Komentarz do artykułu Kenenisa Bekele - rozmowa z mistrzem o
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No, w końcu dawno obiecywana rozmowa.
Pomyślałem, że jest akurat dobra okazja.
Tym z was którzy uznają, że on na pewno ściemnia mogę zaoferować pokazanie filmiku z tej konferencji ale to za jakiś czas bo nie mam kiedy tego zrobić. Mówiąc te wszystkie rzeczy wyglądał autentycznie.
Pomyślałem, że jest akurat dobra okazja.
Tym z was którzy uznają, że on na pewno ściemnia mogę zaoferować pokazanie filmiku z tej konferencji ale to za jakiś czas bo nie mam kiedy tego zrobić. Mówiąc te wszystkie rzeczy wyglądał autentycznie.
Albo czucie organizmu i radość z biegania dają więcej niż matematyka w treningu, albo on ma jeszcze gigantyczne rezerwy, które można by naukowo wykrzesać.
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Najlepsi nie musza nic ukrywac bo wiedza, ze wynik nie zalezy od tego jak wyglada plan treningowy.
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
- Nagor
- Ekspert/Trener
Uu... "Narzeczona" poprawiona, tak to jest, jak niektórzy reporterzy dopisują fragmenty juz po zrobionej korekcie... ; )
Zwróćcie uwagę, że np. Canova też upublicznił swój trening - i co? Nie mamy wcale więcej Shaheenów czy Inzikuru. Trening to na tyle indywidualne sprawa, że trzeba naprawdę dobrze przemyśleć takie upublicznione sprawy, aby na nich skorzystać.
Zwróćcie uwagę, że np. Canova też upublicznił swój trening - i co? Nie mamy wcale więcej Shaheenów czy Inzikuru. Trening to na tyle indywidualne sprawa, że trzeba naprawdę dobrze przemyśleć takie upublicznione sprawy, aby na nich skorzystać.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
"nażeczona" była dla sprawdzenia, czy jesteście czujni. 
A Bekele wprowadził mnie w taki zdystansowany nastrój, że potem kiedy przyszło do rozmowy z Haile to nie widziałęm sensu pytac się o różne rzeczy.
Chociaż akurat jego o suplementację mogłem się był zapytać, bo to jednak starszy zawodnik i regeneracja tak szybko nie następuje więc myślę, że jakieś suplemenety bierze.

A Bekele wprowadził mnie w taki zdystansowany nastrój, że potem kiedy przyszło do rozmowy z Haile to nie widziałęm sensu pytac się o różne rzeczy.

Chociaż akurat jego o suplementację mogłem się był zapytać, bo to jednak starszy zawodnik i regeneracja tak szybko nie następuje więc myślę, że jakieś suplemenety bierze.
- puella
- Zaprawiony W Bojach
no Adam wstrzeliłeś się z tym wywiadem:)good job:)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No. ale trochę ten Bekele mnie oszukał 
Miał nie startować na 5 000 m.

Miał nie startować na 5 000 m.