Dookoła Balatonu
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Przepraszam, ale byłam trochę zajęta, no i skoro już rano biegałaś, to nie mogłam się z Tobą umówić na wieczorne bieganie. A ja biegałam po 20-tej. Zrobiłam swoją życiówkę: biegałam nieprzerwanie przez 54 minuty (9 kółek). A wszystko dlatego, że rozpoczęłam bieganie ze skórczem w łydce i dopiero po 4 kółku ból przeszedł. Można było wtedy pobiegać z przyjemnością. 9 kółko rozpoczęłam przebieżką (jakieś 200 m) co wprawiło w osłupienie siedzącą na ławeczkach młodzież (piwko, papieroski, itd). Oni raczej spodziewali się zobaczyć jak padam bez sił na glebę a tu taki numer! Zaległa cisza. Nie czekając na oklaski udałam się do domu . Romku, a ty o której byłeś nad Balatonem? Szkoda, że się nie spotkaliśmy. Kinga, ze mną też się kiedyś spotkasz ?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja byłam w domu o 21:12.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kto wie, miałam jakiś dobry dzień.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Minia, zdaj relację ze swojego porannego biegania. Później tak sobie pomyślałam, że może też bym te poranki dodatkowo wprowadziła.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Minia
- Dyskutant
- Życiówka w maratonie: brak
Czesc
oj zdecydowanie rano lepiej mi sie biega
zaczynam o 6:00 i biegam nie mniej niz 35 min... wychodzi moim tempem 5 koleczek, ale dzisiaj pobieglam 6, wiec zajelo mi to ok 40 min. i teraz juz bede pracowac nad tym zeby te 40 min przebiec bez zadnych przerw, mam nadzieje ze za jakis miesiac lub dwa dam rade
oj zdecydowanie rano lepiej mi sie biega
zaczynam o 6:00 i biegam nie mniej niz 35 min... wychodzi moim tempem 5 koleczek, ale dzisiaj pobieglam 6, wiec zajelo mi to ok 40 min. i teraz juz bede pracowac nad tym zeby te 40 min przebiec bez zadnych przerw, mam nadzieje ze za jakis miesiac lub dwa dam rade
Magda ~:o]
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Minia wcale się nie próbuje wywijać. Rano pałaszując kanapeczkę na balkonie zauważyłam machającą do mnie Magdę, która właśnie wracała z biegania. Pomyślałam sobie, że w wakacje mogłabym chodzić do pracy na 9-tą i spokojnie z Magdą dodatkowo potruchtać. W najbliższy piątek akurat niestety mam spotkanie już o 7:30, stąd pewnie będę biegać po 5 rano, ale od poniedziałku mogę spróbować robić dwa treningi dodatkowo (w piątki i tak biegam rano).
Minia, o której zaczynasz?
Jola
Minia, o której zaczynasz?
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Może się okazać, że całkiem przerzucę się nad ten Balaton. W Skaryszewskim wszystkich wymiotło.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To ja będę kończyć .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bez komentarza.
Słuchajcie, to jest okropne! Biegałam od 5:30 do 6:00. Taki żar leje się z nieba, że dałam spokój! Romek, to był Twój puls! Sprawdziłam to dziś rano. Mój niestety jest o około 20 wyższy.
Madziu! Biegałaś? Coś Cię nie widziałam.
Jola
Słuchajcie, to jest okropne! Biegałam od 5:30 do 6:00. Taki żar leje się z nieba, że dałam spokój! Romek, to był Twój puls! Sprawdziłam to dziś rano. Mój niestety jest o około 20 wyższy.
Madziu! Biegałaś? Coś Cię nie widziałam.
Jola
Pozdrawiam, Jola