dokładnie w tym samym miejscu, kilka treningów i wkładka się uformowała , najgorzej było w cienkich skarpetkach , takie z pętlekowym splotem w podeszwie powinny problem zlikwidowaćsoprano99 pisze:tak mniej więcej na łuku stopy od wewnętrznej strony. Jakby od nacisku na DUOMAX.