Powitanie Wiosny - Katowice

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Adams
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42:29
Życiówka w maratonie: 03:53:31

Nieprzeczytany post

pavlikoff pisze:no właśnie ja chciałbym to potraktować jako kompletnie rekreacyjne, a także sprawdzić się na takim dystansie, bo biegam dopiero od 2 miesięcy i najdluzsze to bylo 10km...
teraz zreszta jestem juz 2-gi tydzien chory, ale realizuje sobie jako-taki plan, wiec postaram sie pojawic na powitaniu wiosny :)
Ja się wybieram na ten bieg i podobnie jak Ty trenuje mniej więcej dopiero 2 miesiące. Dla mnie przebiegnięcie tego dystansu będzie "czymś". Więc możemy powalczyć razem o przedostatnią pozycję :D
PKO
pavlikoff
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

z przyjemnością :P
o ile przezyje...
bo coś bolą mnie stawy ostatnio, biodrowy i kolanowy...
wybralem sie do ortopedy bo mam roznice w dlugosci nog...
i dostalem chyba ze 6 skierowan...
takze jak przezyje to pobiegne :D
a na razie czeka mnie rtg kregoslupa, usg biodra, kolana, badania krwi, gestosc kosci i chyba cos jeszcze :(
Awatar użytkownika
Adams
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42:29
Życiówka w maratonie: 03:53:31

Nieprzeczytany post

o kurde :/ no nic to ... powodzenia.

A mam pytanie czy trasa to jakąś pętla (np 10X1,5km) ?? :)

Jeśli nie to czy na biegach jest jakieś oznakowanie trasy np co kilometr, dwa etc?
hudikson
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Na stronie biegu www.powitaniewiosny.cba.pl ukazała się mapka biegu. Oznaczenie będzie co 1km. Będą 3 pętle + na początku dobieg do nich.
pszemyslaw
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Myślę, że stanę na starcie, będą to pierwsze zawody na moim koncie i mam nadzieję, że trema i zdenerwowanie mnie nie pochloną do reszty :)
arosa
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Pojechgałem jak mi poradzono. Trafiłem. Parking jest duży. Teren do biegania jest idealny, jak wszedzie pełno nszych czworonoznych przyjaciół. Trasa biegu wydała mi się płaska-dla mnie to zaleta.
Pytania:
Czy biegnący na 5 km biegną jedną pętle, a biegnący na 15 km trzy pętle?
Czy w depozycie będzie mozna zostawić dokumenty, klucze z auta itp. ?
Komentaż mojej żony:
Przebiec to ty to przebiegniesz, a czy zastaniesz jeszcze kogoś na mecie poza mną?
hudikson
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bieg główny to dobieg plus 3 pętle w sumie 15km z atestem PZLA. Bieg rekreacyjny w rzeczywistości ma więcej niż 5km. Jest to dobieg i jedna pętla. Depozyt będzie. Dopingujemy do ostatniego zawodnika.
hudikson
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Uwaga zmiana w regulaminie biegu pkt.6 Zgłoszenia
Awatar użytkownika
Ciernograf
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Aaa... a to ja też mogę ;)? Nie no pytam się, bo mam 15 lat (rocznie 16) i nie wiem czy mnie dopuszczą;/? Jak myślicie;)?
Awatar użytkownika
Ciernograf
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Aaa dobra sorry... tego poprzedniego nie było. Jak to ja zawsze nie czytam regulaminów a potem się głupio pytam:D.
Sorki jeszcze raz
pichotnik

Nieprzeczytany post

hudikson pisze:Całe szczęście że znalazłeś sobie odpowiedź na nurtujące cię pytanie.
No to mam drugie nurtujace pytanie, czemu zamiast strony biegu wiadac takie cos...
Obrazek
Awatar użytkownika
Remus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:28
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wystąpiła jakaś awaria serwera, na którym umieszczona jest strona. Niestety taki sam problem dotknął mojej strony. Takie są uroki darmochy :)
pichotnik

Nieprzeczytany post

to mam dwa pytania: czy strona jest ciezka i czy korzysta z bazy danych, jesli nie, to ja moge uzyczyc swojego miejsca na serwerze na jakis czas
Awatar użytkownika
ŁoBoG
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:50

Nieprzeczytany post

pavlikoff pisze:no właśnie ja chciałbym to potraktować jako kompletnie rekreacyjne, a także sprawdzić się na takim dystansie, bo biegam dopiero od 2 miesięcy i najdluzsze to bylo 10km...
teraz zreszta jestem juz 2-gi tydzien chory, ale realizuje sobie jako-taki plan, wiec postaram sie pojawic na powitaniu wiosny :)
Przecież w bieganie nie chodzi tylko i wyłącznie o rywalizacje, biega sie przede wszystkim dla własnej satysfakcji, a że 10Km to twój najwiekszy przebiegniety dystans do tej pory to nic. Po biegu bedziesz juz miał najdłuzszy 15Km :hejhej: a tak poza tym bedziesz wiedział jak organizm zareaguje na pierwsze dodatkowe 5Km podczas startu, dobrze sie sprawdzić przed okr. letnim w ktorym jest wiele takich biegów.
Powodzonka!
D@ro
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mam zamiar wystartować w tym biegu (zastanawiam się jeszcze w którym :niewiem: ale wszystko przemawia za tym na 5km) mam kilka pytań:

O której trzeba tam być?
lepiej jechać i biec w jednych butach, czy wziąć 2 pary
do której trwa impreza??
jedzie może ktoś przez/lub z Opola lub okolicy autem lub PKP-em, bo nie wiem czy będę mieć swój transport, a w grupie zawsze raźniej :hej:
wie ktoś jaka będzie pogoda?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