Do Autorów Bieganie
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gratulacje!!!
Naprawde udało wam sie stworzyć świetny serwis dla biegaczy... JESTEM POD WRAżENIEM!!! Oby tak dalej panowie Ze strony bieganie.pl który była jakiś czas temu martwym tworem zrobiliscie cos naprawde fajnego!
Gratuluje raz jeszcze
Naprawde udało wam sie stworzyć świetny serwis dla biegaczy... JESTEM POD WRAżENIEM!!! Oby tak dalej panowie Ze strony bieganie.pl który była jakiś czas temu martwym tworem zrobiliscie cos naprawde fajnego!
Gratuluje raz jeszcze
Niemożliwe nie istnieje....Naprawde!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dzięki Kicek - ale to narazie trochę przedwczesne gratulacje.
To nie jest kokieteria ale moja realna ocena - porównując to do czego chciałbym żebyśmy doszli i stan dzisiejszy - to jeszcze daleka droga przed nami. Ale dzięki, mam nadzieję, że za rok będziesz mógł napisać to samo.
To nie jest kokieteria ale moja realna ocena - porównując to do czego chciałbym żebyśmy doszli i stan dzisiejszy - to jeszcze daleka droga przed nami. Ale dzięki, mam nadzieję, że za rok będziesz mógł napisać to samo.
-
- Wyga
ale niedawno tak (no może jakieś kilka miesięcy ) jak pojawił sie pomysł żeby bieganie.pl się reaktywowało to mówiłem ze taki serwis powinien mieć coś takiego..żeby inne serwisy informacyjne mogły z niego czerpać informacje o bieganiu a zarazem przyjazny dla biegaczy : no i naprawdę wam sie to udało macie piwo u mnie
Niemożliwe nie istnieje....Naprawde!
- zukow2
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:00
- Życiówka w maratonie: 2,52,20
GRATULUJE OSTATNICH MIESIĘCY.BARDZO PODOBA MI SIĘ BIEGANIE.PL, SZCZEGÓLNIE UPORZĄDKOWANE INFORAMCJE O TRENINGU , ZDROWIU I SPRZĘCIE.TAK TRZYMAĆ!!
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Strach się bać.... teraz jest bardzo dobrze więc jak może być później ?FREDZIO pisze:Dzięki Kicek - ale to narazie trochę przedwczesne gratulacje.
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dziękujemy za pochwały i dla Frienda i Zukowa ale staramy się poprostu "oddać dobry skok" a nie "wygrać zawody" - Pozdrowienia.
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
oby nie do basenu bez wodyFREDZIO pisze:Dziękujemy za pochwały i dla Frienda i Zukowa ale staramy się poprostu "oddać dobry skok" a nie "wygrać zawody" - Pozdrowienia.
-
- Rozgrzewający Się
Zawsze uważałem ze dziennikarze powinny trzymać razem, jednak mocno się zdziwiłem w jaki złym postępowaniu chcecie się przebić. Ostatnio gdzieś tu rozpętała się dyskusja odnośnie wywiadu z Gajdusem na maratonachpolskich(niemoge tego znaleźć). Uważam że o wiele ciekawszy jest tam wywiad(dużo istotnych rzeczy można się z niego dowiedzieć-natomiasł w waszym wywiadzie z Ochalem-baa raczej z jego trenerem-bo Paweł mało cio się udzielał, dowiedziałem się tyle co nic. Co świadczy o tym że posiadacie małą wiedze i nie wiecie jeszcze jakie pytania można by zadać.
Odnośnie pisowni to proszę zobaczyć ile tylko w tym zdaniu jest niedociągnięć:
"Paweł. A w drużynie wiadomo - dużo łatwiej. To jest tak, że biegnie nas trzech czy czterech i jednemu się nie chce, ale zobaczy, że trzem się chce, no to lecimy wszyscy i jest super, i on wtedy zapomina i nie zostaje. I wejść w szóstkę na takiej imprezie, nie jest ciężko, bo to grupa, bo to siła. No, a już jak się wejdzie w szóstkę czy weźmie się medal na takiej imprezie, to jest się już medalistą MŚ czy Europy i to jest już się inaczej na świecie traktowanym. Oni, w PZLA tego jakoś nie mogą zrozumieć, może się tego boją?"
