pozdrawiam cieplutko
zdołowana Suprise
"wyciszenie" powiększonych naczynek to proces długofalowy, więc trzeba mieć cierpliwość. Zadziałają polecone powyżej kosmetyki Avene, a dokładnie np krem Avene Anti Rouge.suprise pisze:Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Po pierwsze oczywiście, że chcę schudnąć z tłuszczu. Mam za dużo tłuszczu, a teraz dodatkowo porobiło sie tak, że mam coraz grubsze nogi, a tłuszcz ma sie rewelacyjnie. Wiem więcej mieśni, ale....
Po drugie hormony bralam nie leczniczo a w celach innychwięc mogłam sama zadecydować, że je odstawiam. Bardzo dziękuję za troskę
widać, że myslicie o wszystkim, naprawdę jestem pod wrażeniem
.
Co do tej czerwonej twarzy, to to że po bieganiu jest czerwona to pikuś, ale to powoduje, że pojawia sie coraz więcej czerwonych plamek, które zostają na stałe i naprawdę zaczyna to wygladać nieładnie.
Kwestia tego co jem, nie jem slodyczy, nie jem tlusto, warzywa i owoce uwielbiam. Nie jem po 18-tej. Po odstawieniu hormonów biegałam codziennie, nie tknelam nic slodkiego, pilnowałam sie bardzo i waga wzrosła o 1 kg w tydzień. Po prostu ryczeć mi sie chciało.
Na razie czekam, nie jem slodyczy i nie jem późno i biegam
P.S. Wiecie cohehe, dzisiaj przebiegłam 30 minut, hehe lalalala.
Może to być kwestia diety albo samego biegu – w zbyt szybkim tempie. Akurat coś takiego ostatnio przerabiam. Waga spadała mi tylko wtedy, kiedy w ogóle zaczynałam biegać – truchcik przeplatany marszem + konkretna ostra dieta. Załapanie kondycji i spadek wagi spowodował, że nie kontrolowałam tempa, jadłam więcej (choć w granicach mojej dziennej dawki kcal), Abt zamieniłam na hardcore’owy spinning i w rezultacie zaliczyłam 6 kg na plus. Ostatnio zwrócono mi uwagę na oczywisty jak się okazuje fakt zbyt szybkiego jak dla mnie tempa. Mimo iż nie czuję się wykończona po biegu (jeśli już to pewnego rodzaju obciążenie), to fakty mówią same za siebie. W moim przypadku za dużo jest eksperymentów.suprise pisze:Kolejny tydzień minął a waga stoi jak wryta. Plan 10-tygodniowy skończony, fakt, jestem z siebie dumna, ale jestem 1,5 kg cięższa niż jak zaczynałam. Smutno mi, tak sobie myślę co zrobić od poniedziałku. Miałam nadzieję, że ilość tłuszczu będzie odwrotnie proporcjonalna do kondycji, a tu nic. Uda 2 cm in plus w pasie ze 3. Chciałam sobie robić plan na 5 km od 6 tygodnia, ale jeśli moje uda będą coraz grubsze??
zalamka
pozdrawiam
suprise