Mogę powiedzieć, że niech żałuje kto nie był (i kto mógł).
Maciek pokazał swój własny zestaw ćwiczeń rozciągających - bardzo ciekawy - odsyłam do zdjęć.
I w ogóle było wesoło - dużo młodzieży.
Hello:)
Pytanko? Czy FreshMeat <czyt. poooczątkujacy biegacz >
też może dołączyć i poczuć się jak bieagający patrol Policyjny <w doborowym towarzystwie ma się rozumieć>?
Doszły do mnie słuchy, że niektórzy są trochę rozczarowani że ostatnio sami faceci.
No to za tydzień - nie będziecie rozczarowani.
Nie wiem czy znacie wątek Ani Mmm ?
Wtedy Ania była zmyślona.
A teraz będzie jak najprawdziwsza.
Więcej szczegułów - soon.
Bylem wtedy bardzo zly na FREDZIA za przedwczesne wyjawienie prawdy , nazywajac go przedwczesnym wytryskiem ( a moze jednak mam racje ? ) .
W kazdym razie, po zadaniu kontrolnych pytan bylem pewien ze to FREDZIO cycki sobie przyprawil a co najmniej zalozyl damskie figi .
W kazdym badz razie szybko zdalem sobie sprawe , ze bardzo dobrym sposobem na popularyzacje biegania w kraju bedzie zaproszenie jakiejs fajnej modelki .
Tych akurat w kraju nie brakuje , gorzej z biegajacymi .
Gdyby jednak taka sie nie znalazla , wskazane by bylo aby FREDZIO zalozyl szpilki i przyprawil sobie cycki i pod imieniem Ani Mniam Mniam ryszyl w Polske , niosac kaganiec oswiaty .
W koncu jest Halloween wiec przebieranie sie (ze zmiana plci) jak najbardziej na czasie .
A moze taki wlasnie byl zamiar i tym razem to ja mam wtrysk nieuregulowany ?
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Witam wszystkich biegaczy!
wlaśnie dołączyłem do forum i zainteresowało mnie czwartowe bieganie wieczorne.
Kiedy planowany jest kolejny taki bieg i czy udział w nim jest w jakis sposób ograniczony?
pozdrawiam
T