Dla mnie pierwszy szyk zdania :" To jest tak, że biegnie nas trzech czy czterech i jednemu się nie chce, ale zobaczy, że trzem się chce, no to lecimy wszyscy i jest super, i on wtedy zapomina i nie " poniża poziom wykształcenia samego zawodnika jak i wasz jako dziennikarzy. Mało tego w dalszej części idze iż po kropce zdanie zaczynacie od samodzielnej litery "I" -ja w podstawówce kiedyś dostałem za to pałe... taką ocenę wam wystawiam. Wstydźcie się panowie ''dziennikarze"
Odnośnie pisowni to proszę zobaczyć ile tylko w tym zdaniu jest niedociągnięć:
"Paweł. A w drużynie wiadomo - dużo łatwiej. To jest tak, że biegnie nas trzech czy czterech i jednemu się nie chce, ale zobaczy, że trzem się chce, no to lecimy wszyscy i jest super, i on wtedy zapomina i nie zostaje. I wejść w szóstkę na takiej imprezie, nie jest ciężko, bo to grupa, bo to siła. No, a już jak się wejdzie w szóstkę czy weźmie się medal na takiej imprezie, to jest się już medalistą MŚ czy Europy i to jest już się inaczej na świecie traktowanym. Oni, w PZLA tego jakoś nie mogą zrozumieć, może się tego boją?"
Dla mnie pierwszy szyk zdania :" To jest tak, że biegnie nas trzech czy czterech i jednemu się nie chce, ale zobaczy, że trzem się chce, no to lecimy wszyscy i jest super, i on wtedy zapomina i nie " poniża poziom wykształcenia samego zawodnika jak i wasz jako dziennikarzy. Mało tego w dalszej części idze iż po kropce zdanie zaczynacie od samodzielnej litery "I" -ja w podstawówce kiedyś dostałem za to pałe... taką ocenę wam wystawiam. Wstydźcie się panowie ''dziennikarze"
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Damianie.
Po pierwsze interesująca Cie dyskusja jest tutaj: http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=10536
Po drugie chciałem sie dowiedzieć trochę więcej od samego trenera, bo długą rozmowę z Pawłem mamy tutaj:
http://bieganie.pl/?show=1&cat=34&id=108
Po trzecie - dyskusja zaczęła się od wykorzystania przez maratony naszego zdjęcia bez opisania, ze pochodzi od nas.
Po czwarte, przeczytaj nasz wywiad z Grzegorzem Gajdusem.
Nie twierdzę, że nasze wywiady są ciekawsze, zresztą, Maratony dopiero zaczęły idąc naszym tropem bo to dopiero pierwszy wywiad.
To zainteresowanie zawodnikami jest bardzo ważne, przede wszystkim dla zawodników.
Po pierwsze interesująca Cie dyskusja jest tutaj: http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=10536
Po drugie chciałem sie dowiedzieć trochę więcej od samego trenera, bo długą rozmowę z Pawłem mamy tutaj:
http://bieganie.pl/?show=1&cat=34&id=108
Po trzecie - dyskusja zaczęła się od wykorzystania przez maratony naszego zdjęcia bez opisania, ze pochodzi od nas.
Po czwarte, przeczytaj nasz wywiad z Grzegorzem Gajdusem.
Nie twierdzę, że nasze wywiady są ciekawsze, zresztą, Maratony dopiero zaczęły idąc naszym tropem bo to dopiero pierwszy wywiad.
To zainteresowanie zawodnikami jest bardzo ważne, przede wszystkim dla zawodników.
-
- Rozgrzewający Się
Ok, dzięki. Przepraszam za zakłócanie już wcześniej poruszanego wątku
-
- Rozgrzewający Się
dzień dobry bardzo miło bym widział wywiad z Trenerem Robrtem Leszczyńskim i jego wypowiec na temat byłych jego zawodników podajże z polic albo szczecina dzlaczego tak nagle zostali oni bez swojego trenera zwlaszcza ze tam była taz taka mloda zawodniczka niepamiętam jak ma nia imię i czy to ma związek z tym co opowiedzial w wywiadzie pan mamiński ze lepiej miec jednego dobrego niz itd. bo to by sie zgadzało tylko ze w tamtej grupce zawodników naprawde byli dobrzy dlatego warto by było przeprowadzic jekis wywiadzic dziekuje pozdrawiam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ok Michał, weźmiemy to pod uwagę.
-
- Rozgrzewający Się
fajnie super jestem poprostu ciekaw co odpowie bo z tego co zuważyłe to po tym jak Trener Robert Leszzyński odszedł do międzyzdrojów to gupa sie ropadła i nie widac juz prawie nikogo dlatego własnie podpisuje to do wypowiedzi Pana Mamińskiego zje wzioł Bartosza a reszte zostawił a Mamiński mu dal wszystko pozdrawiam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Tak, ale mamy kolejkę wywiadów.