Szczecin - szukam osób chętnych do wspólnego biegania
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
smutna atmosfera
odnosze wrażenie że SzGB rozpadła się na jakiś czas tak jak moje kolano
Gratuluję Piotrze życiówki w połówce i życzę poprawy w maratonie jeszcze w tym roku
moje wszystkie plany jakie miałem, z MW na czele - odwołane.
odnosze wrażenie że SzGB rozpadła się na jakiś czas tak jak moje kolano
Gratuluję Piotrze życiówki w połówce i życzę poprawy w maratonie jeszcze w tym roku
moje wszystkie plany jakie miałem, z MW na czele - odwołane.
www.kolarstwo.z.pl
- saint
- Zaprawiony W Bojach
az tak zle z Twoim kolanem ?!
no coz, bedziemy Cie odwiedzac na rowerach
grupa sie nie rozpada tylko teraz wakacje, mam nadzieje ze jak strona bedzie lepiej wygladac to sie wiecej ludzi do naszej grupy przyzna
szkoda ze zdjecie nie wyszlo ((
SzGBowiczow prosze o przysylanie swoich czasow celem umieszczenia na stronie
no coz, bedziemy Cie odwiedzac na rowerach
grupa sie nie rozpada tylko teraz wakacje, mam nadzieje ze jak strona bedzie lepiej wygladac to sie wiecej ludzi do naszej grupy przyzna
szkoda ze zdjecie nie wyszlo ((
SzGBowiczow prosze o przysylanie swoich czasow celem umieszczenia na stronie
-
- Zaprawiony W Bojach
Bylem na stronie GSz. Dobra robota! Co z Baca? Nie ma go nawet na liscie kandydatow. Ustalalismy niedawno, ze nikt nie bedzie dyskryminowany ze wzgledu na ilosc nog i dlugosc ogona Jak kandydat moze zostac czlonkiem?
kledzik
kledzik
- saint
- Zaprawiony W Bojach
jaka tam dobra robota, na razie wrzucam jak cos gdzies ciekawego znajde, niedlugo sie wezme porzadnie
juz dodaje Bace
kandydat zostaje czlonkiem poprzez pasowanie na czlonka , szczegoly dopiero zostana okreslone na najblizszym zebraniu grupowym
juz dodaje Bace
kandydat zostaje czlonkiem poprzez pasowanie na czlonka , szczegoly dopiero zostana okreslone na najblizszym zebraniu grupowym
- adamus100
- Stary Wyga
Saint milo Cie bylo poznac, ale swiat maly co?:)
Bieglo sie super, pobilem zyciowke o 9 min:)!!! 1:33:24 i jestem szczesliwy, ktos wie gdzie sa wyniki? No a zeszloroczny czas o 13 minut
Uwazam, ze organizacja byla rewelacyjna, picie dobrze rozstawione, km oznaczone, sporo ludzi i wyjazd do USA wygrali chyba ci ktorzy na to zasluzyli
Bieglo sie super, pobilem zyciowke o 9 min:)!!! 1:33:24 i jestem szczesliwy, ktos wie gdzie sa wyniki? No a zeszloroczny czas o 13 minut
Uwazam, ze organizacja byla rewelacyjna, picie dobrze rozstawione, km oznaczone, sporo ludzi i wyjazd do USA wygrali chyba ci ktorzy na to zasluzyli
- spider1
- Wyga
czolgiem
ja 1:39:49
ale przy treningu 12 km/tydzien od jakis 2 miesiecy to co wiecej mozna sie spodziewac
no i znowu w barze do 2 am, pifo fajki. w morde tzra z tym skonczyc
spoznilem sie i nikogo nie znalazlem
co mnie zdziwilo. bo po raz pierwszy bieglem jakis bieg uliczny w polsce. to srednia wieku biegaczy. chyba okolo 40-50 lat. to jest chyba dramat.
a moze najlepsze lata przed nami
pozdro
ja 1:39:49
ale przy treningu 12 km/tydzien od jakis 2 miesiecy to co wiecej mozna sie spodziewac
no i znowu w barze do 2 am, pifo fajki. w morde tzra z tym skonczyc
spoznilem sie i nikogo nie znalazlem
co mnie zdziwilo. bo po raz pierwszy bieglem jakis bieg uliczny w polsce. to srednia wieku biegaczy. chyba okolo 40-50 lat. to jest chyba dramat.
a moze najlepsze lata przed nami
pozdro
- saint
- Zaprawiony W Bojach
ehh, trzeba bylo zdjecie doslac wczesniej na strone to my bysmy Cie znalezli
czas calkiem niezly, nie narzekaj
a srednia wieku rzeczywiscie, wygladalo jak bieg seniorow, za rok ja startuje (i mam nadzieje marcos) to srednia spadnie troche
czas calkiem niezly, nie narzekaj
a srednia wieku rzeczywiscie, wygladalo jak bieg seniorow, za rok ja startuje (i mam nadzieje marcos) to srednia spadnie troche
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Spider: To tak tylko Ci się wydaje, bo ja w tym roku zobaczyłam kilka nowych młodych twarzy startujących, choć młodszych ciężko namówić do biegania.
Następna krajowa okazja do spotkania to chyba półmaraton nocny w sierpniu reklamowany przez Adamusa?
Następna krajowa okazja do spotkania to chyba półmaraton nocny w sierpniu reklamowany przez Adamusa?
- Ula
- Zaprawiony W Bojach
hejka!
