11.06.2003 Gdańsk - bieganie po lesie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Wszyscy szczęśliwie ukończyli wczorajszy bieg.
Frekwencja przekroczyła moje oczekiwania było nas 7.
Zorbiliśmy 2 pętle: małą 3800m i dużą 17800m (według pomiarów DaBa). Po zrobieniu małej pętli pożegnaliśmy się z Frankiem i debiutantem Barakusem, który bez problemu wytrzymywał nasze tempo. Czy wiecie, że nasz nowy kolega w dnie, kiedy nie biega, gra w piłkę?
Dalszą część trasy przebiegliśmy w składzie: Kazan, PawelM, DaB, Kaziq i ja. Kazan tradycyjnie narzucił mocne tempo. Paweł i DaB dotrzymywali mu kroku. Kaziq pruł do przodu na podbiegach. Ja mając respekt do dystansu biegłem konserwatywnie (czytaj chłopaki musieli na mnie czekać). Przebiegliśmy tą mocno pagórkowatą trasę w 2:05. Czyli wyrównaliśmy rekord świata w maratonie a przy okazji ominęła nas na szczęście transmisja meczu Szwecja - Polska.
O ile nic mi nie przeszkodzi to za tydzień o tej samej porze i w tym samym miejscu wyruszamy na kolejny bieg. Kazan proponuje 26 kilometrową trasę.
(Edited by krzysiekk at 9:11 am on June 12, 2003)
Frekwencja przekroczyła moje oczekiwania było nas 7.
Zorbiliśmy 2 pętle: małą 3800m i dużą 17800m (według pomiarów DaBa). Po zrobieniu małej pętli pożegnaliśmy się z Frankiem i debiutantem Barakusem, który bez problemu wytrzymywał nasze tempo. Czy wiecie, że nasz nowy kolega w dnie, kiedy nie biega, gra w piłkę?
Dalszą część trasy przebiegliśmy w składzie: Kazan, PawelM, DaB, Kaziq i ja. Kazan tradycyjnie narzucił mocne tempo. Paweł i DaB dotrzymywali mu kroku. Kaziq pruł do przodu na podbiegach. Ja mając respekt do dystansu biegłem konserwatywnie (czytaj chłopaki musieli na mnie czekać). Przebiegliśmy tą mocno pagórkowatą trasę w 2:05. Czyli wyrównaliśmy rekord świata w maratonie a przy okazji ominęła nas na szczęście transmisja meczu Szwecja - Polska.
O ile nic mi nie przeszkodzi to za tydzień o tej samej porze i w tym samym miejscu wyruszamy na kolejny bieg. Kazan proponuje 26 kilometrową trasę.
(Edited by krzysiekk at 9:11 am on June 12, 2003)
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przychodz! Jak znam zycie w sobote tepo bedzie spokojniejsze, a rozmow duzop wiecej. Jezeli Friendowi powroci zapal do biegania to Ciebie zabierze (bedzie jechal z Jasienia) . Jakim srodkiem lokomocji porusza sie Kazan? On chyba takze z Jasienia.
kledzik
kledzik
- KAZAN
- Wyga
Witaj Kledzik!
Kazan porusza się na nogach, bo jest z okolicy spalonego kościoła.
Kledzik na twoje powitanie szykujemy ognisko. Mam nadzieję, że pomysł się Tobie spodoba?
Odnośnie wczorajszego biegu to mała pętla liczyła 4.5 km. Duża pętla jest ok.
Pozdrawiam!
Kazan porusza się na nogach, bo jest z okolicy spalonego kościoła.
Kledzik na twoje powitanie szykujemy ognisko. Mam nadzieję, że pomysł się Tobie spodoba?
Odnośnie wczorajszego biegu to mała pętla liczyła 4.5 km. Duża pętla jest ok.
Pozdrawiam!
Jarek
-
- Zaprawiony W Bojach
biegnij powolutku, a zaloze sie, ze dasz rade! Powodzenia. Napisz jak Ci poszlo.Quote: from Barakus on 10:44 pm on June 12, 2003
jutro (piątek), rano próbuję zrobić 10 kilosów (założe się że nie dam rady, ale spróbuje)
kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kledzik - przypominam, że u mnie jest zakopcowana jedna S-ka, no i Twoja L-ka.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
Przywioze 5 T-Shirtow. 2 L, 2M i 1S. Moj zestaw przywiez prosze Olku na spotkanie 21. czerwca. Gdyby Tobie cos wypadlo, moze przekazesz Masilusowi?
kledzik
kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kurcze, wlasnie przeczytalem, ze mala petla ma wg Kazana 4500, a nie 3800. No, mozliwe, ze zmierzylem na mapie troche inna trase. Co do drugiej petli to jestem absolutnie pewien, ze pomiar jest OK.
Nie wiem, czy dobrze pamietam, ale Joycat napisala kiedys, ze wybiera sie na maraton do Stockholmu i obiecala, ze nas przy tej okazji odwiedzi (czy to aktualne?).
Nie wiem, czy dobrze pamietam, ale Joycat napisala kiedys, ze wybiera sie na maraton do Stockholmu i obiecala, ze nas przy tej okazji odwiedzi (czy to aktualne?).
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]