Czesc szczecinskie biegusy, Karola i saint dzieki za doping, biegnac cieszylem sie mysla. ze znow bedziecie mnie zagrzewali za pare km do biegu. Podziekowania dla p. z flaga, znam go z widzenia. walczylem z nim na moim pierwszym biegu w zyciu, pozniej spotykalem go tylko na zawodach jako super kibica. Ech, dzis rano opieprzylem moich wspanialych kolegow i kolezanki w pracy
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Zaden sie nie pojawil na trasie. Niby sympatyzuja z bieganiem. a d... im sie nieche ruszyc. Kurna odwiedze prezesa i kaze wprowadzic jakis prikaz
Adamus to tys taki szybki biegacz! Przybywa nam liderow. Co myslisz o zlamaniu 1:30 w Pile. Wczorajszy bieg dodal mi ochoty do biegania. Nie trenowalem od Polic, a tu taki mily start. I zyciowka tak lekko padla
Co do zdjec! Poprosze od sainta mailem. Karola strzel odbitki (10x15), rozliczymy sie as soon ... A moje, wreszcie moze dam rade uruchomic skaner po pracy w tym tyg.. Wybaczcie.
Marcos - mogles dojechac do Arala. to bym cie zabral i odstawil. Zrob sobie pare dni wolnego. jakis rower i basen. To kolana odzyja.
Ula, to kiedy po Puszczy?
Trzymajcie sie cieplo