Marcos spoecjalista do ktorego poszłam nazywa sie Krzysztof Gutowski (ortopeda-traumatolog specjalista medycyny sportowej) parcuje koło WDS-u (obok schodow na wds jest taka maly prywatny gabinet ortopedyczny ) przyjmuje tez w Stargardzie Szczecinskim (przynajmniej tak jest napisane na wizytowce na ul. I Brygady 18)
Co do spotkania SGb: nie bylo mnie bo dopiero wrocilam..wlasciwie tez na krotko bo juz we wtorek rano wyjezdzam znow. Mam tylko 1 miesiac ostatnich moich studencjich wakacji i musze je maksymalnie wykorzystac bo od sierpnia mam parktyki w Warszawie i znow mnie nie ma. Tak wiec na okres wakacji chyba bede wirtualnym czloniem , chyba ze trafie jakos na terzmin gdzie sie spotykamy i ja tez bede.
Ps. a gdzie jest ta strona internetowa SBG???? jaki jest jej sdres?
PiotrP jak tam nasze zdjecia z biegu?
P.S. pochwale sie wam ze przelamalam swoja barwiere 5km w koncu i w piatek pobieglam 12 km!!!!! reszka sil ale bylam strasznie z siebie zadowlona..nie sadzilam ze sie mi uda....pomogla pogoda
Prosba: nie wykluczajcie mnie tylko z teamu co?? :ojoj:
Marcos spoecjalista do ktorego poszłam nazywa sie Krzysztof Gutowski (ortopeda-traumatolog specjalista medycyny sportowej) parcuje koło WDS-u (obok schodow na wds jest taka maly prywatny gabinet ortopedyczny ) przyjmuje tez w Stargardzie Szczecinskim (przynajmniej tak jest napisane na wizytowce na ul. I Brygady 18)
Co do spotkania SGb: nie bylo mnie bo dopiero wrocilam..wlasciwie tez na krotko bo juz we wtorek rano wyjezdzam znow. Mam tylko 1 miesiac ostatnich moich studencjich wakacji i musze je maksymalnie wykorzystac bo od sierpnia mam parktyki w Warszawie i znow mnie nie ma. Tak wiec na okres wakacji chyba bede wirtualnym czloniem , chyba ze trafie jakos na terzmin gdzie sie spotykamy i ja tez bede.
Ps. a gdzie jest ta strona internetowa SBG???? jaki jest jej sdres?
PiotrP jak tam nasze zdjecia z biegu?
P.S. pochwale sie wam ze przelamalam swoja barwiere 5km w koncu i w piatek pobieglam 12 km!!!!! reszka sil ale bylam strasznie z siebie zadowlona..nie sadzilam ze sie mi uda....pomogla pogoda
Prosba: nie wykluczajcie mnie tylko z teamu co?? :ojoj:
- saint
- Zaprawiony W Bojach
kliknij na ikone czerwonego domku
a swoja droga to moze zmienimy domene poki jeszcze nie jest za pozno ? np na szgb.org.pl albo inna co Wy na to ?
a z wykluczeniem to hmm, trzeba sie zastanowic , albo bedziesz czlonkiem wirtualnym , mysle ze na najblizszym spotkaniu grupowym omowimy Twoj przypadek
a swoja droga to moze zmienimy domene poki jeszcze nie jest za pozno ? np na szgb.org.pl albo inna co Wy na to ?
a z wykluczeniem to hmm, trzeba sie zastanowic , albo bedziesz czlonkiem wirtualnym , mysle ze na najblizszym spotkaniu grupowym omowimy Twoj przypadek
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
Czesc szczecinskie biegusy, Karola i saint dzieki za doping, biegnac cieszylem sie mysla. ze znow bedziecie mnie zagrzewali za pare km do biegu. Podziekowania dla p. z flaga, znam go z widzenia. walczylem z nim na moim pierwszym biegu w zyciu, pozniej spotykalem go tylko na zawodach jako super kibica. Ech, dzis rano opieprzylem moich wspanialych kolegow i kolezanki w pracy Zaden sie nie pojawil na trasie. Niby sympatyzuja z bieganiem. a d... im sie nieche ruszyc. Kurna odwiedze prezesa i kaze wprowadzic jakis prikaz
Adamus to tys taki szybki biegacz! Przybywa nam liderow. Co myslisz o zlamaniu 1:30 w Pile. Wczorajszy bieg dodal mi ochoty do biegania. Nie trenowalem od Polic, a tu taki mily start. I zyciowka tak lekko padla
Co do zdjec! Poprosze od sainta mailem. Karola strzel odbitki (10x15), rozliczymy sie as soon ... A moje, wreszcie moze dam rade uruchomic skaner po pracy w tym tyg.. Wybaczcie.
Marcos - mogles dojechac do Arala. to bym cie zabral i odstawil. Zrob sobie pare dni wolnego. jakis rower i basen. To kolana odzyja.
Ula, to kiedy po Puszczy?
Trzymajcie sie cieplo
Adamus to tys taki szybki biegacz! Przybywa nam liderow. Co myslisz o zlamaniu 1:30 w Pile. Wczorajszy bieg dodal mi ochoty do biegania. Nie trenowalem od Polic, a tu taki mily start. I zyciowka tak lekko padla
Co do zdjec! Poprosze od sainta mailem. Karola strzel odbitki (10x15), rozliczymy sie as soon ... A moje, wreszcie moze dam rade uruchomic skaner po pracy w tym tyg.. Wybaczcie.
Marcos - mogles dojechac do Arala. to bym cie zabral i odstawil. Zrob sobie pare dni wolnego. jakis rower i basen. To kolana odzyja.
Ula, to kiedy po Puszczy?
Trzymajcie sie cieplo
Piotr