Naprawde udało wam sie stworzyć świetny serwis dla biegaczy... JESTEM POD WRAżENIEM!!! Oby tak dalej panowie
 Ze strony bieganie.pl który była jakiś czas temu martwym tworem zrobiliscie cos naprawde fajnego!
  Ze strony bieganie.pl który była jakiś czas temu martwym tworem zrobiliscie cos naprawde fajnego! Gratuluje raz jeszcze

Ze strony bieganie.pl który była jakiś czas temu martwym tworem zrobiliscie cos naprawde fajnego!

) jak pojawił sie pomysł żeby bieganie.pl się reaktywowało to mówiłem ze taki serwis powinien mieć coś takiego..żeby inne serwisy informacyjne mogły z niego czerpać informacje o bieganiu a zarazem przyjazny dla biegaczy : no i naprawdę wam sie to udało
 ) jak pojawił sie pomysł żeby bieganie.pl się reaktywowało to mówiłem ze taki serwis powinien mieć coś takiego..żeby inne serwisy informacyjne mogły z niego czerpać informacje o bieganiu a zarazem przyjazny dla biegaczy : no i naprawdę wam sie to udało  macie piwo u mnie
 macie piwo u mnie  

Strach się bać.... teraz jest bardzo dobrze więc jak może być później ?FREDZIO pisze:Dzięki Kicek - ale to narazie trochę przedwczesne gratulacje.
To nie jest kokieteria ale moja realna ocena - porównując to do czego chciałbym żebyśmy doszli i stan dzisiejszy - to jeszcze daleka droga przed nami. Ale dzięki, mam nadzieję, że za rok będziesz mógł napisać to samo.
 - Pozdrowienia.
 - Pozdrowienia.
oby nie do basenu bez wodyFREDZIO pisze:Dziękujemy za pochwały i dla Frienda i Zukowa ale staramy się poprostu "oddać dobry skok" a nie "wygrać zawody"- Pozdrowienia.