W czym biegać kupować te koszulki i spodenki z plyestru (

Osobiscie nie polecam bluz/koszulek tej firmy [niewiem jak z lycrami] Ale maja one straszne mankamenty 1) farbuja podczas prania - trzeba prac reczeni. A pozatym sa wykonane z takiego materialu, ze 2-3 treningi i trzeba uprac bo smierdza nieziemsko. Rzeczy nike czy adidasa sa znaczne trwalsze jezeli chodzi o ta kwestie. Chociaz roznica cen jest znaczaca.Fatal@Error pisze:Decatlon w gliwicach tam się zaopatrzam w ubranka firmy kalenji i nie narzekam
pozdro
koszulki mam tylko białe a materiał i krój jest całkiem fajny no i nie obciera mnie w suty, spodenki mam normalne tez tej firmy nawet ich nie czuję są takie delikatnewysek pisze:Osobiscie nie polecam bluz/koszulek tej firmy [niewiem jak z lycrami] Ale maja one straszne mankamenty 1) farbuja podczas prania - trzeba prac reczeni. A pozatym sa wykonane z takiego materialu, ze 2-3 treningi i trzeba uprac bo smierdza nieziemsko. Rzeczy nike czy adidasa sa znaczne trwalsze jezeli chodzi o ta kwestie. Chociaz roznica cen jest znaczaca.Fatal@Error pisze:Decatlon w gliwicach tam się zaopatrzam w ubranka firmy kalenji i nie narzekam
pozdro
To fakt, mam legginsy z Kalenji takie tanie, oraz podkoszulek wykonany z podobnego materiału z innej firmy ale również jako jeden z tańszych. Faktycznie tak przesiąkają potem, że non-stop trzeba je płukać w rękach. Legginsy mam od 4-5 miesięcy i już widzę że zaczyna się materiał lekko strzępić.wysek pisze:Osobiscie nie polecam bluz/koszulek tej firmy [niewiem jak z lycrami] Ale maja one straszne mankamenty 1) farbuja podczas prania - trzeba prac reczeni. A pozatym sa wykonane z takiego materialu, ze 2-3 treningi i trzeba uprac bo smierdza nieziemsko. Rzeczy nike czy adidasa sa znaczne trwalsze jezeli chodzi o ta kwestie. Chociaz roznica cen jest znaczaca.Fatal@Error pisze:Decatlon w gliwicach tam się zaopatrzam w ubranka firmy kalenji i nie narzekam
pozdro
Dres? Po co? Zeby mieć mokrą warstwę na plecach?XmageR pisze:W czym biegać kupować te koszulki i spodenki z plyestru () czy zaopatrzyć się w dres ??