Dwa tygodnie przed maratonem, jak osiągnąć cel
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biegam od półtora roku codziennie po 13 km w czasie 1,20 a w niedziele robie po 22 km w czasie około 2 godzin czasami jest to 2:06, czasami 2:15 Za dwa tygodnie debiutuje na maratonie w Poznniu chce przebiec go w czasie poniżej 4 godziny -moze być nawet 3:59 Macie moze rady jak trenować, co jeść itp przed maratonem aby osiągnąc wymarzony cel.
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
dwa tygodnie to czas na wyciszenie przed maratonem a nie na trening
- zaglądnij do planów treningowych ... i wybierz jakieś ostatnie dwa tygodnie dla siebie.. - ogólna zasada - teraz warto już odpocząć żeby złapać "superkompensację"
... co jeść- najlepiej zbytnio nie eksperymentować- to wszyscy piszą do okoła... no i dużo węglowodanów... w szczególności na 1 dzień przed startem... i na śniadanko :D
(a tak poza tym to ja tylko teoretyk jestem... bo jeszcze w maratonie nie startowałem) - zajrzyj na główną stronę ... potem "trening" a potem "plany trenigowe" - na pewno znajdziesz tam wiele pożytecznych wskazówek... nawet w planie maraton <3h - ...
a i zajrzyj jeszcze tu: http://bieganie.pl/?show=1&cat=49&id=886
- zaglądnij do planów treningowych ... i wybierz jakieś ostatnie dwa tygodnie dla siebie.. - ogólna zasada - teraz warto już odpocząć żeby złapać "superkompensację"
... co jeść- najlepiej zbytnio nie eksperymentować- to wszyscy piszą do okoła... no i dużo węglowodanów... w szczególności na 1 dzień przed startem... i na śniadanko :D
(a tak poza tym to ja tylko teoretyk jestem... bo jeszcze w maratonie nie startowałem) - zajrzyj na główną stronę ... potem "trening" a potem "plany trenigowe" - na pewno znajdziesz tam wiele pożytecznych wskazówek... nawet w planie maraton <3h - ...
a i zajrzyj jeszcze tu: http://bieganie.pl/?show=1&cat=49&id=886