Czekam z niecierpliwością
A GDZIE W KRAKU SKLEPY DOBRY?
-
poczatkujaca5km
- Rozgrzewający Się

no i jak - juz cos znalazles? Mam to samo pytanie!!!!!
Krakusy - gdzie kupujecie buty????
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Co to znaczy dla was fachowa obsługa 
-
slawko
- Wyga

pierwsze buty kupilem w sklepie - ok 8 lat temu - porazka; zero fachowej obslugi a ja zupelnie zielony jesli chodzi o dobor butow (problemy z achillesem - nigdy wczesniej ani pozniej nie mialem oraz 5 paznokci "zeszlo" po pierwszym maratonie); pozniej kupowalem na imprezach biegowych az w koncu zdarzylo mi sie byc kilka razy w US i tam przy pomocy fachowej obslugi dobralem odpowiednie buty;
od ok 6 lat biegam w Asicsach oraz od niedawna w Salomonach (trail - Las Wolski);
sorki za troche komercji ale mam kilka par dobrych butow do sprzedania - na allegro - zapraszam na aukcje; moge rowniez doradzic w kwestii doboru butow; mozna pisac na maila albo na forum;
pozdrowko
od ok 6 lat biegam w Asicsach oraz od niedawna w Salomonach (trail - Las Wolski);
sorki za troche komercji ale mam kilka par dobrych butow do sprzedania - na allegro - zapraszam na aukcje; moge rowniez doradzic w kwestii doboru butow; mozna pisac na maila albo na forum;
pozdrowko
Slawko
-
smutek
- Rozgrzewający Się

Doradzić nie potrafię, sam jestem ciekaw.
W decathlonie na zakopańskiej nie uświadczy się trailowych kalenji, którymi po lekturze testów byłem mocno zainteresowany. W ogóle wybór jakiś jest, ale butów letnich i raczej własnie z kalenji.
Chyba trzeba poczekać na otwarcie drugiego decathlonu przy plazie, ma ruszyć jeszcze we wrześniu.
Chyba trzeba poczekać na otwarcie drugiego decathlonu przy plazie, ma ruszyć jeszcze we wrześniu.
Jeżeli wybierasz się w podróż niech będzie to podróż długa
-
smutek
- Rozgrzewający Się

Jeśli pytam o buty do biegania na zimę - oczekuję czegoś więcej, jak tylko wskazania alejki w której znajduje się sprzęt do biegania.Still RuNNer pisze:Co to znaczy dla was fachowa obsługa
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Ogólnie ciężko powiedzieć, troszeczkę szkoliłem sprzedawców w intersporcie na zakopiance ale to jest też uzależnione czy będzie mało ludzi i będą mieli więcej czasu żeby go wam poświęcić. A tak to jeszcze w Krakowie nie spotkałem się ze sprzedawcami którzy by coś więcej wiedzieli na ten temat. Dlatego proponuje żebyście na forum rzucili hasło jakich butów potrzebujecie to dostaniecie kilka modeli najbardziej polecanych i idziecie do sklepu już po konkretny model.
-
Rapacinho
- Zaprawiony W Bojach

W sumie to nie wiem gdzie w Krakowie będzie fachowa obsługa. Sam się wybieram na zakup nowych butów i szukam jakiegoś dobrego sklepu. Pewnie odwiedzę Galerie Krakowską, tam jest sklep Intersport, New Balance i bodajże Asics. Może też Decatlhon warto odwiedzić, jeszcze się zobaczy. 
-
Tomek Michałowski
- Zaprawiony W Bojach

no już dziś wreszcie dostaliśmy pozwolenie, sklep Decathlon Plaza w Krakowie otworzy swoje podwoje w ten piątek, możecie liczyć na terenowe Kalenji, sam je dziś nabyłem, to Kapteren XT, kierownikiem jest biegacz więc pojęcie o butach ma i z pewnością doradzi a przy nowym sklepie wszystko jest wygładzone i opisane i w najlepszym porządku, jego sprzedawca to chłopak co biega 800 i 1500 wię też raczej w temacie , dajcie znac to tam ciekawego zobaczyliście
Tomek
-
rep
- Rozgrzewający Się

Jako, że jestem tu nowy najpierw się przywitam.
SZACUNECZEK.
Co do twojego pytanie. Ostatnio chodziłem chvba z dwa tyg. za butami
i uważam, że największe pojęcie o pojęciu mają w sklepie NB w galerii kazimierz. Ja akurat kupiłem nike, ale informacje na temat tych butów znalałem w internecie, w sklepie nie mieli zielonego pojęcia, dramat.
Pozdrawiam.
SZACUNECZEK.
Co do twojego pytanie. Ostatnio chodziłem chvba z dwa tyg. za butami
i uważam, że największe pojęcie o pojęciu mają w sklepie NB w galerii kazimierz. Ja akurat kupiłem nike, ale informacje na temat tych butów znalałem w internecie, w sklepie nie mieli zielonego pojęcia, dramat.
Pozdrawiam.
-
smutek
- Rozgrzewający Się

W zeszłym tygodniu rozglądałem się za butami w galerii krakowskiej. Jeśli chodzi o kompetentnego sprzedawcę - polecam sklep nike, człowiek sam biega i widać że wie o czym mówi. Chyba wkrótce zajrzę tam jeszcze raz, tym razem z kaską 
-
Rapacinho
- Zaprawiony W Bojach

Ja też rozglądałem się po galerii krakowskiej, ale jakoś w fachowość osób sprzedających nie wierzę... niestety... Najlepiej samemu wiedzieć co chce się kupić i za tym konkretnym chodzić, szukać, mierzyć itd. Ja jestem coraz bliżej finalizacji zakupu nowych butów
I już praktycznie jestem zdecydowany na Asicsy.