Komentarz do artykułu Haile Gebrselassie - rozmowa w Hengelo
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Mam nadzieję, że wybaczycie mi mało treści. Ale to nie takie proste, kiedy wydaje się, że wszystkie pytania zostały już zadane. Tam poprostu trzeba pojechać i pobiegać z Haile. Może w przyszłym roku ? 

-
- Dyskutant
to wcześniej Fredzio musiałbyś pojechać na jakiś obóz, żeby się przygotować do treningów z Mistrzem
hehe kiedyś oglądałem o nim program i redaktor powiedział, że Haile zaczyna wybiegania z prędkością około 3.30
Dla mnie to prawdziwy MISTRZ. tyle lat na szczycie...

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 31:47;39
- Życiówka w maratonie: brak
Klasa sama w sobie, podoba mi się podejście MISTRZA do treningu, nie mierzy rzadnego zakwaszenia, tętna itd a mimo to biega jak wściekły!! Chyba tylko w Polsce wszyscy sa uczuleni na te wszystkie pomiary... ile biegałeś, na jakim tętnie, jakie zakwaszenie? Pytam sie po co to wszystko potrzebne? Za czasów Malinowskiego czy Kusocińskiego nie było tego wszystkiego a mimo to wyniki były rewelacyjne! należy słuchać swojego organizmu i tym sie kierować w doborze treningu, takie jest moje zdanie. Jeśli czuje sie dobrze to pozwalam sie ponieść wyobraźni, jeśli to nie mój dzień to biegam spokojnie.
- Dybol
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
Fredzio nie ma za co przepraszać. Wywiad jest świetny. Odpowiedzi Hailego naprawdę nie są jakieś proste. Wszystko co mówi jest przemyślane. Nie ma tam lania wody czegoś zbędnego. Takie wywiady naprawdę są super. Tak samo jak wywiad z Michałem Smalcem. Też nie pojawił się temat zakwaszenia, prędkości (tylko tętno 140-150 ;p). I właśnie to sprawia, ze Wasze wywiady są ciekawe 

What's done is done, just leave it alone and dont regret it!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Trzeba się będzie przed tą wizyta w Etiiopii oczywiście trochę biegowo podciągnąć. 

- Fist
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
w przeciwnienstwie do Dybola nie mam nic przeciwko rozmowom o tajnikach treningu z rozmówcami portalu
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
-
- Zaprawiony W Bojach
talent czystej wody , bez pulsometru i laktatora lata jak szatan
Europejczykom (czytaj białym ) to nie da
Europejczykom (czytaj białym ) to nie da

Tomek